Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 27 935
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Яничка, много хубаво кафенче си поднесла тази сутрин! Wink
За всички по малко баничка за закуска! Уф, как ми се хапва, ама няма... Sad

# 121
О, Уентуърт ли мернах тук  Flutter ? Мммм, бонбонче .... Съни  Hug !

Сиянка , пиши после как е минало при лекаря ! Колко дни ще е а на АБ ?

Мяу, стискам !

Рали, аз къпя Стас сама , с "кофата" е голямо удобство ! Принципно използвам продукти без отмиване, но ми се случвало да използвам и шампоана на Веледа ! Първо мия тиквата на мивката ( ползвам гела за млечни корички и трябва да си измие добре ) , след това го слагам да се кисне и пляска във ваничката , ако има нужда изплаквам на душа, без за вадя слушалката , все едно е под чешмата, и го държа с две ръце ! Хавлията стои на мен, като Далчето и Ника го гушвам , завивам и е готов !

Бобиш, при нас също е кофтар времето, може да се примоля на съпруга , да направим един Мол, ама дори не съм сигурна , че ми се иска  Crossing Arms ! Искам на плажаааааааааа........

# 122
  • София
ДУ!  Grinning
Бела, и вашите дъги са чудесни!  Peace Hug
Мяу, успех днес на консулта, дано леко понесе шотовете Люсинда!  Hug
Плами, не ме послуша туй дете - вместо в 6 се събуди в 5,30.  Crazy Чудих се дали да се заяждам за половин час, ама много ми се спеше, бокнах му шишето и си отспахме до 8,30, когато наду вувузела.  bowuu Вече пак спи.  Blush Баткото спеше повече, има какво да се желае от дребния.  Laughing
Сънита, Танче, Ефи - поздрави за добрите мерки на бебоците!

Сиянка, стискам палци, кажи как е днес Иренка!  Hug
Стар, дават го цяла седмица така.  Sad
Съни, мерси за пича, този е готин!

Аз дори се чудя днес дали ще излизаме.  Thinking Вчера бях тръгнала като на поход - тънки, дебели дрехи, чадъри, дъждобрани, храна, вода... Багажника на каляската преливаше отвсякъде.  Laughing

# 123
 ДУ!
Ще взема и от кафенцето и от закуската и от притурката  Mr. Green
Малко по диагонал ви чета,но имам една приятелка на гости тези дни и не остава много време
Да се похваля вчера сменихме педатърката,мисля че ще се разбираме с тази(да не казвам голяма дума) Жената даже и пентаксим и бодна на Ели
Мяу    Flowers Four Leaf Clover
Сиянка Hug
Еееех Ника нали искаше да се преквалифицираш-вземи направи една детска градина,ще пускаме бебоците да ги вкарваш в правия път!Ели пак не спа,вече нз по колко пъти яде и се буди,всичко правя в полусънено състояние-тикам цица,биба,гушкам само да се успокой
Плами,айде честито ви плуване в домашни условия

# 124
  • София
ДУ!

Аз ако оцелея тия дни, дълъг живот ще живея!  newsm27
 Hug

# 125
  • София
 smile3507
Добро утро момичета!
Първо честити месечинки на изпълващите ги днес. Да са живи и здрави!
Бързо оздравяване на всички болни и укротяване на всички нервни  Hug

Да се отчетем от вчерашната консултация - 6 кг и 66 см. Равносметката - 550 г и 3 см. Боднахме последния Пентаксим за тази година, определихме началото на август за хепатитната, Синфлорикса е поотложен засега - някъде септември -октомври ще е. Признах си как съм избоювала 550-те грама и колко е "спокойна" Калина та от днес започваме картофено пюре.  Стискайте ни палци.  Praynig Ваксината й понесе прилично, на мама героя даже не разбра какво става, не рева при поставянето й, малко след това, обаче, наду гайдата. Похвалиха ни за добър тонус (то като няма какво да тежи... )  Laughing Глава и гърдички са в норма. Зъбите са доста напреднали. Оназ костица при кучешкия не е зъб, имам задачата да я наблюдавам В тази връзка май Клио имаше такова нещо, Роро, или греша?
Пари от майчинството - йок. Звънях преди малко в НОИ, че така и не сколасах да си извадя ПИК. Разбира се, никой не го вдига тоз телефон, дето е даден на сайта  #Cussing out
Ника, ако отваряш детска градина - пиши и Калина там, а ако искаш и едно 6 годишно засилвам. Последното е толков бясно, че ако успееш да го укротиш, ще лобирам да ти дадат Нобелова награда за мир  Peaceю
Неви и Калината ги прави тия номера - при мама само. Тя поне излиза де, ама и аз й редувам количките (имаме 2). Има предпочитания към тази, която е по-неподходяща към момента за нея, но това е положвнието, ще редуваме.
Само да кажа - моренцето ни се урежда, даже мъжа ми му разписаха отпуската, ще се ходи  bowuu Много съм щастлива!
Хубав ден ви желая  bouquet

# 126
http://www.dnes.bg/stranata/2010/06/23/4-mesechno-bebe-s-morbili … a-jivota-si.93240
Аман вече от тия болести...Дано Малчото се пребори  Praynig

# 127
Добро утро, мили момичета!     bouquet

"Момичета, мили момичета, сънят ми е хубав, нали? По зелени пътеки тичаме и ябълков цвят ни вали!"
Да ама не! Twisted Evil Сънят е ммираж Mr. Green Е, поне добрия сън, иначе придремване има...

Честито на всички, изпълващи месечинки днес! Здрави и щастливи, засмяни и игриви да растат малките шушончета!

Ще си пийна от кафенцето, ще хапна от баничката и ще се полюбувам и на пича  Mr. Green!

Бобиш, смачка ли ги :тъпанарите от офиса"?  box

Мяуче, стискам палци от снощи още fingerscrossed . Дано няма реакции от ваксините. Нащипкай Люс по пухкавите ръчички и краченца!   love001
На Деа ще й ги слагат в края на месеца, от сега съм се закъхарила как ще ходим, по-скоро как ще се приберем след това...

Марго, хайде днес да сте вече на вилата, ама да не ни забравиш Outta Joint Имаш ли нет там? Поздравления за градинката! Нашата още не е хич готова, чакаме свекър да се пенсионира  Mr. Green след два месеца и да я подреди...

Юхуу,  Hug, ще оцелееш, нямаш избор  Mr. Green ! Целувки на Диди!

Коте, разбрахме, че работата върви, ами с режима какво направи, я сподели тука малко опит, плс!  Heart Eyes

Таньорче, не се притеснявай за кърмата, тя е точно такава, от каквато Алечка има нужда. А лятото май наистина е по-водна. именно заради жегите и заради уникалното й свойство да променя състава си според нуждиде на бебо. Ама дамите в оранДжево да кажат дали не греша... А и наддаването на ръст и тегло са перфектни!

Ефи, Сънита и Есер и Део са с чудни мерчици, пу-пу!

Еееех Ника нали искаше да се преквалифицираш-вземи направи една детска градина,ще пускаме бебоците да ги вкарваш в правия път!

То една детска градина няма да стигне. Ще трябва цяла верига да направи, за да покрие цялата страна  Mr. Green.К'во няма само вие у Софийско да се възползвате, я! hahaha

Силвъри, да й мминава на Ели нервния период, че се измъчи и ти  Hug...

Сиянче, радвам се, че Иренка е по-добре и че нямя пневмония  Peace

Слънчи, браво за мерките, добре сте пораснали и успех в захранването!

Аз съм обидена на Деа, не че има смисъл, ама ей тъй просто  Crossing Arms
Мъжете се прибраха изгорели от морето sun...Било облачно и не се мазали редовно  #Crazy
И туйк е облачно, вчера не излизахме, ще видим днсе как ще се нареди...

Хубав ден момичета  Hug

# 128
Здравейте макци  wavey

Бръм, стискаме пак  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Бобиш мила...кво да ти кажа, в Мак-а и аз и ти знаем, че много не им пука кой какво чака, та не се впрягат много за тея неща...ако има нещо свиркай и аз имам кой за какво да подритна  #Silly

Неви, за мен ти си една от майките героини тука...аз ако съм да съм изтрещяла до сега  Rolling Eyes

Мяу  fingerscrossed дано двата шота не понесат добре от Люсинда.

