True Blood сезон 3-тръпнем в очакване на Вълчан-27 тема

• 16 435
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро гугутки! Hug

Шофьорки,а? Аз пък не съм,нямам и желание,ама моя мъж настоява и все по някое време ще ми се наложи да изкарам курс Rolling Eyes

Официално ви съобщавам,че от неделя ви напускам за две седмици.Милото излиза в отпуска и ще ходим на гости на мама  Laughing и на свеки  Confused

# 691
Добро утро гугутки! Hug

Шофьорки,а? Аз пък не съм,нямам и желание,ама моя мъж настоява и все по някое време ще ми се наложи да изкарам курс Rolling Eyes

Официално ви съобщавам,че от неделя ви напускам за две седмици.Милото излиза в отпуска и ще ходим на гости на мама  Laughing и на свеки  Confused
Милата, с теб сме телом и духом Hug

# 692
Я, някои си създавали силни усещания, а, ДемсMr. Green Мойта книжка стои за красота в портмонето, че и май вече е изтекла, трябва да я сменям, ама какъв е смисълът като ме е шубе да карам.

Ех, Танчик, ще ни липсваш! Но бъди спокойна за Сашко, ще го пазим.

# 693
Колко е твоя опит мър Кате, сега да не ми кажш една година Crazy

От 2008г. съм правоспособен водач /с леки препоръки от изпитващия да се опресня след някое време способностите  Confused/. Бях бременна в 6-я като взех изпита. След това родих .... не съм карала особено. Предимно лятото, ама то само до джи пи-то. Веднъж водих мама до едно село, че на връщане съм карала с полуотпусната ръчна. Бе свирят ми колите и аз ги псувам, пък то било щото колата ми пушила и съм била пред пожар  Shocked Това засега ми единствения /и дай Боже последен/ фрапиращ случай.

# 694
Ох Кате и аз съм карала на ръчна би душа, всички сме така Grinning

# 695
 hahaha hahaha
Мъжа ми като минава преглед тази година колата се хвали, че била пушка - "Само ръчната малко не държи  newsm78"   Blush Що ли?

# 696
Аз не съм карала на ръчна, бе  bowuu Всичките 3-4 пъти, в които съм сядала на шофьорското място  Mr. Green

# 697
  • София

По последна информация май ще излезе в началото на юли(3-ти) Peace

Ох затова не мога да я поръчам още от сайта на хермес...е ще чакаме значи

# 698
Аз не съм карала на ръчна, бе  bowuu Всичките 3-4 пъти, в които съм сядала на шофьорското място  Mr. Green
Затуй не си карала н ръчна бии hahaha

# 699
  • Срещу планината:)
Както винаги ми докарвате широка усмивка   Joy

И аз съм от тези с книжка за красота,е до преди да ми я откраднат  Rolling Eyes та сега съм без книжка изобщо.
На сила ги взех изпитите,че и ме резнаха първият път,мъка,мъкааааааа  ooooh!
Страх ме е да карам  Confused

Танчик,приятна почивка при мама и железни нерви при маминка  Wink

И сега добър ден  Simple Smile

# 700
Затуй не си карала н ръчна бии hahaha

Вярно, вярно, ама тва не ми пречи да се фукам, щот мъж ми още на второто сядане в колата след като взе книжка, покара на ръчна  Mr. Green

# 701
Хмм аз съм от Мастор шофьорките. Взех книжка 2007 и от тогава не съм слезнала.
Тази година неофициално ми причислиха + 2 години стаж защото шофирах в София Simple Smile събота, неделя и понеделник сутринта  Crazy
Забравих да допълня в понеделник бях сама. За някой от провинцията отиващ в София с кола за първи път ще ме разбере за какво говоря и защо съм горда от себе си Simple Smile
Редовно пътуваме до морето Simple Smile сама с малкия и до мама и тати в Карнобат.
Моята бракма е на път всеки божи ден без изключения и минава минимум 20 км Simple Smile от нас до градината на малкия и работата ...
Имах огромно желание да изкарам курсовете. Бащи ми беше против след катастрофата ми с велосипед през 1991 г. и когато 2007 се записах бях много ама многоооооо щастлива. Когато взех книжката моя ми връчи ключовете за колата ни една опел корса баничарка Simple Smile и забръмча със служебната ... После докара две от Германия една за него и една за мен ... Стара ми е ама е пушка Simple Smile но определено два пъти влиза в сервиз за настройка на предницата Simple Smile
Охх къде отворихте тая темаааааа... Нямате идея колко обичам да шофирам  Hug

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 11:26 от WomanitKa

# 702
Е, ти си определено изключение дотук  Mr. Green И аз си мислех, че много ще ми е кеф да карам, нооо шубето е голям страх, а и като нямах доста време кола под ръка, съвсем закърнях... Сега съм си поръчала за рождения ден колело, това пвоече обичам да карам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 703
Хеххее, Уоми аз се учих да карам в най - големите задръствания в София и като се прибрах у дома при нашите бръмчосвах там с колата, ама то там е толкова лесно, затуй не го броя за шоферски стаж. Тука обаче днес бях в стрес, защото се накъсаха да правят нарушения около мен, минаха ми на една боя разстояние и непрестанно се опитваха да ме прередят Twisted EvilГоляма бутаница е, аз затова не се наемха досега да карам Crazy
Ама ти си шофьора - ветеран тука, няма спор Grinning

# 704
  • Сливен
Дубрютро! Един юлски поздрав зи сите хипита у клубЪ  Mr. Green http://vbox7.com/play:5273e8f9
Peace Peace

Eeeх! Де даможеше и да го посрещне човек подобаващо, ка'т едно време ...  Mr. Green
На морето, напушен и с вълчо "в краката"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт