Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 27 950
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • някъде тук
Прибрахме се от консултация биха ни 3 Пентаксим сега само се надявам да няма  странични реакции Praynig
Жорката се наяде изаспа дадох ме Нурофен профилактично, нали го водих в петък само да го преслуша лекарката и тогава го качих на кантара така информативно тогава показа 7,700 а днес 8,100 според мен нещо не им е верен кантара  Rolling Eyes казаха ми че е дебеличък а на см е 66 +3см от миналия месец  да си гледат работата за гилограмите въобще не им обръщам внимание  важното емалкия да е здрав:)

# 151
  • София
Бела, перфектен си е Жорко!  Hug Дано леко да понесе ваксината!

# 152
  • София
Bela, браво на Жорко !

Дебели,слаби ...няма угодия ей !  Crazy

# 153
 Знаех си, че ще пропусна нещо ooooh!. Чета и се чудя от к`ва пък подкрепа има нужда Ника Rolling Eyes. Прочетох, де. Никич, споко, мила. Ще си изкара чудесно детенце, пък и ти ще си починеш. Верно, че мислено все с него ще бъдеш, ама по друго си е. Щом им имаш доверие на хората и го пускаш, всичко ще е ОК Wink.

Бела, браво на Жорето Simple Smile. Леко понасяне на ваксината!

# 154
  • София
Балеринке, хората са страхотни!  Heart Eyes Ще се грижат за него няколко идеи по-добре от мен.  Blush Приятелката ми е страхотна готвачка и ще се отяде на Обичните му супички.  Laughing
Просто ми стана мъчно как така изведнъж порасна, вече няма нищо против да ходи някъде сам... За пръв път няма да спи вкъщи.

# 155
  • Варна
Браво на всички за хубавите мерки, и дано от ваксините да не са много криви

Ника и от мен имаш едно голямо гуш  Hug Hug Hug. Аз ако бях щеше да има ред сополи, ред сълзи. Един път майка ми реши да гледа Ирена за един уикенд и ние с баща й се оляхме да звъним през 5 мин.  Laughing

Дръпнах некой друг филм, и смятам да се натръшкаме на спалнята, да си почина от многото седене днес  Laughing

Павли от няколко дни започна като му сменям памперса да си опъва чурката и умира от смях. Някой друг мъжкар почнал ли е да го прави. Не знам кое му интересното ама на смешно му е.

# 156
  • Burgas
Здравей те и от мен в този дъждовен ден,ех 4е се и римува Grinning
Как сте,ние сме добре,утре сме на консултация,дано времето е по хубаво от днес.

# 157
  • offshore & overseas
Уф, Ники, и майка ми иска да ми БДземе Халюша, за да я водят на море, обаче аз зася имам големи скрупули. Ем знам, че ще я гледат по-добре, ем тя ги обича, но пък за пръв път ще ѝ е и не ми се ще да я пусна. А и само ще я мисля (нашите ще водят и кака ѝ, а те двете като се съберат...). Но ако не ми се отвори парашута да ида и аз, най-вероятно ще си прежаля сърцето.

Гушкам те, но ти и пожелавам хубавичко да си починеш през туй време, а като се върне, да си го намачкаш и нацелуваш и да се насладиш на факта колко много е пораснал за 1 седмица (или там колкото беше)!

Сиянка, благодаря ти и тук!

# 158
  • София
Сиянче, минаваше ми мисълта да си поквича.  Laughing  Embarassed Максим още не си е забелязал пишката.  Laughing Не помня големия на каква възраст я откри, но определено беше по-голям от Павли, поне на 6-7 месеца беше, че и повече.

Хубавото е, че утре ша фърла малкия на мъжа ми и ще ида на спокойствие да се подстрижа. Иначе щях да ходя с двамата, не че е някакъв проблем, правила съм го, ама се набиват космаци по тях, айде нема нужда.  Crazy

anik79, успех утре на консулта, да се похвалиш после!
Мяуче, да, плана е да го гледат една седмица.  Peace Ако нещо му домъчнее прекалено много ще го приберем веднага, разбира се.
Тя кумата ме познава мнооого добре, затова ми се обади, че децата и вече идват към нас за да го вземат, никви такива - искам, не искам и чудя се, просто не ми остави време дъх да си поема, камоли да мисля...  Crazy hahaha
Явно трябва да се научим как да ги пускаме от железната ни хватка.  Mr. Green

# 159
  • До Балкана
Далче,и от мен имаш  Hug !Кога се връща мъжО ?
В четвъртък им е последния концерт и тръгват за Бг и отново 2 дена път с камили към събота през нощта го чакам! Heart Eyes
Абе Бо спря да гука нещо само скимти и пее. Да се притеснявам ли или да пия нещо силно? newsm78

# 160
здравейте!

Аз още не съм си изпила кайвето!

СИЯНЧЕ, моя дреб от няколкод ни се заиграва с неговата, ма все я дърпа и аз му се карам на шега и той се забавлява. Голяма е шматка! Laughing Звучиш по спокойно, дано да се оправите по скоро! Hug

НИКА, .....забравих какво щях да пиша, бре! Embarassed

МАРГО, вземи я светни тая твойта педка, да не я светне некой друг по - агресивен,4еее....

За къпането - обикновенно го практикувам сама - не мога да търпя само да ми правят навалица - и без това се въртят като мухи без глави. Първо по гръб легнал в коритоото като съм подложила ръката си през гръб4ето го сапунисвам и после с каната го обливам. После го обръщам като придържам гърди4ките с една ръка , а той е на коленца в коритото. Така мия гърба и дупето,а и гравата. Обивам го с каната за избистряне и после в легена с 4иста вода на коленца избистрям дупе и краката.

Днес за пръв път ядохме пюренцеееее - от картоф. Ми първо не го хареса, само го плю и прави бррррррр, реши 4е е играчка и лъжицата пълна се хваща и не мога да му я взема. Ако реши да пусне всичко е около нас. Аз обаче го разредих с малко адаптирано мляко, 4е беше мног о гъсто. Та резултата беше - той доволен от играта, пюре по цялото му тяло вклю4ително главата и краката. По стената, по дивана, в ръкава ми,.... и къде ли ощене.. Rolling Eyes Laughing Laughing

И да ви питам- сега като му давам цяла седмица само картоф и стигнем цяло пюре - после аккво ? Мога ли да слагам в тва картофеното посепенно друг вид? Или пак само с друго еднотипно да започна само с по една лъжица?

Хубав ден!

# 161
  • София
Далче, пийни нещо силно!  Laughing Макс не гука вече, а гукаше като по учебник баш с "агууу". Растат бре, сега развива речта с кхххх и грррр и опити да бръмка с уста. Дори не бях обърнала внимание на факта докато не те прочетох.  Laughing

НИКА, .....забравих какво щях да пиша, бре! Embarassed
Joy Joy Joy Нищо де.

За захранването - аз чисто съм давала само и единствено първата храна. после към нея добавям по една лъжичка от новото, после всякакви приемливи комбинации и така - разнообразно.

# 162
  • Бургас
Е, хайде и Ванко успя да падне (от дивана).  Sad
Оставих го за секунда, за да отида да взема едни играчки от другата стая. Тъкмо ги вземам и се връщам, и чувам викове и плач. Ох, така се уплаших.
Поплака малко, бързо се успокои. Зениците не са му различни. Но... точно преди това яде и  май му дойде в повече. Та сега малко върна. Съвсем малко.
Сега беснее. Смее се, жизнен е.

Днес бяхме на консултация. Порастнал е с 3см, но е наддал само 600 грама.  А преди седмица-седмица и половина някъде му увеличих хапването. Хапва по 5 пъти на ден, като най-ранното е сутрин към 8.

# 163
Ника Hug, моя големия е почти на 14 и още ми е зор да го пускам да ходи с преспиване някъде( то не че се утрепват да го канят де) ужасна свекървещица ще съм сигурно.
Мяу страхотни мерки има Люсинда
Мимита  Hug дано нищо му няма на Ванко, и аз се чудя кога ще ме сполети таз съдба с моя пумпал  newsm32
Далче както ти е казала Ника пийни нещо силно па може и наздраве да си кажем, че и Преславски спря гукането, сега ъка или си завира пръсти в устата + биберона и се чува Мням, мням
 всички бебоци след ваксина бързо да я преодоляват и да не вдигат температури Hug Hug
Ние утре сме на ваксинации и ме е хванал ужаса вече.
 newsm78 още щях да пиша, но явно възрастта има значение ... прегръщам ви всички Hug

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 16:56 от mii

# 164
  • София
Мимита, добре си наддава Ванката!  Hug

Децата са пристигнали. Пътуването, преко сили за 2 часа, са го взели за 4,5.  Laughing Карали са бавно и са спирали на всяко заведение.  Laughing Борис ми се обади много щастлив, вече ядеше диви ягоди.

Общи условия

Активация на акаунт