Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 28 233
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Еми защо така не се е сетил да го изведе навън да го поразнесе извън колата не е ясно.Май го е било срам,че много се дере. Stop
Пеперудке, и ние сме така. Лора като ревеше, казах на татко й да я занесе на балкона, че бях в банята. Не можело, защото щяла да огласи целия квартал   doh

Балеринка, благодаря за стиснатите палци, но ние ударихме на камък с яслите  Crossing Arms В кварталната ясла казали на мъжа ми да кандидатстваме чак януари, защото се кандидатсвало за календарна година. Та да отидем на 1 януари и да се надяваме да сме първи  Crossing Arms Ника, имаш ли инфо, правилно ли е това? Нали дълго се чакало да запазим ред, а до 1 януари ако чакаме, ще умра от притеснение  Confused

Искам и аз от Ларедууут  Crossing Arms

Мойто дете вчера като се върнахме от джамборето взе да яде към 18.3о и така си откърти до сутринта (и аз със нея де  Blush) Ама сме далеч още от светлия пример на Никиния Макс  Mr. Green

И нашият татко снощи беше на концерта и каза, че било страшно зрелище Simple Smile

Честити месечинки!

Честито на Понякога и на други именнички, ако се спотайват Wink

# 241
  • Бургас
Аз днес само с глупости се занимавам...

Някой ползва ли 10'' лаптоп? Или нещо близко?

Честит имен ден на Понякога!

Честити месечинки на всички бебоци!

# 242
бай дъ сий , нищо не нормално няма в това което пишеш... Ако вдигне пак, дай пка лекарство, аз редувам ибупрофен с парацетамол през колкото часа трябва по упътването на лекарството, но според мен няма да вдигне повече (дано де)...
невиами и аз мисля така , ама да се храни по 7-8 пъти на денонощие newsm78 и аз като Тоби се чудя какво да го правя този кротушан, свикнала съм на друга техника на "робовладелство", този не помръдва, само си отваря устата да се храни Tired и тупка с крачета,за да буди кака си ...

# 243
Марго и Деа се храни средно по 8 пъти в денонощие, като през деня е на 2-2.5 часа, рядко 3 часа издържа. Споко, ще дойде и това време да спрат да ядат през нощта... Сина ми се отказа чак около двете годинки някъде, не помня точно кога...Така че, не се притеснявам за това кой знае колко...

Да ти завиди човек на кротушана, мойта ако не е на ръце, трябва някой да и говори, да я забавлява и т.н. Всяко дЯти е различно, пак го казвам...Ще се заобръща, ще засяда, наслаждавай се на спокойствието щом можеш...

Пеперудке, за оризовите спагети щях да споделям...Ми те не са нищо особен, просто в семейството ги предпочитаме пред обкиновените. А ги готвих със сос, на основата на бешамел, но добавих три вида сирена (каквото имах в хладилника) и малко къри. Стана чудно   bouquet

# 244
Минавам на бърз отчет- тегло- около 8 кг (кантара беше развален и се теглихме на такъв за възрастни) 69см +4 см(на мама дългунчето) Боднаха ни пак и двете ваксини и сега очаквам температура  Rolling Eyes(дано се размине)
За хиляден път се вбесих на тукашните доктори, нашата оФтца излезнала в отпуск и сестрата си откарваше консулта сама нито преслушват нито преглеждат децата преди ваксина-ДАНО ГИ ПАЗИ ГОСПОД.

# 245
  • София
Мойто чаве яде 7 пъти на денонощие, но аз хич не и се втилясвам...  Whistling Даже ми е по лесно като се събуди през нощта да и дам цица, отколкото да я мъча с води и биберони. Като му се яде, да яде детето...ще дойде момент, в който сама ще спре да се буди за ядене нощем.

Алекс също е от кротушаните, не си дава и зор да се обръща или надига, прави ги тези неща, но радко, когато и е кеф... Party
Аз все я сравнявам с кака и, която беше като пумпал, но пък тя и на килограми беше наполовината на Алекс...просто и тежат повечко бузките и дупето... Flutter

mii, к`во е това боцкане без преглед беее....тия пък направо почнаха през просото... ooooh!...верно Господ да ги пази... Praynig

Панадол или Нурофен се дават най-малко през 4 часа.

Понякога, ДА ТИ Е ЧЕСТИТО ИМЕТО!    bouquet

# 246
  • София
ДД, Hug

Днес сме по-добре - на обед го изведох и поспа час и половина и сега пак заспа... Simple Smile

Сашкова,привет !  Hug

Далче, има ли къде да се насладим на таланта на мъжО ти ?  Thinking

Ел,браво за килограмите ! Явно хормоните са по-силни и от 90 дневната !  Sunglasses

Неви, мерси,че сподели за спагетите. Peace

Плами, страшни са тия мъжове... Joy
Явно тия дни и у нас ще се ядат тиквичкови кюфтета... Crazy

Ника,сигурна съм,че Бо си изкарва чудесно,но какво ли му е на майчиното ти сърце... Hug

Мяу,радвам се ,че Люси не е дала повече реакции.

айдеееее,събуди се........ Crossing Arms

Да питам набързо:

1. от 2 дена като го хванеш за ръцете и се набира до степен седеж. Как да процедирам? А подпирате ли ги с нещо отдолу като лежат/.
2.Днес акото му е като желе,светло жълто и със странна миризма-неприятна.Четох,че лапането на ръцете влияе ,ама дали?

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 15:56 от Miss_Butterfly

# 247
Мойто пък яде 5 пъти на денонощие по 150 -160 мл - дали е добре  Thinking абе май си е добре ,сам се отказа от нощно хранене - от скоро ,а  преди месец зорлем се опитвах да му го премахна насила - но резултата беше гладно и ревящо  до зори бебе и уморена  майка -накрая се отказах да си тормозя детето - така че те сами определят кога да се откажат от нощно поцокване!

Криско си  е шавлив достатъчно - върти се на двете страни , надига дупето и гърба сякаш ще прави мост, а от вчера вече се обръща без проблем от гръб  по корем - вчера го направи 8 пъти -и реве че не може се обърне сам от корем по гръб , и го намирам във всички краеща на кошарата!А и се гледа укокорено в огледалото и посяга с ръка към изображението си в него! Laughing
Mii  как без преглед бе  Shocked
Понякога честит имен ден!

# 248
Чак сега успях да седна,чудя се как миля ми мъж успя да намаже толкова мноООго за 4 дни  ooooh! ,то и още работа имам ама не мога повече-време е за малко релакс.
На обяд пак ударих на камък с пюрето,та вече съм сигурна,че Явор картоф и тиква не обича  Tired ,ако можеше само моркови щеше да яде.По този повод до няколко  дни ще въведа плодови пюрета,явно по сладичкото ще си пада моето синче.
Утре и ние сме на консултация,да видим дали ще има ваксини за нас,въпреки,че като познавам педи със сигурност има.
Да се оплача,че продължава да реве почти постоянно (вече 3 ден) и не мога да разбера дали от зъби(много настървено яде всичо което докопа) или от инат за да го нося на ръце.За всеки случай му дадох едно дентокинд и той взе,че се успа ,кара вече 3-ти час.
Мии стискам палци този път без реакция да минете  Praynig

# 249
  • София
Честит имен ден понякога! Красиво име... bouquet

# 250
  • София
ДД!  Grinning
Понякога, да си жива и здрава!   bouquet
Саш, привет!  Hug
Мяу, изобще не се притеснявай, ми мятай Халята на ваште да и берат гайлето!  Laughing Вчера честно ми беше ужасно мъчно, дори бих казала, че и двамата с мъжо не спахме добре с телефони до главите.
Нашият човек обаче си прекарва чудесно, сложили са го да спи снощи и на половината приказка е отнесъл плувката. Сутринта отишъл да ги събуди. После го водили на обяд в заведение и си е поръчал "таратор, без краставици и копърче".  hahaha Изобщо не е пожелал да говори с мен, имам някакви съмнения, че трудно ще го приберем.  Thinking
Дано бързо да отмине пост-ваксиналаната реакция на снахата!  Hug Май-май в сряда ще ми го връщат, ако не - ще кацна в джъмборето и аз.

Танче, аз ползвам някой сайт за намаляване от тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
или ако е за мнение ми е най-лесно - след като сложа таговете за картинка [url ] [/url], добавям height=100 примерно и трябва да изглеждат ето така
[url height=100] адреса на снимката [/url]

Сиянче, дано като приключи АБ-то Иренка да си е съвсем добре!  Hug За доматите мъжа ти си има съмишленик - и аз си имах на балкона у нашите, дори се роди домат /един-едниствен/.  bowuu
Подпалих моторетката с тези тиквички сега.  Laughing Обаче днес твърдо ще пълня чушки.   chef

Кристинче, добре завърнала се!  Hug
D-Roz, дано резултата от профилактичния преглед е добър! Аз не разбрах за теб ли, или за Дели, ама и двете да сте добре!  Peace

Неви, Юхуу, пращайте момите! Гаранция, че ще ме намерите с кенгуру отпред едната, със самара отзад - другата и бутайки количката с моето, а аз мека като памук и ослушваща се като зайкиня.  Joy Неви, душко, голямо гуш заради пустото цедене. на мен това страшно много ми тежеше, ти си герой как изкарваш толкова много време!  Hug

Аааа, сега видях, че и Сиянчето вика куриер, давай, давай, тамън ще заслабна за пръв път през живота ми!  Crazy

Марги, миналата седмица педката му сложи на Макси последния и наличен пентаксим и много се ядосваше, че не я зареждат регулярно.  #Cussing out Тя каза, че си заявява нужните и бройки, а куриера и носел по 2-3 бройки.
Днес минах през нея да я информирам, че не давам да му слага Синфлорикса тази седмица, щото ми покашля понякога и тя ми даде час за 20.07. като каза, че ще ме предвиди за ваксина. Със Синфлорикса каза, че няма проблем.
Пентаксима нали може и през два месеца да се слага, не ми е зор значи. Hug

Тоби, и Макси не се обръща, няма и желание. Големия се обърна на 6 месеца, и малкия ще е така, аз поне не се притеснявам.  Hug
by the sea, температуро-понижаващи се дават през 4 часа. Нормално е да има уплътнение или бучка на мястото на убождането. Макс имаше уплътнение, нищо не съм правила и се е разнесло, и аз не знам кога, ваксиниран е преди седмица точно. Риванола не се пере.

Плами, може и така да е, не съм много в час с чистите ясли, защото около нас кьорава такава няма.  Rolling Eyes Ако исакаш най-добре питай в "Нашите деца" подфорум "Детски ясли и градини".  Hug А на Лорката и кажи все така да си спинка.  Hug

Мии, честити ви чудесни мерки! Всичко ще е наред, не се притеснявай, нали ти е здрав Преслав.  Hug

Ние свършихме ужасно много работа сутринта с мъжо и естествено, естествено, забравихме да купим АМ /това постоянно ни се случва/.  Embarassed Максим яде различно - или 5 или 4 пъти, по 150 мл, като едното ядене го пропуска евентуално когато спи по 6 часа на обяд. Blush

Мики, този Дентокинд една приятелка много го даваше на нейното синче, че беше ад със зъбите и много ми го хвалеше. Имам го предвид, но не съм давала, защото големия ги изкара много лесно.

# 251
Ника и мен ми го хвалят,ще видим дали е ефикасен,но мога да кажа ,че определено има успокояшащ ефек.Аз за втори път му давам и пак се оспа много.
За яденето Явор хапва 5 пъти по 120-160мл.,мога лесно да го откажа от нощното(склонен е),но нали качва по-малко та не бързам,пък и свикнах-вече се будя 10 мин. пред него  Grinning
Ларедут си нямахте работа да ми го напомните,сега си набелязах много есенно-зимни дрешки за малкия,а усещам,че татко му ще ме отсвири  Money

# 252
  • Бургас
Таньорче,можеш за по-лесно да пробваш от този сайт-хем лентичка,хем и снимка  / ТУК / .Аз тъкмо се чудя коя да избера.

Деси, аз точно тук си направих лентичките, но снимките ми са големи и трябва да ги намаля.  Sad Вие какви програми ползвате за снимки? newsm78

Танче,като стигнеш на мястото за качване на снимка,качваш я и тя наистина излиза голяма,но хващаш мишката и се появява стрелкичка,с нея отбелязваш кое точно от снимката искаш да се покаже и малко по-надолу в малко квадратче снимката се умалява и се показва как ще изглежда в/у лентичката ! Мисълта ми е ,че няма нужда да я режеш,самия сайт има опция да смалява снимката.  Peace

Amica,докато минат всички ваксини...ще потрошим бая нерви всички  Mr. Green

Тоби,хич не се притеснявай.Димана още не може да се обръща напълно от гръб по корем. Стигнах до извода,че всяко дете си е различно. Не може да се сравняват.И то защото първия път когато ходихме на лекар,д-ра каза,че не си държала главата,изоставала,дрън-дрън.
След няколко дена си я държеше перфектно.

Мии,браво на Преслав и дано се размине Hug

Мяуче
,Люси как е?

Мики
,позната ситуация ! Упорство му е майката и умения да се правиш на клоун!  Mr. Green

Пф.бе кажете ми има ли друг мъж като моя? Като я вземе на ръце Димана и тръгва да я разхожда из всички стаи като принцеска ! И като минат през някой рафт с козметика примерно или покрай хладилника/с магнити от целия свят/ я оставя да ги взема и събаря....
И после не иска да лежи и да си играе сама,ами как ще иска я. А като му кажа да не прави така, ама толкова малко време прекарвал с нея,на нея й било забавно ...  ooooh!

Ника, ще се върне Бо, закъде без мама?  Hug

# 253
ДД
Абе някой може ли да ми обясни-ама като на малоумна моля...с това захрнване нещо не зацепих къФ е реда...
днес дадох 2 лъжици картоф...и са колко дни да е само на картоф и по колко мога да увеличавам количеството  newsm78

# 254
Ради по принцип всеки ден увеличаваш докато замести цяло хранене,аз лично давах на Явор толкова колкото беше склонен да изяде.После въведах другите неща по смело,първо по 3-4 лъжици и ако няма проблем на следващия ден полвин бурканче,следващия колкото изяде-след 3-4 дни нов продукт.Като говорих с педи по въпроса тя ми каза,че не е нужно да чакам повече от 3 дни,ако има реакция тя се проявявала до 2 часа след ядене,ама всеки си преценява сам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт