Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 27 943
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета!

Скоро не съм писала, но не е от нежелание, а от липса на време! Иначе ви попрочитвам по диагонал, разбира се!

С Виктор сме добре, гледаме се, слушаме се, къде той мен, къде аз него , и така! Ще кача снимки в албума:
 http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-4-meseca.501331.19335679

Моята лична на детето, ми води и консултациите, до тук добре,  тя  обаче ми отказва Sinflorix - а , пневмококовата ваксина. Каза , че е за деца родени след  1- ви април, а на една приятелка личната е сложила на нейното бебе. А то е по-  голямо от Вики с 2 дни, къде е истината!!!! С поред вас има ли право да ми я откаже, и по кой точно имунизационен календар се движат нашите бебчета, при положение , че е роден на 29.01.2010г.

Благодаря ви, ако някой има адекватна информация да ми пише, за да си търся правата на детето!

Поздрави за всички!

# 136
  • Бургас
Ника  Hug Hug

Марго,голям сладур е Виктор !  Hug

Димана е родена на 28.01 и нашия педиатър също отказваше да й Синфлорикс. Но в сайта на Риокоз /по съвет на Ника/ има заповед,че е валидна за всички деца,родени 2010г.
Принтирах го и тъкмо щях да й показвам като ходихме на преглед,ама тя си ъпдейтнала инфото и каза,че се полага безплатно,без аз да споря.

# 137
Може ли линк на заповедта на РИОКОЗ за Синфлорикса, че и нашата педка каза, че била платена за нас, а нещо не я откривам #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 138
  • София
Привет !  Hug

Честита месечинка на бебоците запълващи днес и специално на Павли на Сияна !!! Дано Иренка се оправи напълно !  Hug

Ника,егати ! Ти си за завиждане не ами и аз не знам за какво... Twisted Evil Моето дете едвам поспива 2-3 часа през деня,а вечер заспива към 23 ч.и се буди 2-3 пъти през нощта от пръцкане.  Crossing Arms

Неви,какви са тея оризови спагети ? Кажи после как си ги направила.  Peace

Съни,и аз вчера бях на изпит и оставих Анди и татко му да се гледат в колата отвън.Еми същата история - праща ми смс 'реве ! ' Викам дай му вода,той пък направо му забъркал АМ и вика успокои се малко ! Веднага след това 'Идвай ! Много реве !'. Еми защо така не се е сетил да го изведе навън да го поразнесе извън колата не е ясно.Май го е било срам,че много се дере. Stop

Балеринке,дано скоро си оправите апартамента и свекъра да  кротне малко и той ! И на нас предстои ремонт-баня,хол...И ще се наложи да си ходя при нашите за известно време.А там е Круела(така казваме на другата ми баба,на баща ми ) и ще ми лази по нервите по цял ден... Sick

За детските градини - не мисля да го пускам на ясла,ако почна работа има вариант баба ми да го гледа малкия.  Peace

Ние също имаме къща на 60 км от София и след 10-годишен ремонт най-после става за обитание.Та и там ходим,а и ще ходим по-често,че без море се очертава тази година.Не за друго,ами нз как ще е с бебе на плажа,в хотела/квартирата,вечер какво ще правим...

Пропуснала съм много от предната тема и отвам да попрегледам.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 12:40 от Miss_Butterfly

# 139
  • Варна
Момичета предложете заглавия на някои нови хубави филми, да си дръпна, че ми писна от сериали.

# 140
  • offshore & overseas
Аре, за протокола: Люсил тежи 7,350 кг. (+1,050 кг.) и 63 см. (+ 4 см.). Добре съм го охранила, на мама грухчето. Не питах за тиква и гърди, ама явно всичко си е наред. Grinning Двата шота минаха добре, писна, после спря, после пищеше и спираше в продължение на 2 мин. и половина. Дотук с истериите. Дадох профилактично Панадол. Абе, не съвсем профилактично, щото е леееекинко в повече раздразнителна.

Оназ костица при кучешкия не е зъб, имам задачата да я наблюдавам В тази връзка май Клио имаше такова нещо, Роро, или греша?
И Люс има същото от двете страни, като отдясно е по-голямо. Така и не стана ясно какво е. Thinking

Пеперудке, пиши по-честичко, че и ти липсваш. Дано поне да си почиваш, докато те няма!

Марго Тошева, Виктор е страшен пич! Ваксина ви се полага, ако я искаш, не допускай да ви мамят!

Танче, твоята кърма си е най-точна за твоето дете по всяко време на годината (организмът ти я произвежда със състав, съобразен с нуждите на Алечка, по-хубаво от тва, здраве му кажи). Дръж си това инфо на удобно място в ума и прави справка всеки път, като ти хрумне, че не е достатъчно хранителна, че е рядка, че е синя, лилава и прочие. Захранването не трябва да се влияе от подобни идеи.

# 141
Сиянка, снощи гледахме "Похитителят на мълнии" и останах приятно изненадана. Wink

# 142
  • offshore & overseas
Сиянка, аз съм още на вълна сериали, и то по ТВ, ама ще се възползвам от предложенията, които ще ти дадат момичетата. Някой може ли да ми прати данните си за вход в Замунда на лични, че с откраднатия лаптоп изчезнаха моите, а сега не иска да ме регне, имало много мамуни на кльон. Crossing Arms

За Ирен не съм се съмнявала, че бързо ще се вдигне на крака. Милото, колко ли е гадно с тия инДжекции. Халюша беше с абокат и дори не се събуждаше, като й биеха. Нооо на слагането му не съм присъствала. Бях отвън и ронех горки сълзи, докато баща ѝ и още трима юнака се опитваха да я укротяват. То сега е смешно, ама тогава...

Неви, стискам палци и на теб да се изненадаш приятно от разходката до п-ката и обратно. А може и да кривнеш малко от правия път...

Коте, на прав път си! Не се ядосвай за режима. Давай му аванси на детето, пък ще му намериш колая one day soon. Mr. Green

# 143
  • София
Привет!  Hug

Мен ме нямаше 4 дни...бях при свеки на вилата...ех, че мързел... ех, че кеф...  Sunglasses

Отивам да ви попрочета(ако имам време)...
Мернах, че си говорите за костици на кучешкия, и Алекс го има, но не и обърнаха особено внимание на консултацията, не било страшно... Rolling Eyes

Мяу, показа се най- после и ти... Hug...добри мерки вади Люсинда Wink

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 12:52 от Karolin@

# 144
  • До Балкана
Никич, Hug!

# 145
  • Бургас
Теди,това е линк-а , ТУК !

Мяуче,браво на Люси !

Сиянка,аз филми не съм гледала от 9-ти месец на бременността  Mr. Green
Иначе и на Димана ще и праснат два шота/както казва Мяуче/,при това 3-ти Пентаксим и 1-ви Синфлорикс,пък да видим.

Пеперудке
,съчувствам ти . И върха на нахалството на мъжа ми ,беше: "Дано на теб да не се случи да плаче така !"  Mr. Green Е,как ще се случи.Пф,тия мъже... А изпита,взе ли го?  Hug

Каро,радвам се ,че ти е било кеф при свеки !  Mr. Green

Много мрачно време тук...че и студено.

# 146
 Хелоу, приятелки Grinning!

Днес кофти времето и ще си стоим у дома, че Елията нещо ми хърка с носа Confused.

Браво за отличните мерки на отчелите се бебешоци Heart Eyes.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Бобиш, как беше боулинга, разказвай?

Далче, съжалявам за загубата ти spoko!

Сияна, потресох се от това, което прочетох Close. Искрено се радвам, че детенце е по- добре Simple Smile. А за търпенето на свекъри-мене ме питай, познато ми е до болка Tired.

Плами, късмет в реда за яслите Flowers Four Leaf Clover.

Бръмби, всичко ще се нареди, ще видиш, дори когато изглежда, че няма надежда  thumbsup!

Неви и ти си разготвила нЕк`ви екзотики  chef.

Мяуче, много народ се е включил в коментарите на снимките във ФБ, та тук ще си позволя да отбележа, че с Люс верно май ти е "по-мазна" кърмата Laughing и отново да спомена, че в очите много ми прилича на теб Grinning.