За къпането - чувала съм, че е най-лесно да се къе бебето и майката заедно под душа...не съм пробвала ама ако ми се наложи, тва ще ми е начина  Thinking

Ние започнахме захранването преди 2-3 дни с картоф (пюре де). Хич не го харесва...що така, дали не правя нещо както трябва  newsm78 Исках да купя готово пюре, само картоф но тук във Варна нещо не намирам магазин с много голям избор. Взех едно с картоф и морков на Хип (давам сок от морков на Али от около месец и е ОК с него), та мисля дали да не пробвам днес,а?

Стар, чудно е времето за разходки...мисля аз  Rolling Eyes Вчера след обяд подухваше, но с дъжОбранката екстра се получи  Mr. Green Чак Али заспа, което не и е присъщо от как сменихме с летния кош  Tired

Сияна  Hug за Иренка и айде всичко вече да е минало  Flowers Four Leaf Clover

За НОИ сега и аз ще си видя, че...не остана пара баси  ooooh! , купих си багажник - кутия TULE и те заминаха  Crossing Arms

Плами 10 браво на вас с Лорката. Ние ходихме няколко пъти на плуването, на Али много и хареса и в къщи също я пускаме често да плува. Сега като се върнем в София, ще викнем жената в къщи, да покаже и в нашата ване, че май по-плитичка идва от нейната  Simple Smile

# 129
Теди, вчера ти звънях, но не ми вдигна ! Криеш се, а ?

# 130
  • Варна
Четох, четох та ви прочетох.

Първо да почерпя за 5-та ни месечинка

Ирена е доста по добре, вече няма Т почти не кашля и сополи няма, довечера доки ще каже днес или са последните боцкания. Снощи и сложиха АБ в дупето и като я слагахме в колата не ще да сяда, надига дупето хем ми беше смешна, хем пък ми е жал че я боли.
Аз също нямам никакви преведени майчински, пуснаха ми само последния болничен началото на юни който беше за няколко дни от началото на май. И сега нито подадена декларация, обработван статус, нито нищо, звъня в нои не вдигат май ще се разправяме с личен състав на работа.
За къпането като съм сама на чешмата джаста праста и айде. Но с Ирена като бяхме из болниците ме беше много страх не можех да я държа, няма кой да ти помогне, ама страх не страх неволята учи. Та сега за Павли изобщо не ми е проблем.

Искам да питам след третия прием Пентаксим може ли да има някакви по тежки реакции от предните два приема, аз пак ги отложих за другата седмица със Синфлорикса че да видим, нещо не ми се ще да ги слагаме наведнъж.

Нямам търпение да захраня Павли, свеки щяла август да излиза 20 дена отпуска и ми се хвали такава доволна, ама ако си мисли че ще я търпя да ми се влачи всеки ден в нас, да ми пее песнички и да ми се лигави няма да стане. С удоволствие ще и ги връчвам всеки ден поне да си почина малко и Светльо ако си взе малко отпуск идеално, та затова искам колко се може по бързо да захраня Павчи че като оставя да го храни тя с пюрета, а не да ми реве за цица.

Мяу и от мен успех на консултацията и дано не усетите ваксините. И после Люската да не е кривичка.

Ника много готина гледка, като я видях се сетих, миналата седмица питах на Светльо техните кога ще благоволят да вкарат малко в пътя къщата на село да може събота и неделя да ходим с децата на спокойствие. А свеки вика ще я оправим, може само един ден да е ама ще ходим там и си викам на акъла- да да само ще си мечтаеш че ще ходя когато вие ходите, един път не и е дошло на акъла че може да искаме да ходим без тях, все се слага. Та така ми се иска от време на време да съм някъде на тихо, вечер седнеш от вън на въздух, ох стига съм мечтала.

Таньорче браво за хубавите мерки.

с. нева и ние сме така с Павли, но се надявам да се промени.

Мали къв локум дръпнах  Crazy Пък колко неща забравих, то добрече забравих иначе щеше да стане лукумище  Laughing

П.С. Опитвам се от 9 и нещо да пусна поста си, вече успях.

# 131
  • София
Вие майтап си правите, но мъжо е проверил кога са изпитите за Предучилищна педагогика в ЮЗУ и най-сериозно ме навиваше.  hahaha Няма да е тази година, не ми се занимава.  Crazy

Teddy*, ти също беше с Номад, нали? Открих, че имала пълно легнало положение.  Blush Ако не си го открила ще ти кажа как става.  Peace

Пратете ми по една виртуална прегръдка.  Hug Кумувете днес ще вземат Борис да го водят на планина за седмица. Той страшно много ги обича и вече си приготви обувките.  Cry

Сиянче, радвам се за Иренка!  Hug Сигурно тези инжекции болят наистина.  Hug
Упс, и честита месечинка!   bouquet

# 132
Привет-мривет!

Коте, разбрахме, че работата върви, ами с режима какво направи, я сподели тука малко опит, плс!  Heart Eyes
Ето к'во щях да пиша вчера... hahaha
Ми к'во направих с режима - едно голямо нищо! Joy
Малчо просто не ще да издържи повече от 2 часа, ако не спи. Това е положението. Първият интервал от 8 до 12 ч. го изкара някак, но на следващия тъпкано ми го върна. Разсейвах го, гушках го, занимавах го - нищо не помогна и след час истеричен рев се предадох. Заспа си като бебе и издържа до следващото хранене в 20 ч. Вечерта удържахме някак фронта, ама на косъм. 'Ми отказах се. Удължавам във времето, докъдето е възможно, но майчинският ми инстинкт крещи да не си оставям детето гладно и в истерия. Реших да не правя грешката да си сравнявам двете деца, пък и тях с тези на съфоромките и мислено се успокоявам, че има и други лакомници като нас, които обичат честичко да си похапват и тая надежда, че след захранването нещата ще влязат в релси. Grinning

За къпането - чувала съм, че е най-лесно да се къе бебето и майката заедно под душа...не съм пробвала ама ако ми се наложи, тва ще ми е начина  Thinking
От опит да ти кажа, Теди - този начин никак не е удобен. Бебето се хлъзга много и е необходимо утроено внимание, а и никак не е лесно с една ръка да действаш във всички посоки. Rolling Eyes
По-добро нещо от бебешката ваничка си няма. Peace

Никче, гуууш!  Hug

Поздрав най-сърдечен на всички!

# 133
Ника, с Номад съм да и нищо не съм открила, така че казвай и дано Али се кортулиса най-после, че хич не ми се купува друга…купува ми се де Crazy, но не ми се занимава с продаването на тази. И една  Hug от нас

Стар, помислих си, че може да си била ти, но чак тази сутрин като прочетох, че ще звъннеш. Вчера нямах нет и не съм чела следобяд…Не вдигам аз на непознати ако не чакам някой да звънне, щото все някой от бизнесконтрагентите “не е разбрал”, че съм по майчинство, а истината е, че не им стиска да се обадят на шефа ми или на заместника ми, че те ядат живи хора  Whistling

Сияна много се радвам, че идва края на неволките ви и честита ви месечинка  Hug

# 134
Честити месечинки  Hug

Сиянка, дано да му се вижда края с тия болести  Peace

Ника, ама той човекът в 6 часа става за манджа и после продължава, така ли?  ooooh! Аз това за манджата - въобще не го броя. Ти направо ми скри шапката  newsm20
А за Борис - нека се забавлява детето  Sunglasses

Юху, що така бе?  Hug

Аз снощи, нали бях сама, направих хляб, кекс... Обаче кексът така се сбацкал  ooooh! Щото го изключих като взех да къпя и приспивам Лора. Мислех, че е станал, пък то... Crossing Arms Тази сутрин - на закуска - изненадааа  Mr. Green Обаче коричката отгоре е като бисквитка , ммм  Crazy Поне тя става за ядене  Blush

Днес щял да бъде най-студеният ден от седмицата. Аз по този повод май снощи понастинах  Rolling Eyes Обаче днес мисля да ходя на джамборето  Naughty Снабдих се с дъждобран - нищо не може да ме спре  bowuu

За плуването - ще питам в понеделник дали все още може да се започне и ще докладвам после.

Както се казваше в едно предаване - "Прекрасен и стремителен  ден на всички"   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт