Отговори
# 255
  • София

Тази дестинация аз я ползвам от почти 15 години и не ми омръзва.  Wink Но и не отслабвам...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Гърците ги бива в две неща предимно: готвене и секс.   Sunglasses
Joy Joy Joy
И аз мисля тази година да ходя да им опитам .. манджите Mr. Green
Ман доволни ли сте от хотела?

# 256
  • София
Не съм Манана - ама много е доволна!  Laughing
И аз мисля да им опитам манджата на гърците, отново, че в този ми вид на печена пържола едва ли нЕкой би си помислил да споделя друго , освен чинията си.  Mr. Green

# 257
  • София
Не съм Манана - ама много е доволна!  Laughing
И аз мисля да им опитам манджата на гърците, отново, че в този ми вид на печена пържола едва ли нЕкой би си помислил да споделя друго , освен чинията си.  Mr. Green
Joy
Да бе да ... пържола ... нас не можеш ни заблуди Wink
Клемс вие май миналата година ходихте там,ама къде по точно бяхте че забравих? Събирам препоръки за Гърция,кажете ходилите от къде сте останали доволни...

# 258
  • София
На Халкидики, Касандра, хотелът е Аристотелис. Въпреки, че бяхме резервирали стая, ни настаниха в мини-апартаментче с две отделни стаи. Малките спяха в едната, ние в другата, беше много широко. Ол инклузива ни беше 102Е общо, тази година даже са свалили цените. Но като цяло се ориентираме за нещо със закуска и вечеря само, че заради обяда се връщахме на обяд. Като знаеш, че е включен и някак си не става да седиш на плажа.  Wink Хлапетата са големи вече и карат спокойно ебз следобеден сън, така че предпочитам този вариант, а вечер ще лягат и по-рано така. Обмисляме и вариант само нощувка, но някъде с кухня. Като цяло в Гърция Лидл е доста евтин хипермаркет, а мен не ме притеснява вечер да сложа една маса. Аз съм от жените, дето се разтоварват с готвенето, така че даже го предпочитам.  Peace

# 259
  • София
Супер,благодаря! Ще го проуча този хотел  bouquet

# 260
Ним и Лилита, паднах от смях с мечтаните желания, любовни непреживелици и бъдещи сватосвания на отрочетата ви!  Laughing Laughing Laughing Виктория пък като порасне иска да стане русалка newsm78

Ели, чакам координати, когато имаш възможност.

А някой може ли да даде отзиви за Турция - ние мислим евентуално септември да ходим там, но все още нищо и никъде не сме резервирали.

Иве, благодаря, че се интересуваш от моето настояще. Накратко - все си е същото....... Свеки и мъжо се състезават кой по-бързичко да ми скъси живота и нервите, Виктория е де здрава, де болна, майка ми и брат ми са си на същото дередже, абеееееее........купон! По-лошото обаче е, че по-добре няма да стане! Mr. Green

# 261
  • Русе
Ох, за почивки говорите, а ние все още се чудим накъде да поемем в БГ  Rolling Eyes ( канят ни тук и там, но засега само го умуваме )  Thinking

Ним, Лилита  Peace страхотни са вашите сладури  Laughing

# 262
Отново на тръстиката и малко време за форум  Wink
Галина, Барби определено съм много доволна от базата, от храната, от анимацията и персонала. Само от моите диванета не съм много доволна, че с тях моя милост почива не видЕ  Crazy ИНаче хотела,както правилно е предположила Гали е "Мирамар" на обзор. Предимството пред другите е, че са включени в цената и охраняем паркинг и чадър с два шезлонга на плажа. Недостатък е, че нета е платен навсякъде, което е ужасно глупаво.
Та в ред на тия мисли с Боби търсиме вариант за почивка в началото на октомври или в Турция или в Гърция. За Турция доколкото си спомням Викс може да даде повече подробности. За Гърция началото на октомври не съм сигурна дали времето е ок  newsm78
Клемсо престани да се оплакваш и да правиш голям проблем от малко изгорено. То беше толкова перфектна, че все нещо трябва да имаш та да не хващаш уроки  Wink Ще видиш, че и помен от белег няма да остане  Heart Eyes

# 263
Nie pristignahme na moreto, a az cql den sum s 39 gradusa Crazy Crazy Crazy Svalqm do 37,2 i ajdeeee pak 39. Ebasi, posledno se bqh trushnala taka predi 7 godini Confused Qvno Aya me e zarazila, no vzeh vsichku merki i dano minava burzo Praynig

Bish dnes se vurna ot kager i mi kaza - Mamo, nie sus Svetlio skusahme Shocked Shocked (ne sum predpolagala, che znae tozi glagol). Skusali zashtoto tq kazala, che mnogo haresva Miro ot Karizma i toi chul i se razsurdil Crazy Crazy Crazy

Privet na vsichki zavurnali se ot pochivki Hug Sorry za latinicata Blush

# 264
  • София
Сту,  Hug

# 265
  Стилияна,бързо да те пуска вируса,а да можеш да се насладиш на почивката!  Hug

Ивонска,как се чувства Шош?

# 266
Честито на Елина и Ноеми. Момичета, пожелавам ви безпроблемна и лека бременност. Ноеми, много се радвам, че се сбъдва мечтата ти за бебенце.  Flowers Four Leaf Clover

И ние се завърнахме от морето. Боже, колко го обичам. Нямам търпение да ходим пак, но този път се очертава след месец чак.

...Bish dnes se vurna ot kager i mi kaza - Mamo, nie sus Svetlio skusahme Shocked Shocked (ne sum predpolagala, che znae tozi glagol). Skusali zashtoto tq kazala, che mnogo haresva Miro ot Karizma i toi chul i se razsurdil Crazy Crazy Crazy...
Ох, Стилияна, разсмя ме с твоята Биш. Скъсали... hahaha

# 267
баси ... ентеровирусите са гадна работа. Стиснете едни палци да овладеем повръщането и разсройството при двамата  Praynig

# 268
  • София
Ман,  Praynig

# 269
Стискам палци на всички с преборването на гадните вируси.  Hug

И Алекс сутринта се събуди и бегом в банята да повръща.  Sad Сега си е в нас с баща ми, не е имал второ повръщане. Дано не е нещо сериозно.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт