Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 28 223
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Бръм , тя Танчето е  написала рецептата ! От Ла Редут тази година поръчах чаршафи за трети път, само от първата партида не съм доволна ! Някак грубо беше хасето !
Освен ЛаРедутските другите, които ползвам у дома са на ТАЧ и Икейски, невероятна гладкост и мекота , ама пък не са по 1 евро  Laughing !
Та да обобщя, да Бръмче, доволна съм , особено за цената на която ги взех !
Взех си и нвероятни олекотени завивки, във всички налични размери , много са хубави !  Най - големите са 220/40, само в там им намирам пликове !

# 196
Лелеее, пет пъти минавам през миналата страница, и последните писания на Танчето прочетох и не я виждам тая рецепта, а тя ще ми извади очите.  Laughing И кафе било пуснато ама кой ти гледа? Rolling Eyes

Стар, благодаря. Ще ги видя тези чаршафи.

# 197
ДУ!!! Много кафенца и закуски рано сутрин! Hug
А аз искам да почерпя с десертче за 4-тата месечинка на Борислава!
Ние май сме единствените от форумчето родени на датата....

Мили, защо да си пропуснала намаленията в Ла Редут, като ми казаха че ще започват от 30-ти! Аз ще поръчвам, ако искаш заедно!

# 198
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Аз правя един огретен от тиквички,ако не ме домързи ще го метна днес.Ама много време докато се изпържат тия дребчовци...

Сиянка,Танче,Бръмби
,мерси за закуската и кафето.

Димана стана към 6 :30,хапна,поигра и пак заспа,та се чудя дали до 9 да не легна и аз....Ама щом се лепнах за компа,отивам да правя кафе.

Вчера моето бебоче хапна 2 лъжички картоф,мисля че и хареса.

Мимита,аз дадох картоф,скоро мисля морков.

Пухче ,на вас пералнята развалена,на Дими ютията, при нас пък хладилника вчера се развали,ама дойде майстор и за 30мин. всичко беше ок.  Mr. Green

п.с.Рали,честита месечинка на Борето ! Hug

# 199
Честити месечинки на Борислава, Ангел и Симона!   bouquet

Бръмчо, още спиш май.  Laughing Аз моята рецепта хубаво я написах, ама Сиянка като се върне от доки да даде отчет и да напише и нейната.  Wink

# 200
  • някъде тук
ДУ Hug

Изпратих футболиста в 5,00 звъннах му преди малко още не бяха стигнали Калотина ,ще чакам да мине граница ида изпрати съобщение Peace

Жорката спа цяла нощ до 7.00 обаче сега има малко температура 37,4 дадох Нуофен Rolling Eyes

# 201
Спя аз..
Честити месечинки на бебоците! Вчера шпионирах в новата февруарска тема. Спомени, спомени.. Heart Eyes

# 202
ДУ!
Пиша аз рецепти,пишааааа... и накрая си остават само написани,заради пустата ми неприязън към печката! hahaha
СтегнАх се за излизане и след малко потеглям и по мои планове,ако не позавали ще си откарам целия ден по улиците.
Момичета,стискайте ми палци с последните илачи да му мине очето на Калоянището,че вече на рев ме избива!Само като види,че му се приближавам към окото и започва да реве!И влиза тежката артилерия-вуйчото и таткото и започват да се правят на маймуни да мога да му сложа капки и мехлем hahaha
Айде да се обличаме и да изчезваме!Хубав ден на всичкиииии!!!

# 203
Добрютру мамчета  smile3507 !

Честити месечинки на Борислава, Симона и Ангел! Здрави, щастливи и любознателни да растат дечицата!

smile3525 smile3525 smile3525

Мерси за кафетата Сиянче, Бръмби! И Танче, закуската е много хубава... Heart Eyes

Коте, бе викам си, ще успееш ти с режима  Wink, та ще ти крадна идейката  Mr. Green! Тез деца бе, толкова различни и всяко иска своето...

Ника, не го мисли толкова Бо, той ще си изкара чудно, а като си  дойде мноооогооо ще те гушка и обича  Hug

Бела, твоят племенник сигурно едвам е изчакал да стане 5 и да тръгне! Неговото ще си е баш приключение и в тази възраст! Дано на Жорката му спадне Т!

Аз пък с радост се разделях с Константин като беше малък, но за съжаление ми се случваше само за по една вечер и сутринта в девет някой трябва ше да го прибира от свеки (дори не можеш да се наспиш...). Мечтаех си някой да го иска за плътни 2-3 дни, а аз да си почина. Моите приятелки си оставяха чаветата със седмици при бабите и ми тръбяха колко им е мъчно, ама аз не ги разбирах Twisted Evil! А сега с Деа ще е още по-зле...

И аз днес ще готвя тиквички, ама как още не съм решила...

Уф отивам при диването, че се разквича...Няма спкойствие

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 11:25 от s.newa

# 204
Добро утро, дами!

Напоследък ни е малко побъркан графика, та едвам смогвам да ви изчета...
Много тъжни неща прочетох... Изпращам ви силна доза прегръдки  Hug

А за вчерашния ден да ви почерпя със закъснение  Embarassed

Сега пак изчезвам, че утре ще ходим до Плевен на контролен преглед и трябва да наглася 100 неща.

# 205
  • offshore & overseas
Добрутро, мацки!

Аз пак на отчет: снощи към 22:30 Люс вдигна 37,8, та й дадох Нурофен и след известно време заспа. Не е имала никакви други реакции, нито външни, нито вътрешни.

Никич, как е, държиш ли фронта? Twisted Evil Аз се интересувам как се чувстваш и ще следя, че и на мен може да ми дойде до глава. Ще ходим ли другата сряда да джъмборясваме? Laughing

За у-щето, сигурно и аз ще ги водя и взимам и двете сарделки (и бъдете сигурни, че всички ще правим тъй, ако няма кой да ни замества). Оказва се, че такова параноично поведение е напълно нормано в наши дни.

А навремето, като ме записаха в първи клас, ходех сама с автобус (от Студ град до Червена здвезда -- сегашен Дианабат). С кой акъл са ме пускали -- не знам. Бях голямо диване, абсолютна тиха и дълбока вода. Sunglasses Но пък бях доста самостоятелна, включително съм взимала сестра си от ДГ (тя е по-малка с 2 г. и 5 м.)

И аз искам да купувам разни работи, ама, речено по габровски, ще има още много боб да ям, докато докретаме до пазар (дано не съм права). Не че ми тежи толкова, само на моменти. hahaha

Бобиш, браво за боулинг купона! Party Също като Ника се съмнявам, че мога да се справя. Пък кой знае, може да съм заякнала покрай малкото и голямото гюлле. Само дет, като се гледам, не ми се струва да е съвсем така. ooooh!

Сиянка, звучиш бодро. Grinning За съжаление АБ-то винаги се продължава до края на определения курс на лечение, независимо от подобрението или изчезването на симптомите, но ти това добре го знаеш. Hug

Неви, вие днес ли бяхте на консулт? (имам предвид, че предстои, не че сте били, малко излезе двояко).

Танче, ако ще пращаш тиквички, един колет насам, моля (само не знам какво да ти предложа в замяна, нали съм „градско чедо“)! Wink Майтапа настрана, мноо са ми вкусни и на мен във всичките им превъплъщения, а пък кюфтетата са супер идея. МерсиМ за рецептата! bowuu

Кафе има, притурка няма, но ще се справим и така... Аз си чакам кифлената доставка, но се ядосах нещо и изядох скътаните мъжови парченца шоколад.....

# 206
Здравейте дами bye
Извинете ме, но няма как да ви изчета  Blush
Ние се завърнахме малко по -рано от вилата,че на Явор не му понася.Не мога да си обясня защо,но не сме ли си вкъщи се садира да реве,пък и каките(братовчедките му)само виках и се навираха в него,явно и това го изнервя.Сега имаме друг проблем,там предимно се налагаше да го нося и явно му е харесало,иска постоянно да го гушкам ,че и да седя права  Crazy .Сутринта стана в 5:30 и аз реших да не го гушкам,ей не се отказва дра се до 8:30 и накрая заспа,ама няма да се отказвам и аз докато е време.
За захранването мернах сте говори ли,а след картофа дадох тиква и от нея не беше очарован.Категорично предпочит морков,та днес ще му въведа пъщарнак(нали и той е сладък корен дано да го хареса) Praynig

# 207
Мили, защо да си пропуснала намаленията в Ла Редут, като ми казаха че ще започват от 30-ти! Аз ще поръчвам, ако искаш заедно!

Вчера е имало извънредно издание, артикули по 1 евро  Grinning ! Никой не знае кога ще ги пуснат, истерията е голяма. Аз лично до сега само два пъти съм ги хващала , напълно случайно ! Излишно е да казвам, че всичко се изчерпва светкавично  Crazy , а после общо взето е тото , колко от нещата ще фактурират  Mr. Green! След това започва великото чакане на поръчката, която по намаления се бави понякога и 2 месеца , а има и случаи да не дойде !

# 208
  • София
Добро утро!

puhich, дано мъжа ти скоро сглоби пералнята  Hug Онзи ден моя разглоби компютъра, че се растертираше и аз гледайки го се сбогувах с него си мислех че ще го изнудя за лаптоп за РД ама го сглоби и работи Laughing

Танче
, дано ти е минала главата. А за тиквичките ви завиждам, обожавам ги. А да имаше и кой да ги пържи 2 часа...

Бобиш, дано му мине по-скоро на Калоян, миличкия Hug

Ника Hug Сигурно, Борис и прекарва чудесно.

Аз взех направо зеленчукова смес за Ясен. Педи каза, че нямало смисъл по един да ги въвеждам Rolling Eyes. Хич не му хареса, но аз упорито му давам 3 дни. Все едно живи жаби му давам ама физиономиите му са толкова смешни. Добре че не може да говори, че какво ли щеше да ми чуе ухото Joy..Успя само да  се изкиха срещу мен с пална уста ooooh!. Днес ще правя домашно с морков и картоф.
Иначе нищо ново при нас, Ясен си намери ушите, 3 дни ги дърпа и постоянно е с червени уши Laughing Мислех си че се плаши от непознати, но се оказа че реве само от родителите на мъжа Rolling Eyes Много странно, вижда ги най-често тях и всеки път надува гайдата.

Забравих да се похваля, че започнах да свалям килограми видимо без диети и някакви тренировки. Вече съм - 5  newsm44

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 09:46 от el_P

# 209
  • До Балкана
ДУ!
Искам и аз да харча пари от Ларедут, ама като нищо не отцепам! Embarassed
Честити месечинки днес!
Като сте почнали с тез тикви, имам 2 и сега ще си направя тиквени лодки, че да ние по-разнообразно тиквеното меню! Hug
Хайде спорен да е!
П.С. Абе мнгоо ме боли едната гърда, нямам запушен канал, а направо едни стискания все едно ми се получава. Цедя ама резултат 0. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт