Тръпне мамино сърце, през АВГУСТ да е с бебче на ръце! №13

• 29 681
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро момичета,
радвам се че новата темичка ви харесва, но трябва да си призная че името за темата го взех "назаем" от майските мами, тъй като вчера много бързах да пусна новата тема а и ми беше много криво след прегледа в ЖК, но няма да ви занимавам с моите проблеми.

Charr, аз те питах за пелените-от къде по-точно в Илиенци ги е взела свекърва ти, че разликата от 2 лв. си е добра като се купува голямо количество?
Матрачето за количка го има в Пигис хаус-момичето беше много любезно и ме насочи защото аз де факто не знаех и какво точно търся.

shanika не знам дали правилно съм разбрала че питаш за тези комплекти които са с 2 бархетни и 2 тензухени пелени, но аз вече в няколко магазина ги видях и бяха над 7лв, ако си решила да купуваш по голямо количество, по добре ги купи от тук http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6015 там са по 5.50, но си заслужава ако купиш повече от 2 пакета.
И един въпрос, защо е необходимо да се купува матраче за количката  newsm78, на нашата количка зимния кош има много мекичко матраче, което дори при нужда може да се недигне малко до 30 градуса и мисля само една пеленка или меко одеалце да сложа отдолу.
Относно козметиката - купих всичко необходимо за бебето от Ebay - всичко на Веледа, само че в Ибей цената на всяко от тях беше три пъти по ниска от тук, иначе ако трябваше да ги купувам от тука нямаше да мога да си го позволя. От тука купих и кремче за подсичане на Мустела, но мисля и да пробвам новата серия на Хип по нататък.  

# 46
  Ох, и аз имам проблем с рязането на ноктите и епилирането- то ми отнема доста време. Спирам да си почина и пак продължавам. Няма начин- още малко ни остана Grinning

# 47
  • София
Аделина, ние които ще купуваме матрак, просто нямаме такъв затова.
За да пазаруваш в Пакостник какво се изисква-каква карта-не съм пазарувала.

# 48
  • софия
Записвам се и аз в новата темичка-Ади, прекрасна е Hug Hug

Момичета, да попитам тези от вас, които са решили да мажат бебетата с преварен зехтин-от началото ли ще сте на него или първо докато е топло ще се мажете с бебешко мляко, а после със зехтина.Аз още се колебая какво точно да правя newsm78

# 49
  • София
Аделина, ние които ще купуваме матрак, просто нямаме такъв затова.
За да пазаруваш в Пакостник какво се изисква-каква карта-не съм пазарувала.
Не ти трябва нищо, пращат пратката с наложен платеж, т.е трябва да приготвиш паричките и да ги дадеш на куриера, аз съм доволна, даже куриерите се обаждат да питат кога е удобно да минат че да си си в къщи

# 50
shanika аз само това съм виждала да продават, другото за което се сещам е чувалче за количката...ако го има някъде в нета дай линк, че нещо не си го представям.. Rolling Eyes

# 51
С какво мислите да завивате бебето в креватчето? Аз си мисля за някакви много тънки пелени. Вече купихме някакъв комплект с олекотена завивка, но май не е приложим през август...  Мамите с повече опит, помагайте...

# 52
  • София
Не знам дали го има в нета, но си представи тънка подложка дунапрен оформено е като матраче.

# 53
не съм попадала на такова матраче, но аз си взех едно подобно на тези от линка, то е 50/70  облечено дунапренче и малка възглавничка, която в началото няма да ползвам...имаше и комплекти със javascript:void(0);пелена, но при мен и двете баби ме заринаха от сега с пелени /памучни и плюшени/ и тази щеше да ми е напълно излишна.. незнам дали ще върши работа, дано

# 54
mozzi, аз за сега съм решила да мажа бебока със зехтин, но в жегите ще го мажа с мляко.

# 55
  • София
\добро утро, страхотна тема, Ади   bouquet

Шаника, мисля че ти ме беше питала за комплекта пелени - бархетни и тензухени. Та свекърва ми ходи в неделя и ми купи, каза че там са по 7,50 лв.

Аз на 2 пъти купих обикновени пелени,в пакет по 4 бр,и вътре са по 2 р-р.Едните от магазина на Чиполино за 7лв и от магазина на Хиполенд за 6,20лв(точно тезиот линка на Пакостник http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6015 ). Между 2-та пакета има разлика между бархетните пелени.В по-скъпия вариант бархета от едната страна е кардиран и е доста по-мекичък от по-евтиния вариант.

Таткото категорично отказва да помага в епилирането,то и аз се опитам да го изнудя за триъгълника,винаги съм редувала едно бръснене с една кола и сега ще видя тия дни, как ще се оправя сама и дали изобщо ще успея.Уж съм намерила позата,в която ще имам успех,ама....

Иначе за количката,за по-студено време аз си поръчах ето това чувалче http://www.laredoute.fr/vente-nid-dange-bebe-fille-et-garcon.asp … e=2&pos=9_n_n. Чакам го тия дни да пристигне и ще дам отзиви.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 11:22 от misleto

# 56
Така като гледам май само аз все още не смея да купувам за бебчето newsm78
Ние правихме ремонт и сега следва след ремонтно почистване, но аз със тази скорост се надявам скоро да стане, много тежко ми стана,  а и постоянно ми става лошо, при вас така ли е?
И да се оплача от 2 дни имам сърбеж отдолу, лекаря ми е в отпуск и аз много се притенявам

# 57
  • София
Относно новите цени във Вита - вчера питах моя доктор и той се обади на директора на Вита - новите цени са влезли в сила от 01.06
 smile3511

# 58
Добро утро!
С козметичните процедури по обезкосмяване си се справям самичка с огледалце, а и още се "виждам" в някои пози Laughing
Маникюр, педикюр - отдавна си ходя на специалист:))) нямам нерви просто.
Марина88, bilqna, успех с изпитите!!!
Аз всъщност първо трябва да си взема количката и май после да му мисля имам ли нужда от нещо за коша, но то е хубаво човек да е подготвен.
Козметика съм си решила Weleda. Лятото няма да мажа с олио, а с мляко за тяло, като си знам аз как си се чувствам сега с това олио за бременни Laughing
Ади, мерси за темичката и ако ти се иска сподели за ЖК, все пак нали затова сме се събрали Hug

# 59
  • София
Ами миналата седмица доктора ми взе вагинален секрет и пожела да го пусне в една независима лаборатория - каза че им има голямо доверие и са много добри. Вчера на ЖК ми каза че имам стриптококова инфекция, която може да доведе до спонтанен аборт ако не се лекува. Каза че най вероятно съм си я имала още в Шейново, но тези велики доктори там решиха че е по добре да си експериментират антибиотиците върху мен, вместо още на втория ден да ми пуснат стерилна урина и да разберат каква е инфекцията и да я лекуват с правилния АБ. И така при всичките им експерименти един път не са уцелили правилния АБ, защото това се лекува с аугментин или един друг скъп АБ, а те ми слагаха цефазолин и ампецилин. А стерилна урина ми пуснаха деня преди да си тръгна  newsm78
И така сега отново съм на АБ. Освен това гледа тоновете на бебко на доплера, сърдечните са супер, обаче като гледаше тези на пъпната връв - нещо едвам успяваше да ги намери, изглеждаше притеснен, освен това като че ли пъпната връв е около врата, ама нищо не каза. Като го питах всичко дали е наред каза че тоновете са ритмични, което е добре, но друго не каза, само ми изписа Дузодрил за разреждане на кръвта, може би това лекарство подпомага за по добрия кръвоток незнам.
Вечерта се бях много разтроила и мъжа ми му се обади да пита какво е станало и той го успокои че тоновете на бебко били добри да не се притеснявам, но трябва да се следят задължително всяка седмица
И така сега отново съм на шепа хапчета, лежа и чакам да дойде 09.08 (ако бебко не реши да излезе по рано)

Общи условия

Активация на акаунт