Нестандартен начин за обезкосмяване

• 28 156
  • 102
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Може би тайната на разтварянето е топлата вода  newsm78 

# 16
Не е, защото го правя с топла вода. Явно пудрата в капсулите е по-едра.
Хрумна ми безумната идея да ги врътна в кафемелачката предварително  Crazy После ще пиша, най-рано другата седмица.
Lukasa ти какъв протеин слагаш и защо? В оригиналната рецепта не е упоменат...

# 17
  • София
Не е, защото го правя с топла вода. Явно пудрата в капсулите е по-едра.
Хрумна ми безумната идея да ги врътна в кафемелачката предварително  Crazy После ще пиша, най-рано другата седмица.

Е, в краен случай може капсулите да си ги изпием и да си купим от праха  Thinking

# 18
Интереснен метод, а в БГ по аптеките не се ли продава на прах? Rolling Eyes Някакви странични ефекти като обриви да сте забелязали? Всъщност как действа, косъмчетата отпадат след намазване с разтвора ли? Rolling Eyes Има ли някой с траен резултат?

# 19
  • София
Интереснен метод, а в БГ по аптеките не се ли продава на прах? Rolling Eyes Някакви странични ефекти като обриви да сте забелязали? Всъщност как действа, косъмчетата отпадат след намазване с разтвора ли? Rolling Eyes Има ли някой с траен резултат?
Ние сме все още в началото имам в предвид аз и Ниния, Лукаса е по-напред с материала...за сега не знам за дрУг да тества метода  Rolling Eyes и за това е още рано да говорим за траен резултат...макар че, ако  можеш и имаш време можеш да почетеш руския форум ( аз да си призная не съм чела всичко), та там момичетата имат доста добри резултати...доколкото разбрах папаинът унищожава луковицата на косъма и така можеш да се отървеш от космите завинаги  Simple Smile
Не е лошо преди да се почне с процедурата да се тества едно малко местенце за алергии и ако всичке е наред смело да се действа  Peace

# 20
  • София

В първия постинг съм цитирала Пинко, който казва: "Говорят (рускините), че много добре действало добавянето на фунгални протеази (аха, Protein Digest!)".
Затова сложих и от него, нали го имам поръчан.

Някакви странични ефекти като обриви да сте забелязали? Всъщност как действа, косъмчетата отпадат след намазване с разтвора ли? Rolling Eyes Има ли някой с траен резултат?

При мен няма странични ефекти засега и косъмчетата стават все по-слаби и тънки.

# 21
Може ли линк към фунгални протеази, Protein Digest Simple Smile
И може ли да се ползва след кола маска, колко време след епилацията да се приложи и за колко време да стои върху кожата, след това или перди това може ли да се позлва крем?
Малко повечко станаха въпросите, но любопитството много ме гложди Grinning

# 22
 А какво е ксантанова гума и от къде може да се поръча?

# 23
А какво е ксантанова гума и от къде може да се поръча?
мисля ,че влиза в състава на направата на дъвките

# 24
  • Варна
Много интересен метод! Жалко, че не разбирам руски...

Само с поръчка по интернет ли могат да се набавят съставките? Някой да е срещал по аптеките? И последен въпрос: само по краката ли сте пробвали до сега...евентуално на по-деликатни зони дали е приложимо?

Предварително благодаря   bouquet

# 25
може ли да ми дадете линк към Папаин на прах от сайта?. за колко време стига 1 опаковка? и последно да питам правилно ли сам разбрала: първо бръснем карката и после мавем със сместа за през ноща, така ли? newsm78

# 26
  • Благоевград
Много интересно..... прочетох малко и от руската тема, ще я изчета цялата при първа възможност за да си отговоря на някои въпроси, но все пак ще си ги задам и тук, ако можете да помогнете - ок. Първото нещо, което ми направи впечатление от изчетеното е, че тази смес може сериозно да раздразни кожата. Дори една женичка от руския форум, вероятно козметичка, сериозно предупреждаваше, че неправилната дозировка може дори да изгори кожата. Както и да е, аз съм готова да тествам, но се чудя дали това би могло да има негативен ефект при бременни? Аз определено не съм с много чувствителна кожа, но в този период нещата се променят. Имате ли представа дали има български сайт, от където да се купи този папаин? Чувала съм, че при някои видове епилации има значение цветът на космите и кожата, в този случай не виждам логика да има нещо общо с меланина, защото действа най-вече на луковицата директно, но все пак не съм сигурна. И накрая, можете ли кажете точната дозировка за начално приложение, т.е. процент на папаина в разтвора и точното му приготвяне. Благодаря Ви, ще следя внимателно и много ще чета, с руския съм ок и мога да превеждам, ако намеря нещо интересно.

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 16:17 от elikain

# 27
  • Благоевград
Краката не се бръснат, а се епилират. Космите трябва да са изскубани, защото тази смес действа директно на луковицата. Според мен е най-удачно с епилатор или кола-маска, но тя повече раздразнения причинява.

# 28
Mаxi аз го приготвям без ксантова гума. Най-важната съставка (kika_86)  е папаин на прах.
Сместа се нанася върху епилирания участък ( не обръснатия ) до 2 дни след процедурата. Целта е да се унищожи луковицата на косъма.
Бобка забравих да смеля папаята. Следващия път.

# 29
  • Благоевград
Много интересен метод! Жалко, че не разбирам руски...

Само с поръчка по интернет ли могат да се набавят съставките? Някой да е срещал по аптеките? И последен въпрос: само по краката ли сте пробвали до сега...евентуално на по-деликатни зони дали е приложимо?

Предварително благодаря   bouquet

Авторката на руския сайт пише, че първо под мишниците е пробвала, така че предполагам, че може и на по-деликатните зони.

Общи условия

Активация на акаунт