Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 27 928
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Мисмол, дано да е фалшива тревогата и всичко с малката да е наред!
Поздрави на всички за добрите мерки на консултациите днес!  Hug

Моят син се прибра.  Crazy Бая си поплаках.  Blush Сега са се гушнали с татко му и спят. Heart Eyes

# 661
  • София
Понякога, за баща ти ли ти е мъчно? spoko hug

# 662
Даркан, страхотни сладури са близнаците - да са ви живи и здрави и по-често да ти позволяват да се включваш Simple Smile

Ника, честито ти завръщане на Борис. Сега пак сте пълна къща family

# 663
Момичета, много ви благодаря  Hug Поуспокоих се...А и като я гледам как се мята наляво и надясно, пее, смее се и крещи...никак не дава вид нещо да й има, дано се оправи след сиропа  Praynig

# 664
ДД!

МисмолHug ! Дано притесненията ви са били излишни!
ДаркАн, страхотни сладури са Гого и Ицо!  Hug
Кукла, сега видях снимките на чико. Голям чаровник!
Ефи, Мики, СлънчиHug !
Рали, поздравления за успеха!  Hug

# 665
  • Варна
missmall Аз сега се сетих, че Ирена също пи малтофер защото показателите й бяха прекалено ниски и то май хемоглобина. И доста време го пихме и се по оправи, ама след като я захраних се нормализираха показателите.

# 666
Сияна, аз тепърва я захранвам (втора седмица), че първия ни опит в началото на 5-ия месец беше неуспешен...та се надявам и аз от захранването да се стабилизират нещата...ХБ й е 87 ...

# 667
Мисмол, дано е грешно това предположение!!!  Hug Praynig Hug
Даркан, да нацелуваш сладурите от мен! Много са готини!  Grinning
Ника, радвам се, че синчето ти е вече при теб  Heart Eyes. Позабавлявал се е човека, но при мама си е друго  Wink.
Страхотни мерки имат бебоците от днешните консулти! Браво на тях и на мамите!  Wink
Слънчи, стискам палци при вас да са добре нещата и да нямаш причина за повече притеснения!
Мики, нали не е всеки ден така? Може днес нещо да не му са хапва много   Rolling Eyes. Ще влязат нещата и при вас в релси, сигурна съм, но си трябва търпение и постоянство  Hug.
Ефи, пфууу мъже! Не се ядосвай, няма смисъл...Но те разбирам защо се ядосваш...Дано утре мине добре часът ти при зъболекаря, да спре болката и да се оправиш бързо!
Танче, благодаря, мила!  Hug

# 668
  • Варна
missmall и нашия беше някъде толкова, много нисък, а ние още бяхме в болница като ни казаха за ХБ и ни караха да се свързваме с хематолог ама тогава изобщо не ми беше до такъв лекар и така и не отидохме пък то взеха че се оправиха нещата, също може да и даваш моркови само да не пожълтее. Аз прекалявах с даването им но на ирена много и харесваха тя само това ядеше.

# 669
  • offshore & overseas
Ники, поквичах си и аз с теб, като се замислих какво би било, ако си дам Калината... Безсмислици разни, разбираш ли... Добре дошъл на Бо!! Grinning

Аз пък, във връзка със захранването и не съвсем, напоследък изпитвам едно странно и необяснимо чувство, което с Калина не съм изпитвала. Някаква тежка тъга и носталгия, че моето малко момиче, след като веднъж опита нещо друго освен кърма или вода, вече няма да е бебе, и това ми се струва чудовищно. Cry

С Халюша беше друго, бързах да порасне, бързах да се променя, любопитствах да разбера как ще яде, как ще пълзи, как ще ходи, как ще говори, как... Сега не бързам, даже обратното -- искам да задържа времето колкото може по-дълго...

Простете за лирическото отклонение. Явно поради туй, че не бъркам пюренца, ми е останало повечко време за размисъл. Laughing

П.П. И за да не е съвсем празен постинг, да споделя, че Калина също съм я разкарвала из детската хематология на ИСУЛ (на какво ли не се нагледахМЕ там, ужас!!) на година и 2-3 месеца беше тогава, и то не заради нисък хемоглобин, а заради скрит железен дефицит, който на вс. отгоре сама диагностицирах, да ми се ненадява човек. После съжалих, че съм се забъркала в тия каши, но към момента бях повече от обезпокоена от показателя на тромбоцитите, който беше излязъл три пъти над горна граница на норма. Оказа се, че серумното й желязо е на долна граница и върви към изчерпване, а повишените тромбоцити са били компенсаторен механизъм, та я тъпкахме с Малтофер, под формата на кпки, и се оправи, поне по ПКК. Но първата мисъл, да не кажа и надежда, на доктора беше, че аз съм с таласемия, ама удари на камък -- с хемоглобин 145 и перфектни останали показатели надали Wink

П.П.1 Хората с таласемия минор са нормални и в известен смисъл здрави хора -- само името е стряскащо. Ето вкратце обяснение& … 82;ов.

