Благодаря Ви 
След малко отиваме да го боднат
ще пиша,как сме я понесли,макар че първия път бяхме размазани
Дано се размине този път,пожелавам
го на всички,на които им предстои 'гадната'процедура с тези васкинации 

Ако по принцип не сте я водили Лорка след раждането на ортопед, което е задължително, но много педиатри си го спестяват, е добре да отидете профилактично. Ако сте ходили и на ехографския преглед не е открит проблем значи няма от какво да се притесняваш.
Борис на единия крак имаше една гънка, на другия две, т.е. силно разминаване, но е здрав! 

ние така направихме - ще ги слагаме в две поредни седмици, ай сиктир и ваксините гадни! 

, иска все някой да е около него и ако може да се хоцка в ръцете ми , ще го прави с часове... Ама вече доста натежава, к'во ще се правим нататък като качи още кг., не знам? Оставям го легнал по гръб, докато се обърна, той вече се превъртял по корем и вече мрънка, щото му е скучно. Като съм до него и започна да му говоря се смее и си умира от кеф, но отдалеча ли се започва да недоволства (т.е. нищо не го боли, просто иска компания човекът) . Дали не се е разглезил нещо, все да има някой около него? Ами по-нататък дали ще започне да се заиграва самичък?
вчера го напипах и като погледнах венеца, ми то прозира беличко. На мама зъбчото! Така ми стана хем хубаво, хем жал, че детето сигурно се е мъчило, а аз съм си мислела, че се гевези.

Големият докато тръгна на градина /3г/ беше страшно привързан към мен, само с мен си играеше, много обичаше каквото и да е, да го правим заедно. 

. Обаче се разкисели от ваксината и днес цял ден мрънка, а не го е правил от предната ваксина
. Ака вече 3 пъти пак заради нея и се разбуди 3 пъти тази нощ, а той по никакъв повод (освен след ваксина) не се буди нощно време откакто се е родил... А ако бях решила да му сложи и Синфлорикса? Ужас
. Добре че поне Т не вдига...
.