Лятото дойде, а ЯНУАРЧЕ като гъбка расте! - 8

• 28 195
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Честита половин годинка на малките бебчовци! Пожелавам им да са здравички и прекрасно детство!

# 602
И аз днес имам рожденничка в къщи Grinning партито беше в един клуб от 10 до 12 часа, изкарахе страхотно, много сме доволни, довечера ще кача снимки Party

Честито на всички дечица родени на 11 януари  Party Heart Eyes  bouquet

Гледам, че никой не е писал затова редактирам, ето малко снимки от нас http://www.facebook.com/album.php?aid=71688&id=1165320545&l=afb026dfae Grinning

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 21:22 от Katinche

# 603
  • София
Катинче, честит рожден на Михаела! Да е жива, здрава, да расте умно и красиво дете, и много да ви радва!

Честито и на всички, които днес стават на 6 месеца! Да са живи, здрави и умни дечица!  Hug Heart Eyes

Днес бяхме в зоологическата градина....потресена съм! Кошмарно живеят животинките!  Cry

После и до Карфур ходихме и там няма да стъпя 2ри път....аз не си падам по големи магазини и молове и знам, че не ми действат добре...но пусто любопитство!  Sick

П.П. Лета, утре ще ти пиша на ЛС.  Hug

# 604
Катинче, честит рожден ден на Михаела! Да расте умна, щастлива и все така красива!   bouquet  Ама много е пораснала! Красиви сте всички на снимките, ти също.

nikikol82, честито и на твоя син!

Сиси, мерси!  Hug

# 605
Здравейте и от нас  Hug
Отдавна нещо не съм писала

Честит рожден ден на Михаела   bouquet Да е много щастливо и усмихнато дете  Grinning

Честита половин годинка и на всички бебенца   bouquet

И при нас захранването кипи с пълна сила  Laughing Въвела съм само 3 зеленчука и стига толкова. Но пък за сметка на това си хапва по цяло пюре. Онзи ден опитах да му дам плодово пюре/ домашно/, чиста ябълка и беше много ужасен. Днес опитах банани с ябълки/ купешко/ и отново не се въодушеви особено. Явно моето дете няма да е привърженик на плодовите пюренца. Иначе се престраших и няколко пъти му дадох суров банан и дния, като на динята, направо се разплака като му я взех  Laughing

Иван от няколко дни започна да избутва лъжицата с език  newsm78 Не зная на какво се дължи.

И зъбите го мъчат много. Взех му Дентокинд и вече мисля има ефект. А не вярвах. Ще видя тази нощ как е положението Heart Eyes

Гледам няма голяма активност в темата. Явно е заради хубавото време
Герганче какво стана с малката  Simple Smile Дано всичко е наред
И аз не вярвам температура да се вдига от зъби, особено ако се поддържа няколко дни или е висока. А и в това вирусно време  ooooh!

Хайде лека нощ от мен  Hug Отивам да си оглеждам растения във фермата ми/ новата мания  Crazy/

# 606
Катинче, честита ти рожденичка, пу пу, какви сте хубави всичките - ти изглеждаш като по-голямата сестра на Михаела  Heart Eyes
Аз да ви се похваля - днес захраних Камен с морков - много му хареса, по едно време спрях да му давам, че май можеше и цялото бурканче да излапа  Heart Eyes
Ето няколко нови снимки и от нас, включително и от днес с моркова - http://january2010.snimka.bg/baby/kamen-na-edna-ot-nas.476572.19592975
Относно захранването - не изчаках Камен да стане съвсем на 6 месеца, защото прецених, че вече има нужда и от друга храна - много е едър (най-вероятно има вече 9кг или е близо) и започна по-често да яде, да не говорим, че има 2 нощни хранения и взе да ми писва  Whistling
Най-важното е, че показа пълна готовност днес, а и след това беше на ресторант и там вече беше неудържим - искаше всичко от чиниите, явно изведнъж разбра, че тази храна става и за него  hahaha

# 607
Катинче, да ти е жива и здрава рожденичката, да е все така лъчезарна и щастлива, както и цялото ви семейство  bouquet  

Да са здравички и послушнички, да носят все така радост на мама и тати и всичките ни шестмесечни януарчета - Веселинка, Бояна, Вито, Ивайло, Кателина и Симеон  bouquet

И нека бързо да оздравяват всички болнички бебета и майчета Hug

П.П. И да ви питам нещо момичета: изчезна ли "ципа" на коремчето ви Laughing ....... защото моя си седи, а предния път като че ли по-бързичко изчезна newsm78

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 00:10 от leta5

# 608
# 609
Герганче какво стана с вас?

Ние още не сме се захранили, само на кърма сме. Питах педиатърката кога мисли че е добре да започваме и тя ми каза: "Докато качва така добре детето - 500гр за месец, няма смисъл да я захранваш. А нали знаеш че в жегите не се захранва. Има време."  #Crazy
На последното мерене преди около месец бяхме 7.480кг и 66см.
Няма лошо, на мен така ми е лесно и приятно!
И с тази дълга и черна коса всички много и се радват, сглеждат я, говорят и, само аз си знам обаче каква мъка  е през жегите за нея...добре че няма много жеги!

# 610
Здравейте Simple Smile
Честито на всички, които са имали повод да празнуват тези дни Hug

Редче, така е за зоопарка, аз също бях отвратена Sad. Ето снимки от нашето посещение там:
http://www.facebook.com/album.php?aid=63898&id=1543190024&saved
Чудя се кога ще дораснем да има нормално отношение към животните в България... Манталитетът на българина като цяло за тези неща е отчайващ.

# 611
  • Стара Загора
Честито на всички, които стават на 1/2 годинка! Здраве, здраве и... здрави нерви на мамите пожелавам  Laughing

Катинче, да ти е жива и здрава къдрокоската Hug Гледах снимките - много е сладка  Simple Smile

За прохождането и падането сте прави. Наистина по-важно е да се научат да падат безопасно. Ивка от малка много се пази - ако щете вярвайте до този момент нямаме ожулено коляно. И според мен няма връзка това с проходилката - до дете си е.

# 612
  • Mediterraneo
Гледайте На кафе! Чуйте и другата гледна точка за ваксините, преди да съжалявате, че педиатрите ви отказват Синфлорикс, например  Peace

# 613
  • Ловеч
Ето ви една малка почерпка за нашия празник вчера.
Симеон стана на 6 месеца.

Да са живи и здрави всички наборчета и да радват много мама и тати Hug

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 09:45 от Svetlencetoo

# 614
  • Ловеч
Е не се получи точно това което исках

http://www.kaneia.com/p/174/image?width=420&height=330
ето това е.
Днес времето е хубаво и май ще атакуваме граинките за разходка.
Лек и спокоен дес от нас newsm51

Общи условия

Активация на акаунт