Ама нямахме нет, а и детето падна от дивана, та честно казано, не ми беше до това.
Деси, браво, кога успя?

Искам да спя! 

Сега отивам да си скрия негативните емоции и да се усмихвам и да обгрижвам нежно това диване, дето май пак минава през някаква криза. 

Жива и здрава!
Яде сега едно хидролизирано мляко. Забраниха ми 1 месец да го захранвам и 4акам на 12.07 да ми кажат ще мога ли да му предложа пюре, 4е ще стане на 6м, а е само на мляко. Аз му давам кърма по един 2 пъти на ден, колкото има и поради тази при4ина съм на адска диета, ям само картофи
. Как издържах без интернет по4ти месец не знам.. в4ера оправихме проблема. Сега ще се върна назад да видя какво ново при вас

Моята док. е сред тези и доводите й бяха много убедителни,та при реакция те търсят причината другаде, ако искаш ще попитам за повече инфо ...
Аз исках моето дяволче да се казва Яна - много ми харесва името

на 7 месеца, мен не е гледал камо ли пък да иска да гледа моите деца. А свеки като почиват никъде не ходят стоят си затворени у тях, ама що да вземе децата то акъл се иска, пък тя чака да ходим всички за час, и кибичи по терасите да гледа дали пристигаме, иначе все много затъжена ама да се обади да каже оставете да ги гледам, няма такова нещо. Та и аз не знам какво е да си оставиш детето на някой. 
Усех с апартамента, стискам ви палци да е това, което искате и ... абе стискам палци
Не пожелавам такава гледка на никого. Та в тази връзка, препдочитам да следвам класически и зпитани схеми за лечение. Дано поне Калина да няма такива отклонения, макар че имам съмнения, че нещо не й понася, ама да видим. 

.
. Мерси, че ни мислиш 
.
. На мен ми е малко смешно, знам че си биля бясна, моля да ми простиш
. Да разбирам, че си отпочинала и свежа като краставичка след баните
, днес денят е по-хубав, нали?
!
.

, разбирам те прекрасно...
.
!