Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 27 934
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добър вечер!
Леле, аз докато се запиша в новата тема, вие сте я изписали Simple Smile
SuNnY SkY, мерси за темичката!   bouquet 

Скорошно оздравяване на всички дечица! Hug

И да ви почерпя (макар и късничко) с едно десертче за 4-тата месечинка на Андреа

# 106
Аз се измокрих цялата, докато го изплаквах, защото го правих на мивката, а ми тежи доста като го държа с една ръка  Mr. Green. Това с подвижния душ е неизпълнимо при нас, защото в банята има вградена душ кабина и подвижния душ не стига до ваничката  Crazy. Утре за жалост пак трябва да повтарям процедурата с къпането и дано ме осени по-добра идея  Grinning. Иначе като сме с татко му двамата е супер лесно и го правим машинално, ама сега трябва друга стратегия.
Дадох му Нурофен понеже заспа, а периодично проплаква и пъшка насън, май го наболява от ваксината ли, какво... Sad.

Бръмби, стискам палци за доброто нареждане на нещата при вас!
Бобишанче, много неприятно!!! Безхаберие - поредното  Naughty
Аууу, потекоха ми лигите, ТанчеMr. Green Честита месечинка на Андреа! Да е жива и здрава!  Hug

# 107
  • някъде тук
Добър вечер Hug

Сиянка бързо оздравяване на Иренка  Praynig Hug

Ника при нас бяха две дъги  Laughing ето ги

И ние утре сме на ваксина  дано да я понесе по добре от миналия път Жорето  Praynig
А да не забравя да питам може ли да мажа с някакво гелче венците на Жорко че положението е нетърпимо, май вече много го сърби ръцете не му излизат от устата и се лигави непрекъснато а пък и е доста кисел ,не напипвам нищо ама му е добре като го търкам по венеца Rolling Eyes

# 108
  • До Балкана
 Peace Да опиша и нашето плицикане - слагам ваничката със стойката близо до тоалетната, на която пък ми седи водата, за да ми е лесно да поливам - разпенвам хубаво всяка хипо-гънка Mr. Green и после само го слагам в мивката където си пускам чешмата и го изплаквам - кърпата разтилам върху мен и аз като Ника, гушкам и стискам здраво докато го завивам! Всяка вечер си мисля, дали няма да се изплющя на моя си "мрамор", дано не ми се случва,  ooooh!че какъвто екстремист го раздавам...
Уу, прекрасни гледки!

# 109
Да вмъкна само две думи:

Излезнахме за час и 15 минути, при което на час и 10та минута свеки звъни: Деа реве, идвайте си. Sad Прибираме се и диването като ме видя и млъкна  #Crazy. Ай ме е изпуснала от поглед - надува гайдата! Едвам до тоалетна отидох... И к'во шъ правим ся? С нея не можем да излезем, без нея също...Егасимуси... #Cussing out

Лека и спокойна нощ момичета  Hug

# 110
Здравейте, момичета!

Направо ви се възхищавам как успявате дете/деца да гледате, домакинство да въртите и във форума да пишете. На мен все по-малко време ми остава...

Първо да честитя малко късничко месечинките на закръглящите ги бебешори!

Адашче, да ти е живо и здраво детенцето!    bouquet  love001

Сиянче, радвам се за Иренка и стискам палци по-бързичко да оздравява. Hug
Бръм, Мяу, и за вас стиснати палчета! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
MerijaanHug ! Дано скоро да ви оставят пустите гадини! Hug
Бобчо, дай им да се разберат на тия несериозници! #2gunfire
Ника, Бела, снимките са страхотни!
Ралче, честито ви първо и успешно самостоятелно къпане!

Днес денят ни мина много бързо. Докато се завъртя из къщата и станало време за консултацията. Резултатът е 7 кг. и 62 см. (+ 600 гр. и +4 см. ). Оставаме с по 1 капка Вигантол до 15.07, а след това- само в мрачните дни. Биха ни 3-тия Пентаксим и 2-рия Синфлурикс. Али не плака много, както обикновено, но после се киселеви доста. Тя напоследък много се сърди, като я кърмя- сукне 2-3 пъти, дърпа, пуска, плаче, пак засуква и така, докато ми издържат нервите... Засега уж успявам да я нахраня, ама да видим докога... След 2 седмици ще отидем при доки за контролно теглене и ако не е наддала достатъчно ще се захранваме. А кърма имам, усещам и виждам, но се притеснявам да не се е разредила и затова да се сърди Алечка.

За майчинските- моята декларация са я подали най-после на 17.06 и сега пише "По слуая са започнали плащания". Започнали, започнали, ама май не са завършили, 'щото аз още нищо не съм видяла от тез' пари. Laughing

Айде, останете със здраве! Спокойна нощ! newsm46

# 111
Привет и от мен,Миша беше болна малко,но се оправяме вече,иначе нищо ново при нас.S.newa,и аз не мога да я оставя малката на никой ако аз не съм там,че се почват едни ревове,белким като порасне ще мога да я оставям на майка ми,да видя живот и аз малко Whistling

# 112
Бръмби, имаш по една силна прегръдка от нас с Лорчето и едно кикотене от нея за добро настроение Wink

Рали, и моят мъж е на концертите, та и аз сама къпах Лорката. "Къпах" - силно казано  Wink Упражнявахме си плуването във ваната и не съм слагала шампоан. Може утре, преди да тръгне към концертите нашият татко, да го издебна да я изкъпем.
Иначе да ви е похваля - изпрактикувахме първите гмуркания в домашни условия  bowuu Гък не каза детето, че даже риткаше с краченца за още, ама майка й й тежат годинките и бързо се уморява  Tired

За гънките на крачетата реших в четвъртък да питам педи, че и без това по-рано няма да отида на ортопед. Мерси на Викторита, Ника и всички други, които светкавично ми отговориха  Hug Hug

Аа, за яслите - ще се записваме в списъка с чакащи на Люлинската, обаче днес моят мъж не успял, дано утре да стане.

Ника, абе твоят Макс е невероятен - от 19 до 6 спи нощен сън  Shocked Завидях ви направо  Crazy Евалата! Как го научи детето?

# 113
  • France-Bulgaria
Спи ми се бе хора,две не виждам. Tired
Не знам вече на тоя свят ли съм или не съм
То едното се буди иска цица,другото иска вода,третото хърка,като за световно/ този последния индивид си го избрах преди 10г/ на сляпо явно....  Crazy Щото,ако знаех,тогава че така ще ми хърка,докато аз му отглеждам потомството,щях да се позамисля  Crossing Arms

Сложиха ни Пентаксима,дадох панадол,кисел е... Sad
За мерките 7800кг и 67см  за 1 месец + 1.300кг и +5см Само на кърма сме за сега.Тук поне са Ок нещата  Simple Smile
Хидроцелето,все още големи топки,не е мръднало  Sad

А този зъб,който го вадих уж мина,сега ме боли един кучешки ooooh! аман вече/а  е единствения развален зъб,който имам/ то не че имам много зъби в устата де  Joy аз ги изповадих всичките почти/ - 4,5/  Stop Mr. Green ама,като се ухиля не ми личи,та за това съм и спокойна.
Но определено съм за лечение,на този/ а така ме е шубе/ много мразя да ходя по зъболекари  Crossing Arms Whistling

За НОИ
Световодителя,както винаги беше объркал декларацията нямаше крайна дата. ooooh! върнаха я
Сега уж подаде нова/поправи грешката/Но пък ф-та го уволни.
И какво следва с моята декларация,ако пак има грешки??? След,като не са наели нов счетоводител,К'во ПраИм? Thinking
Гледам,че пише:

Актуален статус на документа: Чака представяне на документи
А той уж представен!
Ей на ядосах се пак!! #2gunfire

Ох,щях да пиша и за Бръм и Рали исках да поФаля,че сама се е справила.. и кой още?? newsm78
Ама забравих,то от толкова мислене,ще взема вече да си записвам,преди да почна да пиша  hahaha Щото се сещам,след час два и си викам' аха верно,че за .....това и това... щях.. ooooh! Crazy

а във фейсбук не  е истина що народ съм събрала от отчетната ни тема,ама като не знам кой кой е/ с изключение на 7-8 души/ останалите са ми мъгла  Stop  hahaha ,поне се радвам на бебешоците

Изчезвам,докато спят да полегна и аз
Уж щях поръчка от Юкей да пускам да си накупя дрешки  за морето,ама сили нямам да се ровя из сайтове,макар че преди няколко дни пак пусках поръчка,та исках да съчетая заедно да пристигнат, не че ако не го направя сега после няма да последва същото....то си ми е хоби  hahaha Tired 
Ох,изчезвам,улях се
Mr. Green

# 114
Относно декларациите в НОИ - моята вчера се появи и пишеше че се обработва, а днес вече че са почнали плащания. Картата ми днес продължава да е празна, значи чакам включване в четвъртък Simple Smile - най-накрая че все искам пари от мъжа ми. Успех на всички чакащи плащания.
Бобиш, тормози ги за документите, че и НОИ се подмотват. Моята декларация с всички бумаги е подадена в НОИ на 4 юни и чак вчера почна да се обработва. Добре че поне бързо я обработиха.