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 16:11 от Мяуче

# 670

С Халюша беше друго, бързах да порасне, бързах да се променя, любопитствах да разбера как ще яде, как ще пълзи, как ще ходи, как ще говори, как... Сега не бързам, даже обратното -- искам да задържа времето колкото може повече и по-дълго...
И аз бях така... Нямах търпение да стане на месец, на 2, на 3, на годинка, да тръгне на детска, после на училище и сега си я бия в главата.... Joy
Сега определено има осезаема промяна и го карам далеч по-лежерно. Wink

По повод захранването, да кажа, че нашият юнак след първото настървено смукане на ябълка, вече смуче с охота круша, череша и домат. Ей, няма наяждане! Чак надава диви крясъци, ако му отнемеш забавлението. hahaha
Всичко, де що пуска сок, приема с бурни овации. Интересното е, че от шише не ще, харесва му да си смуче съответния плод или зеленчук. Wink
Когато го кърмя, чак ме държи за потника, да не взема случайно да избягам нанякъде.  Grinning

Честити месечинки на големите бебета и честит имен ден на именяците!   bouquet

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 16:17 от Xcat

# 671
  • София
Такааа,

Благодаря за поздравите !!!  Heart Eyes

Браво за хубави мерки и испех на консултацията на Неви !

Изпита...другата седмица иска да му занеса 2 теми,за да ми пише оценка. Как ще ги пиша или кога по-скоро, не се знае.
Интересното е ,че този път баща ми го гледа в колата,докато свърша и се е справил без излишна паника !  SunglassesДа поясня само,че нас със сестра ми ни е гледал само на снимка... Whistling

Мисмол,стискам палци да е фалшива тревога !  Praynig

Ефи,дано скоро си оправиш и ти зъба,че като те слушам и на мен ми става зле...

Рали,браво ! С постоянство всичко се постига !  Flutter

Ника,добре завърнал се Бо !  Heart Eyes

Мяу,аз с 1-то изпитвам това,за което говориш. Страх ме е ,че бързо расте...Луда работа ще кажат някои !  Crazy

Даркан,поздравления за теб - как се справяш само !  Wink

Сашкова,честито и на сестра ти,адашката !  Simple Smile

Андрей пък се изака нощеска ! Споменавам го,защото не го е правил от 'малък'(да ака нощно време де). И освен,че пищи издава някакви звуци...като бебешко говорене. Heart Eyes

Разменяхте някаква рецепта за чийзкейк.Може ли да я метнете насам !   chef

п.с. още не са ми превели парите от болничния,а документите са подадени на 18.06 !  Tired Какъв беше срока - 10 работни дни или 2 седмици?как беше ?

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 16:16 от Miss_Butterfly

# 672
  • София
Мисмал, зло да ви забрави с Албенка - стискам ви палци да нормализирате хемоглобина и да е просто поредното лекарско преувеличение  Hug
Мяу - душата - успокой се Simple Smile По моята мерилка са си бебета до 2 годинки... Иначе те разбирам прекрасно! И аз със Софи то не бе бързане, не бе чудо... А сега хич не искам. И да захранвам не искам, ама нямаме друг избор, за съжаление - АМ не ще, кърма - не достига, остава само захранването... Поне картофа й хареса днес. Това ми остана Simple Smile
Котенце - и аз така я бързах Софи, но сега треска ме тресе - догодина септември е 1 клас! Чудя се кога се мина времето толкова бързо, че е вече на 6... Хич не си го представям с каката дето има собствени виждания по всички въпроси и бебе на 1 г и 10-ина месеца какво ще ми е... дано поне Калина да е малко по-кротка от кака си  Laughing

Хайде приятен ви следобяд  Hug

Балеринке, специално за теб - 15 работни дни от подаването. Онзи ден им звънях. Стискам палци изпита ти да е взет както си трябва, а темите да напишеш безпроблемно! И Честити имен ден Simple Smile

# 673
Мяу, и да се бърза и да не, те децата си растат така или иначе  Hug Едно време и аз исках да имам от хапченцата на Пипи Дългото чорапче, ама не можах да се уредя  Grinning.

# 674
  • offshore & overseas
Мяу, и да се бърза и да не, те децата си растат така или иначе  Hug Едно време и аз исках да имам от хапченцата на Пипи Дългото чорапче, ама не можах да се уредя  Grinning.
Ами, аз признавам, че е ирационално и се приземявам да метна едни тиквеничкови кюфтета... ако станат...

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 17:42 от Мяуче

Общи условия

Активация на акаунт