Нестандартен начин за обезкосмяване

• 28 150
  • 102
  •   1
Отговори
# 30
  • Благоевград
Преди малко разглеждах темата за Печатите за нокти и видях това:
 http://www.biorest-bg.com/index_files/Page525.htm
 Това ли е въпросната гума, която ни трябва?

# 31
Да това е. Сега разбирам, защо водата трябва да е топла - явно за да се разтвори гумата и да се сгъсти консистенцията за по-добро разнасяне  Thinking

# 32
  • Благоевград
Аз обаче ще се пробвам да намеря някъде папаин по аптеките. Сега се сещам, че наскоро си купувах маска за лице на прах - ензимен пилинг, професионална се водеше и към нея трябва да се добави някакъв активатор. В магазинчето, от където я купих ми казаха, че за домашна употреба е достатъчно да се разтвори и в преварена вода. Пробвала съм я веднъж и не мога да кажа дали е толкова добра за пилинг, но имам достатъчно количество. Все ми се върти, че това беше именно чист папаин. Като се прибера, ще проверя със сигурност и ще пиша. И ако съм права, да ви кажа, че го купих за 7 лева пакета, а той стига за 10-15 пъти да си направиш маска с около 1 ч.л. прах.  По-късно ще ви напиша грамажа. Когато си правих маската на лицето нямах никакви раздразнения, така че мисля, че смело трябва да експериментираме.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 11:41 от elikain

# 33
  • София
Аз точно под мишницата пробвах е и ефектът е по-хилави косми и по- бавно  израстване.
Сега минах на краката и наистина растежа се забавя....много съм доволна засега  Simple Smile

# 34
Ясно , значи тази гума е само за сгъстяване , което обяснява , защо може и без нея Simple Smile

# 35
Здравейте Simple Smile
Звучи много интересно, но и много неясно.
Доколкото разбрах, идеята е за трайно обезкосмяване. Но се зачудих дали като толкова рязко намалее скоростта на разтежа няма да се появи проблем с чакането. Мисълта ми е следната - когато си правя кола маска, има някакъв период от сорта на седмица, в който чакам косъмчетата да израстнат, но ако толкова им се забави скоростта, няма ли да ми се налага да чакам по един месец? ooooh!
И също така - какви резултати са постигнати от другарките рускини?

А иначе попаднах на това. Не е ли общо взето същата работа?

# 36
Същото е , само , че в тукашната рецепта витамин Ц -то се слага за подсилване на действето , поне така пишеше при рускините , но може и без него , просто ефекта ще е по-бавен.
Аз друго се чудех , дали след  това третиране корена е завинаги унищожен или след време растежа се възстановява.Защото на посочените от In Born  ампули пише , че само забавят растежа , а не че го премахват завинаги.

# 37
Открих по-евтина ксантова гума и при следваща поръчка ...... smile3508
Намерих и Guar Gum и се чудя дали няма да стане и с нея?

ПП Lukasa ти слагаш ли сгъстител?

# 38
  • София

Радвам, се че се появи някой, който разбира руски добре  smile3501

Предполагам, че е възможно да се получи раздразване при някой. Всяка кожа е различна. Рускините дискутират темата от година и половина... надявам се, elikain като напреднеш с четенето да обновиш досегашната информация  Peace
Нямам представа, дали може да се прилага при бременни. Аз все още кърмя, но не съм забелязала ефект при малкия.
Честно да ти кажа, не знам какъв е процента на папаина в разтвора. Аз слагам около 2гр. (половин чаена лъжичка) и досега не съм използвала сгъстители.

Здравейте Simple Smile
Звучи много интересно, но и много неясно.
Доколкото разбрах, идеята е за трайно обезкосмяване. Но се зачудих дали като толкова рязко намалее скоростта на растежа няма да се появи проблем с чакането. Мисълта ми е следната - когато си правя кола маска, има някакъв период от сорта на седмица, в който чакам косъмчетата да израснат, но ако толкова им се забави скоростта, няма ли да ми се налага да чакам по един месец? ooooh!
И също така - какви резултати са постигнати от другарките рускини?

А иначе попаднах на това. Не е ли общо взето същата работа?

Не разбирам, какъв е проблема с чакането!? Досега обсъждаме, че при повечето от нас се забавя израстването на косъмчетата... нали това е целта.
Никой от нас не е пробвал с течен папаин, или ако е, аз не съм разбрала. Ако имаш възможност пробвай и кажи дали става за каузата.

# 39
  • Благоевград
Ей, здравейте, тези дни нямах възможност да пиша. Проверих тази маска за лице, която си мислех, че може да е чист папаин, но не е. Има още хума и ананасови ензими. Питах в една аптека ама ме гледаха странно, сякаш издирвам някакъв рядък наркотик. Май ще се наложи да поръчвам по интернет. Ух поне някой български сайт няма ли? Малко се притеснявам да поръчвам от чуждестранни сайтове.Относно руските девойки, ами там има женички със солиден опит и при никоя не е имало отрицателен ефект за сега. Тази, която така разгорещено пропагандира, че това може сериозно да раздразни кожата, всъщност има студио за фотоепилация и твърди, че именно това е най-добрия начин за епилиране, фотоепилацията де. Продължавам да чета. Ако нещо специално искате да ви преведа, казвайте си. И ако някой все пак намери и някой български сайт, където продават папаин да споделя и аз ще потърся. Ако не ще ви моля да разяснявате как става номера с поръчките.

# 40
elikain чети, чети. Ако се е появило нещо ново по рецептата да ни кажеш  Wink

# 41
  • София
http://www.aroma-drops.com/object.php?id=424
Здравейте! Не ми трябваше много време да се убедя, че трябва да опитам и това чудо, но не ми се занимава с чуждестранни сайтове и си мислех дали тези капсули ще свършат работа newsm78

# 42
iren_alex би трябвало да стане. Трябват ти 2 гр. папаин т.е. ще са ти необходими 10 капсули. Ще имаш за 6 намазвания.

PS сега изчислих - ако поръчаш този папаин ще имаш за 6 пъти и ще ти струва 10 лв. Ако поръчаш от чуждестранния сайт  Laughing ще имаш за 70 пъти за 14 лв.  Peace

# 43
  • София
Сега се връщам от магазин DM, но там няма папаин. Почти бях сигурна, че ще намеря, има какви ли не измишльотини...Не ми остава нищо друго освен да проуча как става поръчката в цитирания сайт Laughing

# 44
  • София
Сега се връщам от магазин DM, но там няма папаин. Почти бях сигурна, че ще намеря, има какви ли не измишльотини...Не ми остава нищо друго освен да проуча как става поръчката в цитирания сайт Laughing
От този сайт можеш оше много други неща на сметка да си купиш като витамини и по-безврдна козметика...всичко е двойно по-етино от БГ

Общи условия

Активация на акаунт