Рали, мъжа ми всяка седмица ходи за по два дни командировка и сега като я няма каката да помага се налага да го къпя сам. Проблема с плакненето го реших като измивам дупето на мивката със сапун, а в коритото му слагам само бистра водица да си шляпа на воля. Още не ходи - лежи си в кревата, шезлонга, количката, т.е. няма къде да се изцапа чак толкова и липсата на шампоан една вечер седмично няма да му се сбърка. Така детето е доволно, че си кисне на воля в коритото, а аз не си създавам излишни ядове с плакнене. Между другото каката заради много суха кожа до 5-6 годишна я миех само един път седмично със сапун и нищо и няма Simple Smile
Много дълъг пост стана  Embarassed
Сиянче, бързо да се оправя Иренка, а за отношението в болницата думи нямам (трябва да я закрият).
Лека нощ и спящи малчовци за всички Simple Smile

Плами, за коя люлинска ясла се заредихте отсега? Браво за плуването - трябва да се видим да разказваш как е. А дали може сега да се почне, но нямаме вана вкъщи, че май моя мъж е мераклия да го учи Боби - аз не ставам за това страх ме е.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 23:54 от Sunny76

# 115
  • Варна
Добро утро

Много ми се спи, не съм ви чела от снощи защото в момента не виждам буквите.

След малко ще ходя до докито до нас да сложи на Ирена АБ и като се върна ще ви изчета и пиша.

# 116
Добро утро!                    
Приятен ден на  всички!

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 07:51 от janichka

# 117
  • Бургас
Добро утро !!!

Притурката /нямах време да търся,поне знам ,че Велвчо ще я хареса,за другите-Sorry,ако не съм улучила ! /

Janichka,
мерси за кафето  Hug

Мяуче,стиснати палци за Люсинда,да понесе добре двата шота !  Hug

Ника, ако сме на площадката и Димана не може да спи,ама така отдалече не й действа шума.  Peace

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 08:21 от SuNnY SkY

# 118
Добро утро!
Стартирам поредния епизод на сървайвър-навън вали,Калоян мрънка...досажда...поревава...
Благодаря за кафето и притурката!Ммммм...
Рали,Да дам една идея от моите самотни къпания-аз си приготвям една малка каничка и като приключим с плацикането го вдигам,подпирам му крачетата на коленца на шезлонга и с каничката го поливам за изплакване.Единствения неудобен момент е като се сипва водата в каничката,защото се държим за ръчичка та да не зашава много и да се гмурне,че настават едни писъцииии...А иначе хавлията я оставям на пръчката на завесата на банята и после с увиването действам все едо съм му мила дупарата-ръка през гърдите,качулката на главата и омотаване.

# 119
  • offshore & overseas
Добрутро и от мен, лейдис Wink

Първо за къпането: мен досега изобщо не ми е хрумвало, че изплакването може да е проблем, защото плакна госпоЙцата с подвижния душ и дори не си давам сметка как точно я държа, ще трябва да си обърна внимание Naughty. Алтернатива е поливането с кана, особено вАжи за измиване на косата, че по-лесно успявам да предпазя ушите. А иначе всекидневно я „къпя“ на чОшмата, което вече определено е изпитание -- много ми тежи (след малко ще установим колко точно), а и батерията (или там както е казва онуй, от което тече водата Laughing) е твърде ниско, та предимно я плискам и търкам.

НОИ-ци на мен днес са ми превели остатъка от май (24 до края). Парите са толкова, колкото очаквах. Всъщност, аз лесно си ги изчислявам от т.нар. „среднодневно обезщетение“, което можете да намерите в раздел „Справка за изплатени Парични Обезщетения и Помощи от ДОО чрез НОИ - актуално състояние“

Айде, стискайте! Praynig Този път съм твърдо решена ще дам Нурофен профилактично.

Общи условия

Активация на акаунт