Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 28 225
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Рали, изтървах аз вчера далаверските неща, имало центови и едноеврови цени!  Laughing
Ама нямахме нет, а и детето падна от дивана, та честно казано, не ми беше до това.

Деси, браво, кога успя?  Laughing Аз мислех да не почвам с картоф, но май, колкото повече чета, толкова повече започвам да си мисля да започна с него.

# 211
  • York
Да почерпя за именният ми ден!

Неи се върнахме късно следобяд вчера от София и още ме сме си починали. По - късно следобяд ще ви чета.
Само да вметна, че се чувствам много релаксирана след концерта на Металика и сие  yesyes

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 09:58 от ponqkoga

# 212
  • София
ДУ!  Hug

Никакви кафета, никакви притурки не ща!  Naughty Искам да спя!  Crossing Arms
Днес съм кисела като... ДидиMr. Green

А пък Диди дава най-доброто от себе си - трудно заспива вечер, буди се често (бодра-бодра, ритайки с крачета), научила се е да се обръща от гръб по корем и общо взето само това прави, както и да мрънка, когато няма някой (визирам мен) да я забавлява. Пуу, а точно в момента имам да свърша една странична работа... Къде ти? Едвам успявам да мина през банята...  Tired

Айде, оплаках се.  Blush Сега отивам да си скрия негативните емоции и да се усмихвам и да обгрижвам нежно това диване, дето май пак минава през някаква криза.  Crazy
  bouquet

Дано Коки на Бобиш и Иренка на Сияна се оправят бързо. А Люсил на Мяуче да не вдига повече температура!  Naughty

А Ника да се възползва от отсъствието на Борис и в най-скоро време да очаква да ѝ пратя Диди с куриер!  Twisted Evil

# 213
Янче, честит имен ден!   bouquet

# 214
Честит Имен Ден Яна! Бъди здрава и много много щастлива! newsm51

# 215
  • София
Здравейте Simple Smile
Не съм писала скоро, но нямах нет и се занимавахме с един апартамент, още се прото4ва.. много мудно Simple Smile

Яна честит имен ден Simple Smile Жива и здрава!

Да се похваля, Мартин има алергия към  белтъка на кравето мляко Simple Smile Яде сега едно хидролизирано мляко. Забраниха ми 1 месец да го захранвам и 4акам на 12.07 да ми кажат ще мога ли да му предложа пюре, 4е ще стане на 6м, а е само на мляко. Аз му давам кърма по един 2 пъти на ден, колкото има и поради тази при4ина съм на адска диета, ям само картофи Crazy . Как издържах без интернет по4ти месец не знам.. в4ера оправихме проблема. Сега ще се върна назад да видя какво ново при вас  Hug

# 216
Роси, добре дошла отново!  Hug

Аз имам едно питане към тия, дето са по в час от мен: как, аджеба, да си намаля снимка, за да я сложа като профилна във форума или да я прикача към лентичка? Моля, помогнете на Покахонтас в тъмните дебри на компютърния свят!  Embarassed

# 217
Sashkova , привет  Hug
Само да изкажа мение, много лекари вече отричат да съществува такова нещо като "алергия към белтъка на кравето мляко". И аз съм склонна да им вярвам newsm78 Моята док. е сред тези и доводите й бяха много убедителни,та при реакция те търсят причината другаде, ако искаш ще попитам за повече инфо ...
Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet Аз исках моето дяволче да се казва Яна - много ми харесва името Heart Eyes

# 218
  • София
Роси, добре дошла отново!  Hug

Аз имам едно питане към тия, дето са по в час от мен: как, аджеба, да си намаля снимка, за да я сложа като профилна във форума или да я прикача към лентичка? Моля, помогнете на Покахонтас в тъмните дебри на компютърния свят!  Embarassed

Танче, отваряш с някоя програма за гледане на снимки. Edit -> resize. Повечето трябва да имат опция за промяна в размера на снимките. Ако още ти е трудно - изпрати ми снимка на мейла (виж от фейсбук) и ще ти дам направо линк за аватар.  Peace

(Ей, ама колкото повече странична работа имам за вършене, толкова повече друга странична работа си намирам Mr. Green)

п.с. Понякога, честит имен ден! Много красиво име! Да ти се чува името, дет' се вика  Flutter

# 219
  • Варна
Честити месечинки на всички сладури

Янче честит имен ден със здраве да си носиш името.

Днес се държахме геройски, даже гък не се чу от боцкането.
И аз много се развълнувах за това намаление, другия път да свиркате че и аз като Ника де гледам, де не гледам.

Мяу дано повече не вдигате Т. И аз от 4 години се водя градско момиче, ама ако пратят колетите с тиквички мога да дам един корен домати. Laughing Моя мъж домъкна наскоро три корена домати от някъде и ги засади на терасата в кофички от маслини и да не казвам колко грижовно ги гледа, полива, връзва. Колко да ни се смеят хората, пък той вика да ми се смеят, поне като узрее ще си късам прясно домати за ракия.

с. нева аз те разбирам напълно, по същия начин съм като теб. Никой не иска д ами ги взема да ги гледа, все ми ги връщат. И приятелките ми като кажат оставихме децата на майка ми, на свекърва ми все се чудя само аз ли не уцелих родители да ми гледат децата.

То ко да ми ги гледат, родителите ми след като се разведоха преди 14 години, майка ми ни изгледа сама със сестра ми. 26 годишна разведена с две малки деца, сама, така се блъскаше да ни отгледа, а сега вече сме големи тя си има приятел и много ясно че ще и се живее, няма ангажименти, а и не мога да я задължавам по никакъв начин и тя има право да си по живее. Баща ми пък сега има бебе  Crazy на 7 месеца, мен не е гледал камо ли пък да иска да гледа моите деца. А свеки като почиват никъде не ходят стоят си затворени у тях, ама що да вземе децата то акъл се иска, пък тя чака да ходим всички за час, и кибичи по терасите да гледа дали пристигаме, иначе все много затъжена ама да се обади да каже оставете да ги гледам, няма такова нещо. Та и аз не знам какво е да си оставиш детето на някой. 

Таньорче ето рецептата, аз я знам от един вестник на кауфланд.
500 гр тиквички,5 картофа, сирене, 1 яйце, 3 с.л. брашно, 2 с.л. галета, магданоз, копър, черен пипер и сол и брашно за овалване, ама аз слагам царевично че става по вкусно. Сварявам картофите и докато са топли ги намачквам, ама да хубаво отцедени, тиквичките ги настъргвам и ги оставям малко да си пуснат водата, а след това ги до изстисквам и смесвам всичко, овалвам ги в царевичното брашно покривам ги с безцветно фолио и ги прибирам в хладилника да се стегна за 30-40 мин  и после пържа в много горещо олио, ама слагам в тигана само по три кюфтака, че иначе ако са повече по лесно се разпадат пък така вероятността е по малка.
Подобна е на твоята рецепта ама с още малко притурки, стават страшни. Даже довечера и аз ще направя че май ще имам гости.

# 220
  • София
Добър ден, дами!   bouquet

Честито на изпълващите месечинки днес!
Понякога, честит имен ден! Да си жива и здрава и да ти се слави името!
Сашкова, добре дошла  Hug Усех с апартамента, стискам ви палци да е това, което искате и ... абе стискам палци  Laughing
Марги, не знам има или няма, ама понеже Софи имаше АБКМ да ти кажа не знам какви доводи трябва да ми извадят да ме убеждават, че е от друго, а детето е червено, подуто, едвам диша и е цялото в пъпки ooooh!  Не пожелавам такава гледка на никого.  Та в тази връзка, препдочитам да следвам класически и зпитани схеми за лечение. Дано поне Калина да няма такива отклонения, макар че имам съмнения, че нещо не й понася, ама да видим. Thinking
Бела, да се оправя дребчо! И дано смс-а да те поуспокои.
Никич и аз като се наложи да оставя Софи за 10-ина дни на свекър ми и свекърва ми откачих. Ама пък като се върнах беше напълняло, порастнало и се чувстваше добре. Бо ще е  пълен с впечатления и всичко ще е наред! Нали знаеш приказката - да не ти се случва обнова, дето майка ти го мисли  Hug
След целодневния мрън на Калина след ваксината нощес в 3 дадох панадол и се поуспокои. Не знам имаше или нямаше температура (разбираемо не ми се търсеше по нощите термометъра) директно дадох. Заспа. Сутринта даже яде... тая ваксина направо я беше разцентровала, добре, че не слагахме и Синфлорикса, че тогава....
Днес продължавам делото с картофеното пюре, да видим как ще е. Вчерашното и понесе добре, можа да поспи малко следобяда.
Дано Коки на Бобиш и Иренка на Сияна се оправят бързо. А Люсил на Мяуче да не вдига повече температура!
Ами това е от нас, хубав ден ви желая!  bouquet

# 221
  • Бургас
Таньорче,можеш за по-лесно да пробваш от този сайт-хем лентичка,хем и снимка  / ТУК / .Аз тъкмо се чудя коя да избера.

Янче,честит имен ден ! Жива и здрава да си и много усмихната !  Hug
Пф,добре ,че ми напомни да звънна да честитя на кумата,иначе щях да я пропусна.

# 222
Щях доста неща да пиша, но ми изхвърчаха от главата...

Пфффф, аз все си мисля, че много рано ги захранвате тия лапетии, ама сЯ ми светна, че Деа е от малкото бебоци родени в края на февруари и още нямат 4 месеца Mr. Green... Та успех на всички със захранването, дано бебчетата понесат отлично всяка нова храна, било то плод или зеленчук  Peace.

Мяуче, на консулт ще водя малката в края на месеца, по-точно 29ти. Но просто вчера се замислих, че ако ида с кенгуруто и там се разреве (което е 100% сигурно) как ще се приберем разревани...отново с кенгуруто...Предния път успяхме с количката да идем, ама сега newsm78. Мерси, че ни мислиш  Hug
Дано Люската не вдига повече Т и няма други реакции от вксините Flowers Four Leaf Clover.

Пухче, гадно е без пералня, ама хубаво че все пак е отново цяла  hahaha. На мен ми е малко смешно, знам че си биля бясна, моля да ми простиш  Embarassed.

Кристинче, добре сте се завърнали  Hug. Да разбирам, че си отпочинала и свежа като краставичка след баните  Mr. Green.

Мимита  Hug, днес денят е по-хубав, нали?

Стар, че то и ти може една детска градина да му спретнеш, съкровище ти е Стас  Peace!

D-Roz, помислих, че си изчезнала на някъде, ама на, появи се  Sunglasses.

Бобиш, чудно купонче сте си спретнали...А как обичам да играя боулинг...Преди често отскачахме до Стара Загора да спретнем по едно турче с приятели, но скоро нема да е  Cry

Мики, и аз се притеснявам да отида с Деа на селската къща именно заради това, че незнам дали и как ще и понесе...Каквато ми е притенциозна принципно...

Сашкова, успех и бързо да приключите сделката! Пък дали съществува АБКМ или не, важното е Мартин да е добре...

Слънчи, дано Калина днес ти е по-спокойна и захранването да й повлияе добре  Hug

ЮхууHug, разбирам те прекрасно...
И аз днес мислех да се обърна за помощ към Ника:
А Ника да се възползва от отсъствието на Борис и в най-скоро време да очаква да ѝ пратя Диди с куриер!  Twisted Evil
Така, че Ника, очаквай и Деа. Мислим за теб де, за да не скучаеш по Бо, трябва да ти е запълнено времето, та тези двечките, ще ти дойдат тамън Mr. Green!

Сиянче, ми освен да си взимаме децата взаимно и да си помагаме, друго не виждам... Laughing Значи, Иренка се оправя вече, което е супер, а Павчи е много смешен с тези люти чушлета  hahaha.

Олеле, тук така задуха, че всичките ми пъклени планове да мъча малкия дзвер за разходка с брица се провалиха...И тази нощ не спах добре...След 3 ччаса дремех, а в 6 и 20 вече бях тотално будна...
Дебна Деа да не се разбужда, за да й дам цица, но тя тотално вече отказва дясната, суче само от лявата нощем...Явно дойде времето да започна да се цедя и по нощите...Момичета, само да знаете как ми тежи това цедене...Правя го само на ръка, защото изцеждам 2 пъти повече отколкото с помпа (може да са 60мл, ама са кърма). Гърдите ми са протриъи, т.к. се потя ужасно по време този процес, пръстите на дясната ръка ме болят ужасно, а понякога ми изтръпва и ръката до степен, че не мога да стисна въобще...А и ми отнема 30-40 минути. И така по 6-7 пъти на ден...Та нощното сукане ми беше много ценно от гледна точка на някаква почивка...но... се-ля-ви! Важното е да издържа колкото се може повече!

Който пита, влезнах само да честитя:

Понякога, честит имен ден! Имаш много красиво име! Пожелавам ти здраве и щастие!
Чудесно е, че си отпочинала по време на концертите, да знаеш, че много благородно ти завиждам  Hug!

П.С. ще се възползвам от рецептите за тиквичкови кюфтенца, макар да сложих вече боб, а тиквичките оставям за утре.

# 223
Здравейте и от мен !Отдавна не съм писала , но дертовете ми с нета са епични ша са фърла както казва Margarete . Честито на порасналите днес дечица -да са живи и здрави и зъбките да излизат без мъки.Като препатила с ваксините (последно сложиха пентаксим и синфлорикс заедно) да споделя ,че зора беше една нощ с висока температура, но май при всяко дете е различно.
Сиянче , аз имам свекърва мераклийка - едва я удържам ,ако има едно лесно ще отгледа Васката вместо мен , но хич не ми се иска да се отделям от него , а и ако беше майка ми по-лесно бих  го оставяла ,но тя работи. Иначе мерките ни са 8,060 г и 68 см.Връщам се да попрочета сега докато не се е затрил нета.
Честит имен ден, Янче !

# 224
Танче, аз на тиквените кюфтета слагам малко сода за хляб, черен пипер, магданоз и копър, правя ги малки и пухкави като бухтички - утрепват се просто гостите  Mr. Green Правя им и чесново сосче - кисело мляко, чесън и копър  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт