Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 27 970
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Бравос на юнака, Ника!
Макар, че знам на майчиното ти сърце какво му е... Cry
Моята е почти на 9 и още си я водя на училище, страх ме е да я пускам сама, хем училището е на 5 минути с мотането. Rolling Eyes
Мерси на теб и Мяу за окуражаващите думи за режима. Няма да е сега, то се е видяло! baby_neutral
По този повод, да се похваля, че днес мъника за първи път опита ябълка. Хрупам си аз най-небрежно под носа му, а той като отворил ееееей такива очи, та му дадох да си близне и като се почна едно ми ти махане с ръце, ритане с крака и доволно премляскване, останах си без ябълка! hahaha Пък съпружеското тяло вика, че на детето му било писнало 4 месеца само на кърма. Joy

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 17:50 от Xcat

# 166
Докопах се!!!
Такаааа...
Боулинга беше страхотен!На Коки много му харесаха онези шарени неща,които се търкалят като ги хвърлят и не изпускаше нито една топка от очи hahaha hahaha hahahaДнес обаче имам леки смущения в дясната ръка от трите игри с топка дванайска,които си спретнахме hahahaСупер си изкарахмя,а за завършек Калоян така готино наскуба вуйчо си ,а той понеже вижда,че на бебето му харесва да го скубе и пищи от кеф,стоя мъченически през цялото време,докато моичкия син не реши,че вече не му е интересна тая работа hahaha Joy Joy Joy
Сървайвъра клоно към подаряване на бебе!Заведох го у свекитата(те живеят в отсрещния блок),та да го позалъжа малко,че се разхождал,но щастието беше кратко.Сега продължава да мрънка и да иска някой да му виси на главата и да му говори.А като го сложиш в количката млъква и седи като препариран да чака за излизане hahaha
След като избухнах със страшна сила,днес вече документите са намерени и дори се обработват! Crossing ArmsХайде сега да видим докога!Ейййййй,голяма сага е това майчинството!

# 167
  • До Балкана
Ами, наздраве, тогава! Взех си една бирича аз - това ми е силното засега! Ама има алкохолец, не е като без хич! Отивам да давя параноясала душа! Добре, че сте вие да сверявам часовника, че глупава и в неведение ще погина без време! Hug Mr. Green

# 168
  • София
Да се отчетем за пюрето - изяде няколко лъжички, хареса й, спа. Но е още много крива заради тъпия Пентаксим и аз съм се видяла в чудо. Сега съм в терзания дали заради пюрето й е пюрето й позеленя акото или заради ваксината.  newsm78
Днеска съм пълен сдух... нещо не знам що си втълпих, че го държа гладно това дете заради амбициите ми да го кърмя... не иска да суче изобщо, цокне 2-3 пъти и пуска... зъби са я напълнали, не съм спала като хората от поне 3 седмици. А и гърдите ми сякаш изведнъж се изпразниха... Мяу, Шамане, моля изкажете мнение, че съм напът да полудея
Има и някаква екзема на 2 сгъвки, не явно АД, щото ни препоръчаха мазане само с Нахткерцен балсама на д-р Тайс....

Ама не ми обръщайте внимание, явно е поведение на супер изтрещяла майка това моето ooooh!

Хубава вечер желая на всички ви  Hug

# 169
  • София
Бобиш, поне сте си изкарали добре на боулинга! Аз съм 100% убедена, че не мога да улуча пътеката, ако ще и чудо да е, какво остава за кеглите!  hahaha  Crazy
Коте, мерси, че ме разбираш!  Hug То за училището и аз има да ги влача, поне до завършването на средно!  Mr. Green Laughing
Далче, наздраве душко!   yesyes tooth
Слънчи, не се притеснявай за акото. Може и от ваксината да е. Но тепърва какво чудо ни чака от захранването, брррр, нещъ да се сещам.
За теб голяма прегръдка, дано скоро да упееш да си починеш!  Hug

# 170
здравейте,сега ви прочетох,доста сте писали днес.
ние бяхме навън от 10 сутринта до 16 часа,приятно топло беше и грееше слънце,прибрахме се защото задуха студен вятър и заваля.
ника малко със закъснение Hug,
още нещо исках да пиша ама забравих,после като се сетя

# 171
  • София
Дими, да беше пратила малко слънце и насам!  Hug Тук цял ден е кофти.

Максим както винаги спи, мъжо е на работа, а къщата е необичайно тиха.  Laughing

Ей, тоя моя мъж ще го утрепам с правата лопата ви казвам. Аз му викам - няма ядене, вземи готови кюфтета, той ми вика - не, ще взема домати, че са на промоция.  #Cussing out Да си яде домати за вечеря, аз ще си поръчам пица и няма да дам да я подуши.

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 20:03 от Ника

# 172
За пореден път само се записвам.Незнам кога ще намеря време да наваксам с четенето на има няма 12 теми...Simple Smile

# 173

Павли от няколко дни започна като му сменям памперса да си опъва чурката и умира от смях. Някой друг мъжкар почнал ли е да го прави. Не знам кое му интересното ама на смешно му е.

И Боби това го прави от  няколко дни вечер докато е в коритото Simple Smile Нали сега си опознават тялото. От днес вече се опитва да си налапа крачето и почти успява. Цял ден много усърдно тренира това си умение.

Ника,  Hug

# 174
  • Плевен
Не иска да яде, не иска да сере (или по-точно иска, но не успява, а само се напъва, плаче и пърди), не може да спи, защото го боли корема...Кога ще свърши този ужас? Направо ми се измъчи детето. Пишканото му и пръцкането му миришат на едно и също? Това нормално ли е? Мисля си, че миришат на кърма, но...не точно. Задушлива миризма е, но е и сладникава...Та не знам вече. Искам коликите да свършат и да престане да ми се мъче бебето.. Cry Cry Cry

# 175
  • Бургас
Ника,Макси води Бо по показателите май  Mr. Green Hug

Merijaan ,дано скоро да му мине на Тин !

Аз пък пуснах поръчка от Laredoute.fr / за 2-ри път/ и понеже се записах в темата във форума/ а там следят всичко,много са добри момичетата /та поръчах чаршафи,калъфки,олекотени завивки,бодита за Димана и всичко по 1 Е. Сега остава и да пристигнат...

Отивам да пържа картофи.

# 176
  • София
Айде и аз да се запиша в тази темичка, нещо ама никакво време не ми остава да пиша, ама сега съм си в София и мама мие шишета занимава малката, е все пак и аз съм човек, малко въздух да глътна. Тази събота моя мъж има РД обещала съм му да оставя Ния за 2 вечери на майка ми и да му отделя повече внимание на него, сърцето ми е свито още от сега, за първи път ще се разделяме, но обещанието си е обещание.

Утре мисля да дам малко пюренце, взех едното морков а другото круша на Гербер, че казват че са най-хубави, а и са по 80мл, нали ще дам 4-5 лъжички. Но се чудя с кое да почна, зеленчук или плод, в понеделник сме на консултация, ама голям мерак ме гони да и дам малко, той май моя доктор е за по-късно захранване, но Ния вече е с размерите на 6-7 месечно, всичко пъха в устата и мисля че и е време.

Лека вечер на всички  Hug

Ето ни и нас http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-4-meseca.501331.19345798

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 21:18 от Sunny9

# 177
  • някъде тук
Жорката заспа рано-рано беше малко кисел  хапна малко  и откърти в 8.00 Rolling Eyes

Аз утре сутрин в 5.00 ще изпращам моят племенник за Швейцария заминава с отбора , тренира футбол на 13 години е и за първи път се отделя от нас за по дълго време а пък и в чужбина та незнам  Rolling Eyes Той ми е като по голям син израстна повече при мен,  сестра ми нямаше нищо против да се грижа за него и ми го оставяше още като бебе та така той си свикна при нас и сега продължава да си живее през повечето време вкъщи, та и аз като Ника само дето няма да мога да си го взема ако му стане мъчно Simple Smile Абе определено ще ми е гадно докато го няма, ама трябва да свикваме може пък да стане футболна звезда някой ден Wink

П.С. Съни защо не свирна че ще пускаш поръчка можеше и аз да се включа че сама не се справям с поръчките  Hug

# 178
  • София
Съни, аз не се оправям с пустия редут.  Mr. Green Една приятелка поръчва и понякога се включвам. Сега погледнах, ама нищо не виждам по 1Е, много съм зле просто.  Laughing Иначе да, "дребното" води големия... доста.  Laughing
Бела, ще се утешаваме взаимно.  Hug

# 179
добър вечер
ника с удоволствие бих ти пратила стига да можех
писах,писах и накрая форума заби и не можах да публикувам ,а сега ме мързи
всичко се обърка страниците вървят отзад напред сега пиша на първа страница а началото е на 12та,мога ли да го оправя и как

Общи условия

Активация на акаунт