Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 27 923
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Рали, дано бързо отшуми киселеенето!  Grinning
А за къпането ще се справиш и още как, е верно ще изразходиш някоя допълнителна калория от напрежение, но както казва свеки "Най-важното е да не изпуснеш детето на мрамора!"  /да поясня, че банята ни е с най-обикновено български плочки, ама жената загуби ума и дума като ме видя как размахвам новородения Борис/  hahaha

rotfImao

Ника,  Hug!

Какви дрехи, какво гладене  Joy Ей, го на! Ококори се!  hahaha

# 91
И Митко е малко киселяк, но ще го преживеем.Simple Smile

# 92
  • София
Бръмб, браво за декларацията. Моите колежки държат да получават и предават докиментите веднъж месечно в определени от тях дати. Съответно ще я подадат към НОИ поне след седмица.  Mr. Green

От бебешкото легло се чува "еееее, еееееее", което е много далеч от приспивното "ео, ео". Joy

# 93
Бясна съм! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Тъпанарите от офиса още не са ми подали декларациите!!!До края на седмицата ще падат глави! #2gunfire #2gunfire #2gunfireАко пише по вестниците за разбесняла се майка,която вилнее из Макдоналдс да знаете,че съм аз! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 94
  • offshore & overseas
Да ви се поФаля - в НОИ пише, че ми е подадена декларацията и се обработва.  newsm44
А на мен що направо ми пишАТ, че по случая са започнали плащания? Или това имаш и ти предвид, Бръм? Айде, ще сверяваме с теб по-нататък, щото и при мен раздвижването е от днес.

И аз ще си изпрося палцестискане за утре, че Люси май ще си получи двата шота Wink Към момента няма причина да не...

Ники, Бръм, бързо заспиване на зетя и на Митака. Голям кеф с поспалив зет, че да научи и мойта драка да си почива, ако ще търсим кярове...

Бобиш, ръчкай ги, ръгай ги, дано се вземат в ръце! #Cussing out

Рали, успешно къпане!! Аз днес изразходих няколко калории в повече, дет вика сватята, но не изпуснах Люс на мрамора bowuu. Кефи ме да си я къпя сама, но го правя рядко, щот съм мързелива. Егати кефа ще е -- мързеливи тъст и тъща, за който ги пожелае.

Мислех да покрия всички днес разписали се, но не успявам..

# 95
  • София
Заспа зетя, заспа!  Mr. Green До 6 сутринта поне, нещЪ да го чувам.
Аз ги къпя основно сама докато са бебета /щот той моя освен да се почесва насред банята и да рее поглед в мрамора, с друго не ми помага/.
Обаче стъпят ли си на краката - айде чупката при баща ви! Сега ще къпя Борис извънредно, защото го наклепах със зехтин, че има малко бебшка кал, иначе щеше да чака баща си да се прибере от работа. Mr. Green
Бобиш, разбий ги!  #Cussing out

# 96
  • До Балкана
Рали, ще се справиш без проблем сигурна съм. С Бо се къпем 2-ра седмица сами - хубаво ми е и на мен! Всички наблизо и далеч тръпнат...ама никой не се пробва.  Mr. Green Не че позволявам и аз - голям съм егоист - искам си пляскащото хипопотамче само за мен! Heart Eyes

# 97
  • София
Абе тия деца защо спряха да спят, бре... Shocked Ейй днес не ще и не ще да спи. Заспива за по 30мин-1час и почва да ми обяснява нещо, да се върти, да приплаква. Че и яде по малко - хапне, пък почне да ме гледа, да ми се усмихва и да ми обяснява нещо...  Thinking

# 98
  • Плевен
Нема ли да свършат тез пусти колики?!?!?!?!? Cry

# 99
Привет момичета   bouquet
Хайде от утре -всички дечица да са здрави и спокойни Praynig
Мартин пък е много поспалив, не се е обръщал от поне месец, не се опитва и да се изправя  Tired
Няма да го водя на консултация утре- държавен пентаксим нямало Tired и не знаели кога ще има Rolling Eyes Ако до седмица-две  не доставят ще си го платя, нали все пак е по "имунизационен план" а не  "държавен хаос" ooooh!
Надявам се днес да ми е последната софийска нощувка,че вече не издържам, искам да си пусна маймунката боса да тепка по тревичката Crazy   Градинката ми стана чудна, днес цял ден я зяпах влюбено  Blush
Merijaan , още малко търпение  Hug

# 100
# 101
Абе Ника, ти къде живееш ? Супер глрдка си имаш  Wink

# 102
Еее, много готина дъгичка си издебнала  Wink!
Справих се - син ми е чисто нов  bowuu. Обаче изплакването ми дойде нанагорно  Laughing. Далче, Ника, как успявате вие?

# 103
  • София
Предимствата да живееш на края на града. Приключват с гледката обаче, кръстовището дето е точно под прозореца не съм го хванала в кадъра.  Mr. Green

Рали, не питай!  Crazy Първо както си лежи по гръб го минавам отгоре с подвижния душ. После го вдигам на ръката ми и задължително го карам да клекне на колената, че А е усетил твърда почва под себе си, А се е изтласкал като гюле! Така минавам и главата отзад с душа, гърба и дупето. Кърпата му през това време е разстлана в/у мен, гушкам го, опаковам както сваря и стискам здраво. Отдолу традиционно се чува доволно цокане на пръст.  Party
Абе трудоемко си е, няма какво да се лъжем.  Hug

# 104
Добър вечер!

ССИЯНКА, много се радвам за Иренчето! Дано да оздравее по бъричко! Hug

Бръмбич, много стиснати палци от мен - и на ръцете и на краката!

БОБИШАНКЕ, ходи и ги изтреби всичките - толкова несериозност това заслужава! #2gunfire

Ние днес успяхме да стигнем до Студентски град до педито без да ни хване дъжда, представете си....  Деян калпазан е станал 8,500 иии 68 см Shocked.Човекът расте и не си поплюва!
Това е за сега!Отивам да видя принцесите, че май гио изгорих.... ША ме гръмнаааат!

Общи условия

Активация на акаунт