Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 27 922
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Само на бързо да ви се дооплача че явно така ми е тръгнало тази седмица...
Вчера като взехме Епикризата на малката,ни казаха за носния,гърления и аналния секрет да звъннем днес сутринта за резултата...
Звъни им сутринта мъжо,те му казват ми обадете се някъде към 14:30-15ч....
Звъня им аз към 15ч. при което чувам отсреща....:ами то всъщност има само резултат от аналния секрет който е отрицателен...ама гърлен и носов секрет няма,даже и в тетрадката ни не е отбелязан...сигурно е загубен някаде по-пътя...ако искате пробвайте и утре направо в лабораторията дали неможете да си го намерите,ако ли не,значи е загубен  Shocked
Направо верно вече ми иде на ги гръмна в това малоумно отделение  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

и да попитам никъква вест ли няма още от Юхуу и Диди  Tired уф дано наистина нещата при тях да вървят добре  Praynig

# 676
Ради , нямам думи просто  Shocked Надявам се и Юху да са добре....
Аз да се похваля,че Мартин си смуче палеца  smile3516 Май ще шия ръкави тези дни  newsm78 И вече се ядосвам на този слъзен канал, все така запушен е  ooooh! И ваксини няма още  Tired
А Радина днес зацапа гърнето най-после  Tired

# 677
 мaрги  Hug
Ради то няма такава безотговорност,бе,що за хора?!?
Даркан разкошни са близнаците  Heart Eyes и явно са доста различни
Ника хайде честито ти завръшане на Бо
Мяу и на мен бързо ми се вижда е лети времето Sad ей го на кога минаха 5 месеца.Точно й гледах снимките днес от първите дни,ми то такова мишле малко,а сега вече и характер проявява  Heart Eyes

ммм чийзкейк ..изтървала съм къде я рецептата и аз искааам  Praynig обожвам го просто

# 678
  • До Балкана
Стискам палци на Албенка, всичко да се окаже фалшива тревога!
Роси, купих си едни сандалки, подстригах се като момче и си купих някои домашни джунджурийки! Добре ми дойде, само дето не мога да свикна с момчешкия профил! Grinning
Даркан, момчетата са чудесни!
Ника, добре ти завърнал се Бо! Hug

# 679
Мяу, и аз така с каката бързах да порасне, а сега ми се струва че прекалено бързо лети времето и не усетих кога минаха 5 месеца. Много ми е мило като го кърмя и не знам един ден как ще трябва да се разделя с това усещане, а и той толкова мило се гушка като суче

# 680
Мисмол,и ние сме с нисък хемоглобин,последния път ни беше 93,от един месец пием малтофер на капки(и на голо око като гледам си мисля,че не е вече толкова бледичка),а и педито ме успокои,че уж при някои бебета по рано се изчерпвало желязото което е набавено още от майката,утре обаче ще видим как сме,на консултация сме и ще го изследваме пак.Стискам палци и за вас.
Пух,и аз още нямам цикъл,но не съм се замисляла дали съм бременна newsm78
Мяу,много си емоционална бе душицо Hug
Честито на всички празнуващи днес  bouquet

# 681
Здравейте!
ще се разпиша, нищо, че пак не успях да изчета всичко...
Честит имен ден на именниците!

Юхууу
, стискаме палци всико да е ок.
Мисмол, аз съм с таласемия. Откриха ми я повреме на бременността по мое настояване. Изследванията ми ги пращаха в софия, само в пловдив ми взеха кръв. Спокойно, онази страшната наистина е много рядко срещана. Хематоложката ми обясни, че някакви си кръвни клетки, май еретроцити, просто живеят по-малко време отколкото при нормални хора. Също ми обясни, че  в слуая няма недостиг на желязо, а липсва една от съставките, която е свързана с желязото и затова клетката се разпада по-бързо, а при другите хора по-бавно. Каза да избягвам аспирина, фъстъците, патладжаните и тетрациклиновите антибиотици, тежките физичски дейности и т.н. Нищо страшно. Даже, по стечение на обстоятелствата родих секцио, което тя ми беше забранила. На изписването хемоглобина ми беше перфектен. Има хора, които си доживяват до дълбоки старни и дори не подозират, че са с таласемия. Също така ми каза, че при децата тя може да се открие едва на 3-4 годинки, така че е рано да се притесняваш за такива неща. Аз също се притеснявах за моето дете тогава, но тя ме успокои, че може да не я наследи, но нейните деца е по вероятно и.... дъра бъра. Не го мисли изобщо, таласемията по никакъв наин няма да промени начина и на живот. Много се отплеснах, но знам аз колко се притеснявах тогава, та искам да те успокоя, че не е нищо страшно, макар, че много се съмнявам, е ще я има.  Hug
хайде пак ще се включа тези дни да ви досадя с някой ей такъв дъдлг пост...

# 682
понеже си говорите за нисък хемоглобин при децата, се чудя защо на нас до сега не са ни пускали кръвна картина  newsm78 ! това задължително ли се прави в даден месец или е по преценка на педиатъра???

и още нещо щях да питам....

а! за посредническите фирми за поръки от Англия, може ли някой да ми каже какви бяха. Благодаря ви!

# 683
И на нас не са пускали, а и преди с Радина първите изследвания бяха на 6 м. Мисля си, че сигурно ако няма нещо притеснително е по-добре да не се правят преди това  newsm78

# 684
И аз знам че първите изследвания са на 6 месеца.

# 685
  • York
а! за посредническите фирми за поръки от Англия, може ли някой да ми каже какви бяха. Благодаря ви!
Препоръчвам ти Алезар с двете ръце  Peace Освен посредничество, вече извършват и транспортни услуги.

http://www.detskidrehionline.com/index.asp?function=CART&mode=

# 686
  • София
Да, първите рутинни кръвни изследвания са на 6 месеца, после на годинка, после веднъж годишно.  Hug
Аз също поспах малко, точно колкото да ме заболи главата, аман.  Mr. Green
Не се смейте, ама Борис ми се вижда пораснал наистина, да не говорим колко нови думи е въвел в речта си.  Grinning

Ради, на мен ми загубиха микробиологията като бях в Гинекологията на ОБ в началото на бременността.  #Crazy Не знам как я бяха намерили няколко дни по-късно, та явно при тях си е практика това.

ДаркАн, страхотни са ти момчетата!

Хаха, съвсем актуално по темата ни днес - имаме си нов подфорум - зъболекарски! Laughing

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 19:25 от Ника

# 687
Препоръчвам ти Алезар с двете ръце  Peace Освен посредничество, вече извършват и транспортни услуги.

http://www.detskidrehionline.com/index.asp?function=CART&mode=
  bouquet

# 688
Добра вечер момичета   bouquet!

Да се отчета след консулта, 6400г (+700) и 65см (+4.5см), глава 41см, гърди 43см. Удовлетворена съм. Нямаше ваксини. Педи се оплака, че не й стигнали точно за 4 дечица. Каза да не бързам със захранването, може би от другия месец  Mr. Green.

Гушкам Понякога, Мисмол, Ради  Hug! А и всички останали, които имат нужда!

Нямаме вести от Юхуу и Диди, дано са по-добре Flowers Four Leaf Clover!

Баткото ми растеше много бързо, ама това диване на моменти направо светкавично  Twisted Evil! Аз си броя месеците до връщане на работа. Мислех си, че една година е много време, ама ъ-ъ  no, вече 1/3 мина, ей сЯ ще се изтъркули и останалото време. И отново детството на детето ми ще премине покрай мен. Макар, че го осъзнавам, нямам сили, а и възможности (финансови) да го променя...

Ника, какво разказва Бо? Как няма да ти се вижда порастнал, аз моя големия един ден като не го видя и ми се струва променен, пък к'во остава за няколко дни...

Пеперудке, аз стисках палци цял ден, ама докато стигна до форОма то ти се завърна успешно от изпита...Пожелавам леко писане на курсовите...

Коте, радвам се да те чуя  Hug!

ДаркАн, близнаците са разкошни...

Мяуче, защо се дърпаш за сладоледа? Разбирам, че плодовете са по-полезни като десерт, но пък той е по-добър от фафлите и сухите пасти  Mr. Green. Как само те разбирам... Аз като си видя голямаото момче и си представям със сълзи на очи как ще дойде денят да напусне къщата...Толкова е порастнал и вече започва да клони към тийн възрастта повече, отколкото към детската  Cry

Още щях да пиша(щото вие много сте изписали  Mr. Green), ама съм уморена и нЕАм нерви...отивам да се цедя, да пийна биричка и после  Sleeping Моля да ме извините, за което Tired.

# 689
Да се отчета, че и аз съм тук Wink
Не успявам да изчета всичко напоследък, че много неща взехме да правим, днес си и поработих даже  Whistling А бързахме и за плуването  Laughing Натоварен режим  Crazy

Мисмол, надявам се всичко бъде наред при Албенка  Peace

Лорката нещо много кривее напоследък. Реве до почервеняване. Напипвам на венеца й, на мястото на кътниците някакво топченце  Thinking Ама едва ли ще никне кътник първо... Май по-скоро реве за мен.  Blush Днес като дойде татко й, й го оставих, докато се изкъпя - ей няма такъв рев  ooooh! Като я гушнах и всичко на 6  Crazy

А за изследванията - аз преди да родя, докато няколко дни лежах в болницата ми взеха кръв за кръвна група. Изгубиха картончето, после пак взимаха, въпреки че си пазех картончето от лабораторията. На третия път вече ми посикаха картончето  Joy Joy Joy Сега ми е смешно, ама тогава... hahaha

Кой ще идва утре на джамборето?  Flutter
Ника, Мяу, Сашкова? Други?  Simple Smile Да кажа пак - 14.30 Gymboree - намира се в мола на Карфур - последния етаж

Мяу, чувствам се по същия начин спрямо Лорката. Толкова ми е миличка като суче. Почва и да ме милва напоследък Heart Eyes Днес с инструктурката по плуване си говорихме как всяка една клетчица на бебето е минала по някакъв начин през мен.  Satisfied

Като казах плуване - днес попитах - плуването може да се започне по всяко време. Как ми го измислила главата това за рефлекса за задържане на въздух до 3 месеца  newsm78 Днес преди мен е имало едно бебче на 7 месеца, което е било за първи път.  Simple Smile

Ей да ви кажа, много ми беше криво (по други мои си причини, за които не ми се говори), ама сега като написах поста и ми стана даже приятно  Party Хайде с хубаво чувство си лягам  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт