Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 28 190
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Мисмалче дано съмненията си останат само съмнения и малката е здравичка Praynig
Понякога  Hug
Амика,flowerofdreams браво за резултатите от консултациите.
Мяу изобщо не ми се мисли сега за второ.Аз още не мога да повярвам,че имам Сиянка.Мине не мине и се я съзерцаваме с баща и Grinning

Малката изяде цялото пюре-ми то сладко,сладко,а аз си мислех,че ще е гадно.Яде,яде и взе че си заспа както яде Grinning Че я събудих да си дохапне и досуче.Как ги измервате ако си ги правите вие пюретата?Аз до сега и правя малко и тя колкото хапне,но май вече трябва да има контрол.
След малко изчезваме пък дано не ни завали.

# 647
 ДД!
Ели най-накрая заспа та мога да ви изчета
Честити месечинки на изпълващите ги бебоци!!!
Честит имен ден на празнуващите днес-живо и здраво да им е името
Ради,Юхуу късно прочетох за вашите неволи,стискам палци и дано вече всичко да е отминало  Praynig Praynig Praynig
Ефи голямо гуш и за теб!

ейй,няма да ме остави диването да ви изчета...

# 648
  • София
Здравейте,

Ника Да ти 4еститя и аз със закъснение рожденият ден на племениците! Да са живи и здрави и да порснат големи и умни деца  Hug    Щях да те попитам, беше споделила за стол4е за хранене, но не помня кое беше препоръ4ала?? На чиполино ли или се бъркам, 4е м исля да купувам и не знам какво. Пък 400лв не ми се дават за фишър прайс и инглесина, ина4е много ми харесват!

Ради Стискам палци вси4ко да е наред ве4е Hug Кошмар е било както 4ета  Cry

Гледам и за село си говорите. Аз също имам едно село Ново село, когато казват по хоризонт всеки ден нивото на река Дунав, но не съм си ходила година и пове4е и не знам и кога ще си ходя! А така искам, толкова е хубаво! Сега с апартамента няма да можем! Трябва да го направим!
Мяу Страшна е Калина:)) Много се е разхубавила!
Юхуу, стискам палци не е нещо сериозно! Браво за добрите мерки! Hug
eftelya Мила, потърпи малко, ще мине! Много е гадно и аз имала и аз бяй на аулин, но преди години! Стискам палци да мине безпроблемно и безболезнено и малкият да слуша Hug
SuNnY SkY Браво за мерките Simple Smile Дано не вдигне температура:) Аз малко със закъснение 4ета де, но такак се полу4и!
Rali Аз имах опит със захранване 4 дни, но установих, 4е картофа не му харесва на Мартин, защо не питаш педи и не захраниш с броколи например или тиква или карфиол. Може наистина да не му е  вкусно, Мартин изяде цяло пюренце с кеф броколи!  Ако искаш опитай  Hug Не знам защо то4но с картоф се захранва, ама аз мисля да не му давам, направо на броколи, разбира се ще се консултирам първо!
Dallcheto Радвам се, 4е ис щастлива и аз много оби4ам да пазарувам, но скоро няма да ми се удаде възможност:) Похвали се какво си купи!
Ел Да минава обрива бързо  Hug Аз знам, 4е моркова е алерген, защо го дават за захранване не знам!
Сияна Честит ти именик да ти е жив и здрав и много да слуша Simple Smile
Честито на Слънчоглед и Пеперудката Simple Smile Моята сестра и тя им аимен ден, Петя се казва Hug Адашка Simple Smile Честито и на вси4ки останали, които не знам поименно  Hug  bouquet
Пепрудке стискам палци за изпита, да се похвалиш после!
Пухи Тест направи ли?? Ако да сподели , ако не направи веднага  Hug Тъкмо ако е положителен на еднин път да ги отгледаш Simple Smile Тъкмо ще са горе долу набори и много ще се разбират Simple Smile
missmall Докато не се потвърди не се шашкай, може да са сгрешили! Стискам палци да е така!  Praynig Praynigflowerofdreams Супер са мерките на детето! Браво! Марти е 6.500 и 65см! И си е супер добре детето!
[/b]

# 649
Мисмал, аз също знам, че тази болест е наследствена, на Албенка не са ли и пускали кръв в родилното???
Дано всичко се окаже едно грешно предположение Praynig

Спомням си ,че като се роди Калоян, хемоглобина му беше 194!Лекарите гледаха ей с такива очи Shocked По-принцип при недоносените е по-нисък, ама то и моя по време на бременноста не падна под 130.

Мяу, Сингапур е точно за вас!!!В превод означава Лъвовград Laughing
Майка ми е луда пътешественичка и през 2001 година беше там, остана очарована!Както и от ДУбай Wink
Мен тогава още ме тресеше пубертета и не исках да ходя  никъде с нея #Cussing out Колко съм била зеленаа....Сега и да искам, няма кой да ме води при тази КрИзА Tired

# 650
  Минах направо на последната страничка,няма да мога да ви изчета  Embarassed
Мисмол,сега прочетох за таласемията- дано е фалшива тревога  Praynig преди 4-5 години и при мен се съмняваха за такова нещо,що изследвания направих накрая се оказа че няма нищо такова,само желязосвързващия ми коефицент бил нисък,та дано и при вас е грешка

# 651
 newsm44

Три пъти за щастие  Laughing - на третия опит, т.е. днес, Йони си излапа и двете лъжички картофче с АМ. Много съм доволна. Просто му трябваше време да свикне. Даже пя докато яде  hahaha. Утре пак така ще му дам, а вдругиден ще добавя морков или тиква към картофа, пу пу  Mr. Green.

Сега ще ви чета... Wink

# 652
Чести празник на всички!!!!
Аз влизам само да се оплача,че нашата сага с яденето днес е в пълна сила.От сутринта се тормозим взаимно.На обед отворих две пюрета,не пожела да яде.Накрая с 300 зора изяде 120мл АМ,но му сипах една лъжица каша поне малко повече калории и да хапне.Сега се вкарах във филм,че по тоя повод трябва да му спра поне едното нощно хранене(да дигне дозата през деня) и обмисля варианти.То при нас тоя проблем е на приливи и отливи,ама понякога е неудържимо,хем ми е жал,че го насилвам,хем знам,че ако го остаяв ще яде най-много 3 пъти(само това ми трябва с неговите 6кг).  Cry

# 653
  • София
Здравейте момичета!
Честити месечинки на изпълващите ги днес!
Честито на всички именници!
Да сте живи и здрави и много щастливи!   bouquet   bouquet

Днес отново започнахме захранването. Стискайте палци да не ударим на камък пак.... Аз почти вече нямам кърма и Калина иска да суче буквално на 40-50 мин. През нощта през 1 час. Не знам къде се намирам вече, дано поне успеем да ядем на обяд нещо по-стабилно, за да може да кротне малко. Криза на растежа ли е, какво е не знам, но вече не знам къде се намирам.
Изяде иначе пюре от картоф без АМ 5-6 лъжички, хареса й вкуса, но ме беше шубе да давам на принципа колкото поеме. Засега и АМ е спряно, да видим дали ще остане на НАН ХА или пак ще се минава на соево. ПиснА ми от тия алергии... каката беше, толкова се надявах да няма проблеми при Калина Cry

Ради, радвам се, че всичко е наред. И според мен беше вирус, подобно нещо изкарах миналата година докато бях бременна... толкова ми беше лошо. Горкичката Али, дано не се повтаря никога вече!  Hug
Юху, как така бързо, бе душата... Бързо да се оправя Диди и никога повече да не ви се налага да влизате в болница по никакъв повод - е може по щастлив - да родите детенце  bowuu
Ефи -  Hug Мен бяха почнали да ме болят всичките зъби и започнах да вземам малко калции, че не съм фенка на млечните продукти. Пооправи се положението, опитай ако искаш. Бая скъпо ми се струва, но дано поне да ти мине и повече да не стъпва на зъболекар освен на профилактичен преглед!  Hug
Браво за хубавите мерки на бебоците! Мерси за почерпките!   bouquet
Хубав ден на всички ви желая  Hug

# 654
  • France-Bulgaria
smile3511 Kaзах на моя милост утре в 15ч да е пред лекарския кабинет,за да гледа децата,поне 2ч.
Заяви ми следното: - Накърми малкия и го остави на кака му.Да стоят там и да те чакат!