Марго, радвам се, че те "виждам" Hug Wink. Скоро си мислех за вас. И аз щях да ти пиша за РИОКОЗ.

Цитат
Балеринке,дано скоро си оправите апартамента и свекъра да  кротне малко и той !

Мерси, мерси, дано Praynig. Вчера ходих да уточняваме осветление и контакти, че днес ще работи ел.техника. Мноооого ми е гот newsm68, по този случай сега повече вися в сайтове за обзавеждане и може малко да ме поотнема из форумско тук Embarassed.

Цитат
...А там е Круела...
Grinning hahaha

Хайде до после...

# 147
  • София
Мяу, много мило !  Hug радвам се за мерките на Люсил и много й се радвам на снимките във Фейса - няма такива гривнета !  Heart Eyes

Иначе по цял се занимавам с Андрей,който от 15-ти юни почна да 'дига дупарата и да се нерви като лежи,че по някой път и като го държиш ! Също ръцете са постоянно в  устата и се плюнчи.А беше що годе спокоен преди това. Thinking
По тази причина не излизам много навън,защото не ще в количката,пак вдига дупето,мрънка,реве и трябва да го гушна и да бутам количката.  Tired

Да ви се 'похваля',че пак нямаме асансьор.  #Cussing out Даже и като го оправят ме е страх,че на излизане ще има,а на връщане пак няма да има.Мисля какво ще правя ако/като ми се случи.  Confused

Айде Андрей пак нещо мрънка...Не мога да го разнасям по цял ден на ръце ! Вече е към 7 кг и ми идва в повече... Blush

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 148
  • София
Благодаря ви за подкрепата, имах нужда!  Hug Hug Hug Изпратих го. Приготвих му всички зимни дрехи, защото ми казаха, че толкова високо в планината все още си палят камина, егати кефа.

Мяу, браво на снахата и на теб, че я отглеждаш тъй добре!  Crazy Hug
Пеперудке, голяма работа са тва мъжете, ей! Нищо не се сещат, пък като им дадеш наставления предварително - половината ги забравят.  Laughing Не ти е лесно като не ще в количката, направо не ти завиждам.  Hug
Марго, Виктор е голям красавец! За синфлорикса са ти казали момичетата вече къде да четеш, педката ви е гледала някакви други филми, безплатен е.  Hug
Теди, значи коланите, чрез които се вдига облегалката, са хванати от двете страни на шасито чрез две пластмасови скоби. Откачаш ги тези скоби и гръбчето пада още доста надолу без проблем, опира се в шасито там, където е багажника.
Отвътре на сенника има две копчета тик-так, които се шракват на долната страна на облегалката /за всеки случай да не изпадне някъде бебока/ и си готова. Ляга доста повече, отколкото с коланите.
Но пък и Максо няма никакви проблеми с каляската - дай му да си лежи и да го возят.
 Crazy

Плами, да, в просъница яде и си отспива. Аз го броя за будене, щото аз се будя.  Joy hahaha Ако големият дзвер не му се яхва на решетката веднага щом отвори очи, не знам до колко ще изкара, утре ще разбера.  Laughing
Коте, аз се опитвах с първото да има няккаъв режим. не знам колко и дали въобще успеха е мой или просто на детето биологичния часовник си му беше настроен така. Сега с Макс никакъв режим не съм му правила, той сам се настрои така, единственото което се опитвам да спазвам е 3 часова пауза м/у храненията, защото все пак е на АМ. Обаче правя компромиси, разбира се, плач от глад не може да се сбърка с нищо! Hug
Слънчи, поздрави за добрите мерки и за добрия тонус!  Peace Давай го 6-годишното - или то мене, или аз него!  Joy

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 13:42 от Ника

# 149
  • София
Съни,не знам още за изпита.Ами ти ?

Далче,и от мен имаш  Hug !Кога се връща мъжО ?

Бобиш,как е сървайвъра ?  Whistling

Ника, много е гадно !!!  ooooh!

Иначе и Анди се научи от няколко дена да бръмослюнчи с уста и е много сладък !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт