За всички по малко баничка за закуска! Уф, как ми се хапва, ама няма...

? Мммм, бонбонче .... Съни
!
! Искам на плажаааааааааа........ 

Чудих се дали да се заяждам за половин час, ама много ми се спеше, бокнах му шишето и си отспахме до 8,30, когато наду вувузела.
Вече пак спи.
Баткото спеше повече, има какво да се желае от дребния. 
Вчера бях тръгнала като на поход - тънки, дебели дрехи, чадъри, дъждобрани, храна, вода... Багажника на каляската преливаше отвсякъде. 

Ваксината й понесе прилично, на мама героя даже не разбра какво става, не рева при поставянето й, малко след това, обаче, наду гайдата. Похвалиха ни за добър тонус (то като няма какво да тежи... ) 
ю
Много съм щастлива!

. Дано няма реакции от ваксините. Нащипкай Люс по пухкавите ръчички и краченца! 
Имаш ли нет там? Поздравления за градинката! Нашата още не е хич готова, чакаме свекър да се пенсионира
, ще оцелееш, нямаш избор 

...

...Било облачно и не се мазали редовно 

дано двата шота не понесат добре от Люсинда.
Исках да купя готово пюре, само картоф но тук във Варна нещо не намирам магазин с много голям избор. Взех едно с картоф и морков на Хип (давам сок от морков на Али от около месец и е ОК с него), та мисля дали да не пробвам днес,а?
за Иренка и айде всичко вече да е минало 
, купих си багажник - кутия TULE и те заминаха 

Пък колко неща забравих, то добрече забравих иначе щеше да стане лукумище
Няма да е тази година, не ми се занимава. 
Ако не си го открила ще ти кажа как става. 
Кумувете днес ще вземат Борис да го водят на планина за седмица. Той страшно много ги обича и вече си приготви обувките. 
Сигурно тези инжекции болят наистина. 

, но не ми се занимава с продаването на тази. И една
от нас

Аз това за манджата - въобще не го броя. Ти направо ми скри шапката 

Щото го изключих като взех да къпя и приспивам Лора. Мислех, че е станал, пък то...
Тази сутрин - на закуска - изненадааа
Поне тя става за ядене 
Снабдих се с дъждобран - нищо не може да ме спре