Кажете ми какво да го правя?Майка му на времето ги оставяла сама със сестра му и е излизала да пазарува и той от нея взима пример! Shocked
Бясна съм!!!!!!!!!!!!!!!  smile3514

# 655
Здравейте,
ние сутринта бързахме да се разходим преди дъжда и чак сега седнах да ви изчета
Да почерпя за петия месец на Борис

Да поздравя всички малчовци изпълващи месечинки днес - да са живи и здрави, много засмени и щастливи!

Да почерпя и за именния ми ден

Честити имен ден на малкия Павли - да е здрав, много засмян и щастлив за радост на цялото семейство.
Честити имен ден и на адашките - Пеперудка и Слънчоглед, с пожелания за здраве и много щастие и късмет!
Честито и на други именници, ако има - за тях важат същите пожелания.

Стиснати палци за изпита на Пеперудка  fingerscrossed

Пухче, аз за момента вкъщи му правя пюретата и ги меря с кухненска везна - имам електронна. Така следя колко е изял. Това което премерих също е че дори от домашното пюре като напълня едно бурканче от пюре е горе долу толкова колкото пише на опаковката, та мисля това също е начин да се измерва сравнително точно за тези които нямат кухненска везна.

Дано Юхуу скоро се обади с добри новини.

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 14:36 от Sunny76

# 656
ДД!
 miki_4akarova  и при нас е имало такива периоди, ние сме също 6 кг и гледам да го храня 5 пъти в денонощие, случвало се е да съм по-настоятелна с храната като не ще да яде -наистина е неприятно -аз хем не ща да го насилвам,хем пък се тревожа че е едва 6 кг и не ще да яде!Сега се надявам с пюретата да качи малко кг,но стига да ги яде- за сега е харесал морков и тиква с картофи - днес си хапна с апетит 15 лажички!

Честит имин ден на именниците!   bouquet
Честит месечинки на порастащете днес бебоци!   bouquet
Мисмал  дано съмненията зза тази болест се окажат грешни , всичко това да е грешка и на малката да и няма нищо fingerscrossed

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 14:41 от janichka

# 657
Мисмол, стискам палци да е фалшива тревога. Не се шашкай докато не направите по-задълбочени изследвания.  Hug

# 658
janichka аз вече нямам надежда в пюретата.Повечето имат 50-60 калори на 120 гр.,в АМ-то на 100 мл. са 70(моя момък хапва по 140-160).Прави ми впечатление,че след пюрето огладнява мн бързо,а и от както му ги давам си върна още едно хранене,т.е сега яде пак 6 пъти.Всякакви идеи чух по-въпрос,една от които с вечерното мляко да му слагам 2 лъжици каша,ама не ми се ще да го тъпча постоянно с каша.Педи каза каша да давам през ден.Мисля да му слагам гранулирани бисквити,ама ще видя,че много мами ми казват,че са брутлно сладки.
Дано бързо да отминава този период,че вече ми идва повече.
Мисмол моята племеница я гласиха със същата диагноза,но се оказа,че малко са преовеличили,пи извесно време малтофер и се оправи.Доколкото помня точно 5-6м. резерва от желязо се изчерпва и по тоя повод се въвеждат месните пюрета,тъй че най-вероятно е фалшива тревога. Hug

# 659
Ето и снимките
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-4-meseca.501331.19423657
Аз се връщам да ви чета, редувайки ВЕЧНО ГЛАДНИ бебета в скута на мама.
Хайде, в близките месеци пак ще се включа! Hug

Общи условия

Активация на акаунт