защо просто не я смениш тая, на такъв педиатър не бих дала и да изтегли Кико...врътвам се и си тръгвам директно
длъжна е да се съобрази с твоите желания, да не говорим, че днес по телевизията казаха, че третата хепатитна може и с година да се отложи
Добре, че си интелигентно момиче, сега не се коси повече, минало-заминало, но повече не и отстъпвай

Zuzu_82, този гел за гъбички ли беше
той е много гъст и има опасност от задавяне, няй-вероятно се е изплашило детето. Според мен приключи с лечението, изчакай една седмица и я пробвай пак. Нека да забрави малко. А, относно царевицата, тя е по-тежка за храносмилането и няма кой знае какво ценно, като съставаки, не бързай според мен 
Димка, нищо от пазара не давам, ако са домашни бих дала и пъпеш и диня
а за кисело мляко е доста раничко
честито пролазване
Трябва да го приема 10 дни по 3 пъти на ден. Утре ще я пробвам с любимата й тиква и ако и нея ми откаже ще спрем временно захранването...
Нашата мери и бие ваксини - и до там с компетентността й. Иначе препоръчва само разни неща, за които е минал търговски представител да й плати; до сега не ми е дала компетентен съвет, благодарение на форума знам за повечето неща свързани със здравето и развитието на детето. Да не кажа, че и хич не й пука за развитието на малката - за нея е важно да се почнел сок от 40 дни; вече да съм заместила не знам колко си хранения и така. Масажи и гимнастики не ми е показвала, а на всичкото отгоре в началото ни вземаше и пари за консултациите

)