Леле, аз докато се запиша в новата тема, вие сте я изписали

SuNnY SkY, мерси за темичката!
Скорошно оздравяване на всички дечица!

И да ви почерпя (макар и късничко) с едно десертче за 4-тата месечинка на Андреа
. Утре за жалост пак трябва да повтарям процедурата с къпането и дано ме осени по-добра идея
. Иначе като сме с татко му двамата е супер лесно и го правим машинално, ама сега трябва друга стратегия.
. 

Да опиша и нашето плицикане - слагам ваничката със стойката близо до тоалетната, на която пък ми седи водата, за да ми е лесно да поливам - разпенвам хубаво всяка хипо-гънка
че какъвто екстремист го раздавам...
Прибираме се и диването като ме видя и млъкна
. Ай ме е изпуснала от поглед - надува гайдата! Едвам до тоалетна отидох... И к'во шъ правим ся? С нея не можем да излезем, без нея също...Егасимуси... 

! Дано скоро да ви оставят пустите гадини! 

Упражнявахме си плуването във ваната и не съм слагала шампоан. Може утре, преди да тръгне към концертите нашият татко, да го издебна да я изкъпем.
Гък не каза детето, че даже риткаше с краченца за още, ама майка й й тежат годинките и бързо се уморява 

Евалата! Как го научи детето? 
Щото,ако знаех,тогава че така ще ми хърка,докато аз му отглеждам потомството,щях да се позамисля 

аман вече/а е единствения развален зъб,който имам/ то не че имам много зъби в устата де
аз ги изповадих всичките почти/ - 4,5/
върнаха я

Щото се сещам,след час два и си викам' аха верно,че за .....това и това... щях..

,поне се радвам на бебешоците
- най-накрая че все искам пари от мъжа ми. Успех на всички чакащи плащания. 

. Алтернатива е поливането с кана, особено вАжи за измиване на косата, че по-лесно успявам да предпазя ушите. А иначе всекидневно я „къпя“ на чОшмата, което вече определено е изпитание -- много ми тежи (след малко ще установим колко точно), а и батерията (или там както е казва онуй, от което тече водата
Този път съм твърдо решена ще дам Нурофен профилактично.