Тръпне мамино сърце, през АВГУСТ да е с бебче на ръце! №13

• 29 682
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от мен.  newsm51 темата е супер,
За сгъването ами да много е сложно половин час отнема доде се наглася че да си резна ноктите и да ги лакирам, още половин час да си почина от това ми действие smile3514
Лек ден

# 31
Цоп и от мен. Благодарности    bouquet

# 32
Добро утро на всички! Новата темичка и заглавието са страхотни както винаги  newsm10
Аз да ви се похваля - вече си имаме кошара - на Chipolino Neoma, а вчера оставих и капаро за количката - Mag England Corona Trio (но никъде не мога да намеря снимки). Иначе от утре вече съм в 45-дневния болничен, а на 24 сме на ЖК. Аз се отчетох засега - лек ден на всички и много  Hug

# 33
I10_vn къде намери във Варна колички на mag england , че на мене ми харесва  princess roll и искам да я видя на живо какво представлява?????
P.S. днес ми е последния изпит стискайте палчета да е успешна сесията, че после с бебчо няма как да се мъкна по поправки Simple Smile))

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 09:15 от MaPuHa88

# 34
Добро утро и благодаря за темата!

# 35
Благодаря за бързите отговори.  Hug

# 36
\добро утро, страхотна тема, Ади   bouquet

Шаника, мисля че ти ме беше питала за комплекта пелени - бархетни и тензухени. Та свекърва ми ходи в неделя и ми купи, каза че там са по 7,50 лв. А ти от къде купи тази постелка/матраче за количката - аз търсих в два магазина, но нямаше там такива. Т.е имаше един в комплект с други неща и на безумната цена от 170 лв.

Жени, мисля, че след като лекарят не е казал нищо конкретно, да не се притесняваш и вкарваш в излишни филми. Ако имаше нещо притеснително, бъди сигурна щеше да ти каже и да те изпрати на изследвания  Hug
Браво и на твойто бебе, че е послушно и се е обърнало - ма много са послушни тея бебета ...
Ние снощи не успяхме да дойдем на лекцията - забавихме се много при очния доктор. Но резултатите са добри и съм много доволна, че отново се потвърди предположението ми да не слага очила малкия. Той беше много разочарован - иска очила  Laughing

# 37
I10_vn къде намери във Варна колички на mag england , че на мене ми харесва  princess roll и искам да я видя на живо какво представлява?????
P.S. днес ми е последния изпит стискайте палчета да е успешна сесията, че после с бебчо няма как да се мъкна по поправки Simple Smile))

Продават се само в магазини Щъркел, а във Варна има по ул. Битоля ( от Пикадили център нагоре, по - посока кв.Левски). Не знам дали успях да го обясня, но ако не си ме разбрала питай  newsm12

# 38
Хайде хоп, скок и цоп...и аз тук  Party
Деска, благодарско за темичката, заглавието е много свежо  newsm10
По въпроса с бръсненето, епилирането и педикюрирането...ако не е нашия татко съм за никъде... Сега се сещам да ви напомня на всички да внимавате с чистенето и поставянето на лак...все пак си намирисва, ние сме свикнали, де - и там е проблема, никак не е хубаво за бебоците - голяма отрова е това!
Ако на някой от татковците пък не им се занимава  #Cussing out ...можете да ги изнудите да ви поглезят и да ви пратят на маникюристка  Naughty hahaha

# 39
  • София
Страхотна тема Ади!  Hug

Аз не се мъча с космите, ходя на козметик, а тази седмица ще ходя на педикюр, едва успявам да си изрежа ноктите Simple Smile

# 40
Здравейте мами,

не пиша много, но ви чета постоянно... Wink

по въпроса с епилирането, аз продължавам да си ходя на кола маска...е малко я изтормозвам мойта козметичка Embarassed...но в тия жеги ако имам и косми сигурно ще умра..

# 41
  • София
Charr, аз те питах за пелените-от къде по-точно в Илиенци ги е взела свекърва ти, че разликата от 2 лв. си е добра като се купува голямо количество?
Матрачето за количка го има в Пигис хаус-момичето беше много любезно и ме насочи защото аз де факто не знаех и какво точно търся.

# 42
Матрачета за колички има и във Вис Виталис на Симеоновско шосе http://www.visvitalisbg.com/Stokova%20_borsa_spalno.html

# 43
Добро утро и от мен! Най-сетне прохладааааа ....  Laughing
Чудна темичка!   bouquet
Марина стискам ти силно палци да си вземеш изпита.  Praynig Вчера си взех втория изпит и останаха още два. Дано и аз да ги взема моите Praynig
Charr свекърва ти от къде ги е купила тези пеленки?
shanika количката, която ще ползваш няма ли такова матраче. Нашата е на Чико от 2003 г. 3в1 и на коша за новородено си има. Имам спомен, че беше споделила, че са ви подарили на Чико по-преден модел, а може и да е като нашия.
С рязането на ноктите, маникюра и епилацията аз за сега си се справям сама - пъшкам охкам, бавно но славно става работата.
В нашия квартал се появиха продуктите на Мустела в нови опаковки и на леко завишени цени, но изчезнаха на Бюбхен - имало проблем с вноса.

# 44
  • София
Биляна, правилно си запомнила, да Чико е обаче не ми дадоха всички части. Коша за новородено не ми дадоха, а това което дадоха няма матраче-може да са го дали на друг-сега трябва да търся и чувалче и чанта, че не ми ги дадоха и тях.
Мацко, това което си показала не е същото мила-това което има в Пигиса си е баш матраче, а това което си показала е комплект за количка-и тях ги имаше в магазина.
На мене затова ми хареса-то си е подложка, да не убива на детето от коланите и да му е равно, пък за завивки каквито си наглася по мой избор.

Общи условия

Активация на акаунт