Скоро не съм писала, но не е от нежелание, а от липса на време! Иначе ви попрочитвам по диагонал, разбира се!
С Виктор сме добре, гледаме се, слушаме се, къде той мен, къде аз него , и така! Ще кача снимки в албума:
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-4-meseca.501331.19335679
Моята лична на детето, ми води и консултациите, до тук добре, тя обаче ми отказва Sinflorix - а , пневмококовата ваксина. Каза , че е за деца родени след 1- ви април, а на една приятелка личната е сложила на нейното бебе. А то е по- голямо от Вики с 2 дни, къде е истината!!!! С поред вас има ли право да ми я откаже, и по кой точно имунизационен календар се движат нашите бебчета, при положение , че е роден на 29.01.2010г.
Благодаря ви, ако някой има адекватна информация да ми пише, за да си търся правата на детето!
Поздрави за всички!

Двата шота минаха добре, писна, после спря, после пищеше и спираше в продължение на 2 мин. и половина. Дотук с истериите. Дадох профилактично Панадол. Абе, не съвсем профилактично, щото е леееекинко в повече раздразнителна.

.
!
. Искрено се радвам, че детенце е по- добре
.
.
.
. Вчера ходих да уточняваме осветление и контакти, че днес ще работи ел.техника. Мноооого ми е гот
, по този случай сега повече вися в сайтове за обзавеждане и може малко да ме поотнема из форумско тук