Отговори
# 675
  • София; Дружбето
Миша обясни на Габи, че катеричката прави Катерич, катерич, а зайчето - Зай, зай Crazy Да не говорим, че му пее на патагонски и шансът му да проговори намалява всеки ден ooooh!

Вики Hug дано бързо ви изпишат
Селма, ето, при следващото раждане ще те оправят Whistling

# 676
  • София
.........А с ТоНи правехме планове да се видим с Ивонска уикенда...
....

Е, що не се обадихте?  Rolling Eyes Само Анджи ни пожела...  Sunglasses Този път оставих на който желае, за да не досаждаме излишно.  Whistling

Ох, обезводняването е сериозен проблем, а аз преди го подценявах...  Tired Дано скоро се оправи малчо!  Hug

# 677
  • Варна
Ами уикенда вече бяхме в болницата, а реално Вики направи спазъма още в понеделник и много се надявах до петък да е здрав.

Миша обясни на Габи, че катеричката прави Катерич, катерич, а зайчето - Зай, зай Crazy ..
На мен това ми е любимо. Аз също съм казвала така за зайчето.

# 678
  • София
Ами уикенда вече бяхме в болницата, а реално Вики направи спазъма още в понеделник и много се надявах до петък да е здрав.

Вики, дано скоро ви изпишат.  Praynig За бронхоспазъм ли говориш? Дано малката душица бързо се повлияе от лекарствата и вливанията и скоро да сте си у дома! Пфу че гадост!!!!  Tired

Цвета да докладва за техните сополи!!!

# 679
  • Варна
Да, бронхоспазъм. Този път така и не разбрах от какво стана.
Аз уж четах внимателно, това за хремата на Габи, не го бях видяла. Цвета, стискам палци бързо да се оправи.
Ноеми, спря ли да повръщаш?

# 680
  • София; Дружбето
Сополиви си се Габи, за сега само тази екстра. От днес му включвам Сунгулар или както там се пише и се надявам скоро да махнем Фликсотида. Та така

# 681
Viki_76,честит ти миналия рожден ден!И дано всичките следващи ги посрещаш само с позитивни емоции!
Много здраве на Вики!  Hug Дано го изпишат скоро!  Praynig

# 682
Вики, много неприятно, дано скоро да ви изпишат!  Hug
С Ивонска и Рени бяхме в "Пико", до басейна.
И вчера бях там и се видяхме с Дани и Зори Simple Smile

Племенницата ми също казваше за зайчето, че прави Зай - Зай  Laughing

# 683
 Много са забавни децата!  Laughing

Цвета,ще ме умориш!  Joy
 Все така весело да звучиш,душко!  Hug
  Жалко ,че пак лекарства споменаваш.Дано най-сетне спреш да попълваш речника си с нови наименования!  Praynig Praynig Praynig

# 684
Диди, честит рожден ден. Здраве, емоции и много помощници за децата  Laughing

Изтрещях  Crazy След като не пуснаха Ая на градина, защото няма бележка, че е е била в контакт със заразно болни, се гледахме половин ден в офиса и половин ден у нас  Crazy
Ним, сестро, ти си герой или Симона е най-доброто дете  Laughing
Вчера с Димитър се гледахме мълчаливо след като двете хуни нахлуха и обърнаха къщата  ooooh! ooooh! Сега у нас пак е разхвърляно и безобразно  Grinning Grinning Grinning

Viki_76, съжалявам за случилото се с Вики  Hug Дано не ви се случва повече  Peace

# 685
  • София; Дружбето
Миша пък се перна с люлката в ъв врата и вече втори час мрънка, че я боли. Няма нито червено, нито синьо и не мога да схвана прави ли се или наистина я боли Rolling Eyes И двамата днеска са криви цял ден. Та подарявам 2 броя чаавета за ден-два. Ако има желаещи да си казват Mr. Green Може и по отделно Whistling

# 686
  • София, Лагера
Ноеми, спря ли да повръщаш?
Не, мамицата му  Sick. Разредих поне, но през голяма част от времето ми е зле. Опитвам се да гледам позитивно, доколкото може - качила съм само 1 кило.  Crossing Arms

# 687
  • София, Лагера
Честит Рожден ден, Диди!    bouquet

О, Ив, я уелкъм! Дай подробности за изкарването, де  Wink Mr. Green

Аз току що спретнах такава баница, че пръстите си облиза цялото домочадие!  bowuu (и също така изненадах себе си  Mr. Green)

Вики 76,  Tired Praynig Hug

# 688
  • София
...
О, Ив, я уелкъм! Дай подробности за изкарването, де  Wink Mr. Green
...

Aми, съвършено.  Sunglasses В Гърция обитавахме апартамент с двор и всички удобства, а децата повече си играеха заедно, отколкото да си причиняват телесни повреди...  Mr. Green Наблизо имаше луна парк с всякакви увеселения, които рязко стопяваха енергийните запаси на дребните чудовища!...  Twisted Evil Пък ние с Рени методично се терапевтирахме с тънки мезета, риба и с л а д о л е д!  Crazy Във Варна също беше кеф и ме удиви как дори хубавите барове разполагат с доста добри детски площадки! Там сърбахме Маргарити и се правехме, че мръсните голи чавета нямат нищо общо с изискани мацки като нас!  Sunglasses Whistling Mr. Green Рени ми разписа градска отпуска и скъсах синджира за една вечер, докато тя самоотвержено остана при спящите змейове!  Whistling Ценна другарка се оказа!  Sunglasses Mr. Green Ма, и аз нахална се оказах - не чаках да ме убеждава и да приспива съвестта ми наред с децата!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PS. Ходихме и в Делфинариума. Беше много вълнуващо!  Wink

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 23:40 от ivonska

# 689
  • София
Нимско, може и да не съм в час и въпросът да е овчи, ма с Котьо какво става?  Rolling Eyes Намерихте ли му нов дом?  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт