Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 27 971
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Дими, влезни си в профила, отиди в ляво на настройки изглед и подредба. От там вече трябва да маркираш в квадратчето да ти показва най-новите публикации най-отгоре.

# 181
Бясна съм #Cussing out пералнята протече преди три дни.Мъжа ми реши,че е от маншона и го извади,та треди ден пералнята седи разглобена и той не може да я сглоби #2gunfire Иде ми да го застрелям,ако чуете,че жена е разбила главата на мъжа си-Аз съм!

Ники,Бела не страдайте много за децата.Мислете от гледна точка,че те ще се забавляват.Сигурно е лесно да се каже,аз от сега не мога да си представя да оставя Сияна и да не ми е пред очите.
Браво за добрите резултати от консултациите.Дано нямат странични действия ваксините и бебоците спинкат.
Съни9 прекрасна е Ния Heart Eyes
Аз дадох първо картоф,след два-три дни мисля да сложа вътре морков,но съм в голяма чуденка след това с какво да продължа newsm78
Ники завиждам ти много за спящото бебе.Сиси отдавна не беше продължавала да спи след сутрешното хапване,а тази сутрин се случи и аз поспах Grinning

# 182
  • София
Пухче, може тиквичка, тиква... Натрепи го мъжа ти, ама-ха, то така става без пералня!  Mr. Green
Аз права заспивам.  Laughing Отивам да се трупясам - много работа свърших днес - изядох две кутии сладолед и една кутия сухи пасти и цял ден вися пред компа. А че къщата ми е с краката нагоре няма никакво значение.

# 183
Ника-мерси,че и мен ме светна по въпроса с настройките в профила-аз досега все си търсех последния постинг като луда  #Crazy
Хубава си я свършила днес-ми сега и на мен даде идея да търся сладоледи посред нощ  Joy
Пухич,моя мъж пък успява да сглоби това дето е разглобил,но винаги остава по нещо  hahaha
Айде лека,че и аз съм уморена  Simple Smile

# 184
ДВ!

Честити месечинки на Павли, Деляна и София!

Неви, Мяу, благодаря ви за окуражителните думи!  Hug Надявам се този период да премине и Али пак да си се храни нормално. Пък ако не- здраве да е, почваме кашички и пюренца.

От 3-4 дни съм с ужасно главоболие, като парцал... Нямам настроение да пиша... Пък и време нямам, де- нито да чета, нито да писарствам. Днес наобяд 2 часа пържих тиквички, сега пък 1 час стъргах тиквички за тиквени кюфтенца. Много тиквички, много нещо в градината, не можем да им насмогнем да ги готвим. Добре, че са ни любими, че иначе досега вече щяхме да повръщаме от тях.  Laughing

Разгледах снимките на Марго и Съни9- Вико и Ния са страхотни бонбончета! Hug

Сега си лягам, защото днес съм будна от 4:30. След ваксините вчера Алечка е малко киселка и спа неспокойно снощи. Тази вечер пак заспахме на ръце, разплака се много жално. Май и зъбките ни мъчат... Хайде, лека и спокойна нощ! Sleeping

# 185
Три дни чета и триста неща исках да напиша ама.....от къде толкова мозък?! newsm78

Ние вече сме си вкъщи, прекарахме си много добре във Видин, бяхме и на Вършец.Хубаво си напарих старите кости в мин. вода, но нещо ме беше гнус да потопя малкия newsm78 , хем бяхме в доста луксозен 4-звезден спа хотел.
Иначе малкия вече си е голямо момче bowuu днес нито веднъж не се разплака, спи, яде, пее, цика....ааа и също така казва нещо от рода га-га-га.....и преминава на та-та-та-та..., та мъжа ми е на седмото небе.

Пожелавам на всички мъничета лека нощ и да нямат проблеми с тея тъпи ваксини. Hug
Според мен каквото и да дадете, стига само да става за деца от 4-тия месец, все едно. То детето или ще го яде или не.Смисъл няма значение дали с плодово или зелен. пюре ще започнете. Аз дадох първо плодово, но Калоян за разлика от повечето деца обича занчуковите, още на първата седмица започна да изяжда 190гр и то  от безвкусните пюрета на хип.Иначе каша не иска и да помирише Stop  та се светнах в нея да слага малко морков Sick как  го яде тази гадост, незнам.

Мисмал, браво на Албенка. По-принцип децата към седмия месец имат изграден център.Смисъл още им куца равновесието и определянето на центъра.А и тя е нодоносена, та нейните двигателни умения отговарят на коригираната и възраст.Ама тя щом прави ''БОЦ'' , значи е доста напред с материала.
Ние нали водим Калоян на гимастика (тренират му рефлексите) , защото е недоносен (пидиатърката ни е много готина, обича да ''върви пред вятъра''), а при теззи деца риска от ДЦП е доста по-голям от другите.Благодарение на тази жена, упората на Калоян в момента и рефлексите му, отговарят за 7/8 месечно дете!

# 186
  • Варна
Ох да се цопна и аз за последно днес и да си лягам.

До петък включително Ирена ще е на АБ  Sad, но пък за по сигурно че ще се оправи напълно.
Тези дни и аз вече ще почвам да захранвам Павли, че горкия вече всичко иска да яде, чак на люти чушки налита.
Днес свеки реши да се по интересува как е Ирена, а аз като я насметох по телефона, че в началото и на ударена ми се прави, ама аз не си поплювам, какво ми е на сърцето това и на устата не мълча хич.

Таничка прати малко тиквички насам и аз много обичам кюфтета от тиквички, скоро не съм правила тези дни може да се развихря.

Ника и днес върших абсолютно същото като теб, само че пропуснах сладоледа, тъпках се с някви бисквиди шоколадови, солети, салати и такива истории и цял ден на компа тегля филми и се чудя де да се ровя.

Хайде лека и от мен утре рано рано ще ви надникна и ще пусна едно кафенце, че 7 и нещо пак трябва да чакаме пред кабинета на личната, пътечка направихме.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 06:40 от siqna.muk

# 187
Танче я кажи тази рецепта за кюфтета от тиквички.

Пералнята май ще се сглоби... Mr. Green

# 188
благодаря ника златна си искам да те почерпя но не мога дори виртуално
лека и спокойна нощ на всички
а моя мъж се опита да ми оправи ютията и я повреди,сега как ще му гладя ризите ,ама ха, да ще ми купува нова май
лека нощ

# 189
  • Бургас
Еее, днес явно не ми е ден...  #Cussing out
Първо ме сюрпризираха сутринта на консултацията с това малко наддаване, после детето падна от дивана и за капак - изпуснала съм центовите цени в ЛаРедут! Пфууу!

Ще ви дочитам утре...

Само да питам, тези, които почнахте захранването със зеленчуково пюре, с кое точно почнахте? С морков може ли да се започне? Или е по-добре с картоф?

# 190
  • Варна
Добрютру

Тъй като гледам и Таньорчето е рано будна като мен днес.

И двамата станаха в 5 и нещо, единия реве другия вика и се върти, луда работа.

# 191
Добро утро! smile3507

Днес закуската е от мен, Сиянка ме изпревари с кафенцето  Wink :

Сиянче, целувки на Иренка!   love001
Пухчо, рецептата за тиквени кюфтенца е много простичка: настъргваш тиквичките, осоляваш ги, оставяш ги известно време да се оцедят, след това ги остскваш да излезе останалата вода, омесваш ги с яйце, сирене и брашно?галета, докато се получи достатъчно гъста смес, за да ги сипваш с лъжица в тигана като шницелчета и пържиш. Бон апети!

Хубав ден!

# 192
  • Варна
Ааааааааааа Танче аз друга рецепта знам, ама и твоита ще пробвам.

# 193
Добро утро !

Благодаря за кафето и закуската ! Аз от час съм на крак, даже изпих едно кафе вече ( май пак млякото беше развалено  Mr. Green) ! Стас, вчера заспа в 18 часа и стана днес в 5 и нещо ! Пропусна и баня и манджа, ама не се оплаквам  Laughing !
Сега голяма игра пада, намери си краката,и е голямо чекнене , голямо нещо  Heart Eyes !

Тия дни само за кюфтета от тиквички слушам, днес и аз може да спретна едни  Grinning !

# 194
Айде на кафето.

Дайте я тая рецепта за тиквички, аз тиквички много обичам, така че я пробвам.
А Стар, ти нали миналата година си поръчва чаршафи от Ларедута - хубави ли са?

Общи условия

Активация на акаунт