Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 27 917
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • France-Bulgaria
Hug Благодаря Ви Hug
След малко отиваме да го боднат  Sad ще пиша,как сме я понесли,макар че първия път бяхме размазани  Cry
Дано се размине този път,пожелавам Praynig го на всички,на които им предстои 'гадната'процедура с тези васкинации  #Cussing out

# 76
  • София
ДД!  Grinning
Отворих и аз два прозореца на форума, че с тоя изфирясал мозък никаква ме нема.  Embarassed
Рали, поздрави за добрите мерки на Йо!  Hug
Далче, моите съболезнования!  Hug Hug
Плами, вече от има-няма десетина години разминаването на гънките не се счита за индикация за проблем! Peace Ако по принцип не сте я водили Лорка след раждането на ортопед, което е задължително, но много педиатри си го спестяват, е добре да отидете профилактично. Ако сте ходили и на ехографския преглед не е открит проблем значи няма от какво да се притесняваш.  Hug Борис на единия крак имаше една гънка, на другия две, т.е. силно разминаване, но е здрав!  Peace
На една позната пък дъщеря и, с перфектни симетрични гънки, се оказа с луксация /случайно я открил заместващ педиатър/ и от 6-месечна до над годинката стоя в каиши - голяма мъка за всички. Така че гънките не са показателни. Hug
Бръмби, пращам ти цялата си положителна енергия! Сигурна съм, че всичко скоро ще ти се нареди както искаш!  Hug Heart Eyes

ЕлП, поздрави за добрите мерки на Ясен! Не се оплаквай, че тежи, дай да си ги разменим малко, после носенето на твоето ще ти се види песен.  Laughing
И за прохождането има да си чакамеее... Големият ми проходи на 1г.3м. почти, като гледам и тоз не се е засилил наникъде.  Laughing

Мяу, като и видя гънките на Люсинда и се хиля широко като тиква, да знаеш! Много ме кефи!  Heart Eyes
Коте, браво за растежа на младежа и за стоическото понасяне на ваксината!  Hug
Пильо, ти по едно време пишеше по-активно, как е Зори?
Ефи, дано леко понесе ваксината Есер!  Hug ние така направихме - ще ги слагаме в две поредни седмици, ай сиктир и ваксините гадни!
 #Cussing out

Аз няма от какво да се оплача - малкия си спи от 20 до 6. Е, тази сутрин след като яде в 6 реши, че ще мучи и пищи, ама аз съм заспала и не знам кога е престанал.
Бяхме навън, заспа в количката и още спи в коридора.  Crazy

# 77
Ника Зори е кривичка напоследък и пак се подриска, но според док е ОК. Ама се чудя за кривото дали не остава гладна, че не съм от най млеконадойните, а тя е само на кърма

# 78
Ха, добър ден!
Сиянче, искрено се радвам, че днес сте по-добре! Heart Eyes
Далче, съжалявам за загубата ти! Flowers Rose Flowers Rose

И ние сме в отбора на неспящите! Какво му стана на Мартин, от няколко вечери все се събужда през нощта, върти се и ми се хили. Приспивам го ама ...тц, след малко пак почва да се върти, пъшка. А леглото му е от тези сглобяемите и като се върти цялото легло се тресе и шушка от плата  Mr. Green

И през деня е така - все му се играе, ама не иска сам... не...  Naughty , иска все някой да е около него и ако може да се хоцка в ръцете ми , ще го прави с часове... Ама вече доста натежава, к'во ще се правим нататък като качи още кг., не знам? Оставям го легнал по гръб, докато се обърна, той вече се превъртял по корем и вече мрънка, щото  му е скучно. Като съм до него и започна да му говоря се смее и си умира от кеф, но отдалеча ли се започва да недоволства (т.е. нищо не го боли, просто иска компания човекът) . Дали не се е разглезил нещо, все да има някой около него? Ами по-нататък дали ще започне да се заиграва самичък?

Ааааа, да се похваля, аз уж с това щях да започна - ще имаме ЗЪБЧЕ tooth вчера го напипах и като погледнах венеца, ми то прозира беличко. На мама зъбчото! Така ми стана хем хубаво, хем жал, че детето сигурно се е мъчило, а аз съм си мислела, че се гевези.

За ваксината - предният път педиатърката каза, ако се зачерви мястото, следващият път да му давам калций 3 дни поред преди ваксината. Някой правил ли е такова нещо? Е, зачерви се, а другата седмица сме на ваксина...

На ортопед, ние ходихме още 1-вия месец, вс. беше наред и ни каза към 7-мия месец пак да отидем профилактично (когато започва да прави опити да ходи). А сега като ви чета, се чудя дали не е било рано още тогава и дали трябва да ходим пак, все пак сега да види развитието?

Варненки, помогнете, доволни ли сте от педиатъра си и ако да - ще ми препоръчате ли?  Hug

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 15:08 от Amica

# 79
  • София
Сиянче, дано се подобрява вече Иренка и скоро да е здрава!  Praynig
Пильо, като ги захраним ще им спре стомашния дискомфорт - при вас дрискането, при нас повръщането.  Mr. Green Чрез храна се регулират нещата много лесно.  Hug
Амика, аз съм чувала, че на деца, направили по-тежка реакция от ваксина се дават разни илачи седмица преди следваща ваксина. Може би именно калциев глюконат да е било, не съм запозната в подробности.  Thinking
Честито ви зъбче!  tooth
Аз търсенето на внимание не го смятам за разглезване.  Hug Големият докато тръгна на градина /3г/ беше страшно привързан към мен, само с мен си играеше, много обичаше каквото и да е, да го правим заедно.
Вярно е, че имаше моменти, в които това много ми тежеше - другите се заровят в пясъка и само поглеждат отвреме-навреме да не е избягала майка им.
Нашия докато не се кльофна на метър от него - не слиза от пейката/количката. Добре, че премина, де.
Сега обаче като гледам Номер 2, също има определени предпочитания към мен и усещам, че ме чака същото. Mr. Green

# 80
Ника, до 3 години казваш, а? newsm78 Оф, успокои ме  Mr. Green
А за ваксината, мястото само се зачерви, не имал някакви други по-тежки реакции, даже Т не е вдигал. Не е ли нормално да се зачерви или ...?

# 81
  • София
 Mr. Green Ей ги къде са - сега ще се изтърколят.  Mr. Green
Нормално е да се зачерви, да има бучка или уплътняване на мястото също.  Rolling Eyes

Дребното си отспа 3 часа в коридора и сега го пренесох да си спи в лаглото поне.  Laughing Нещо ми покашля и покихва, не ми е ясно дали изобщо тази седмица ще го боцкаме със Синфлорикса.  Thinking

# 82
Благодаря ви момичета за стиснатите палци! Дано да се наредят нещата, че това закучване ме убива направо.
Сиянче, много се радвам че Иренка е по-добре, но въпроса както с частната, така и с държавната болница си остава. Дай Боже никога да не ви се наложи да постъпвате в болница, но ако се наложи - какво? Това не е нормално човешко отношение, да не говорим и че не е професионално. Те нямат право да постъпват по този начин, това е.

# 83
  • Бургас
Сияна,бързо оздравяване на Иренката !

Бръмби  fingerscrossed

Оф ,някакви деца навън викат и крещят/зад блока има детска площадка/, тв-то работи, таткото кърти яко на леглото,а Димана спи.... поне успях да я науча да спи на шум.  Mr. Green

# 84
  • София
Съни, браво че Диманка спи на детски писъци!  Mr. Green Това в момента ни е най-големият проблем - нищо друго не го буди, освен децата по площадките. А ние ходим само по площадки заради големия.  Mr. Green Съответно дребното с мъка заспива и постоянно се стряска. като се приберем си отспива едно хубавоооо.  Laughing

Аз изпълних санитарно-хигиенния минимум - пуснах прахосмукачка. Сега ще изкъпя децата и приключвам с труда за днес.  Mr. Green

# 85
Аз го преизпълних. Санитарно-хигиенния минимум имам предвид. Изчистих, пуснах прахосмукачката, пуснах пералнята, нахраних Митко (изяде цяло зеленчуково пюре) Shocked, сега се надявам да поспи за да поспя и аз малко.  Grinning

# 86
  • София
Еееее, Бръмби, браво - жена за пример си ти!  Crazy

А за захранването да ви кажа как правех с баткото, сега и с дребоса така ще правя - значи давам от новото /може и смесено с нещо вече въведено/ 2-3-4 дни и като видя, че няма никаква реакция давам направо цяло бурканче от 190-200 гр., на практика от момента в който го захраних замести цялото обедно ядене.
Само най-най-първото пюре съм давала по лъжичка на ден, увеличавайки плавно и после съм дохранвала с мляко. Peace
И винаги новата храна съм я давала на обяд, че ако има нещо да става, да е по светло.  Laughing

# 87
Хелоу, момичета!  Heart Eyes

Сияна, радвам се много, че не е бронхопневмония! Да се оправя бързо миличката!

Днес цял ден бяхме навън на разходка с Йони и една приятелка и  много добре си изкарахме. Благодаря ви за поздравленията! Атлетично ми е синчето  Grinning. Обаче се разкисели от ваксината и днес цял ден мрънка, а не го е правил от предната ваксина  ooooh!. Ака вече 3 пъти пак заради нея и се разбуди 3 пъти тази нощ, а той по никакъв повод (освен след ваксина) не се буди нощно време откакто се е родил... А ако бях решила да му сложи и Синфлорикса? Ужас  #Cussing out. Добре че поне Т не вдига...
Днес и утре сме сами вечерта понеже Емо е на метъл концертите на стадион Васил Левски с един наш приятел и ще си се гледаме двамата с Йо. Досега не съм го къпала никога сама, но ще се справим. Нека и татко му се поразсее малко  Wink.
Отивам да изгладя една пералня, докато киселчето ми спи, а после идва ред на спа процедурите  Laughing.

Хубава ви вечер!

# 88
  • София
Рали, дано бързо отшуми киселеенето!  Grinning
А за къпането ще се справиш и още как, е верно ще изразходиш някоя допълнителна калория от напрежение, но както казва свеки "Най-важното е да не изпуснеш детето на мрамора!"  /да поясня, че банята ни е с най-обикновено български плочки, ама жената загуби ума и дума като ме видя как размахвам новородения Борис/  hahaha

Оф, аз изкъпах дребното, сега търпеливо го чакаме да заспи за да изкъпя и големия, ама заспиване след баня - при него е мисията невъзможна.

# 89
Да ви се поФаля - в НОИ пише, че ми е подадена декларацията и се обработва.  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт