Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 28 198
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета!

Аз да почерпя за месечинката на Виктор!

А също така честита и на Борис, Александра ,  Преслава и Изабел Фреа!!! Да са ни живи и здрави дечицата!!!

Илианче мерси за тортата, ама съм на диета!  newsm12  smile3516

Честит имен ден на всички именници!

# 616
  • Бургас
Честити месечинки на  Борис, Александра ,  Преслава и Изабел Фреа! и на Виктор и Преслава.

Гледам им аз снимките из фейса на последните двама,големи сладури са !!! Ама не бях зацепила,че са на една дата!  Hug

# 617
Честит имен ден на Слънчо и Павли,както и на всички които празнуват днес!
Честит празник на порастващите ни бебоци!

# 618
Добро утро мамчета!

Честит 5ти месец на порастналите Борис, Виктор, Преслава, Изабел Фрея, Александра и Ивана! Щастливо, безгрижно и слънчево детство им пожелавам!

Честит Имен ден на Павли и всички останали малки и големи именици! Със здраве да си носят името, да са щастливи и усмихнати!
 smile3525 smile3525 smile3525

Юхуу, как е малката прекрасна Диди? Драсни ни две думи, да знаем, че сте добре Hug.

Кристинче, 8.30 също е добре, все пак не е 5! Деа и тя взе да се буди с час по рано...Не че нощите са непробудни, но ми липсва сутрешната дрямка...

ДаркАн, давай снимките  Mr. Green! Целувки на близнаците и по-честичко ни навестявай  Hug. Уморена си, защото с две бебета е не трудно, ами мноооооУ трудно  Hug!

Сиянче, Павли
е решил да ти напомни за имения си ден и да не те оставя задълго пред компа  Mr. Green hahaha! Мерси за закуската, кафето и Брад Пит...Аз го "открих", когато бях на 18 (кога беше това бе, и въобще била ли съм тоооолкова малка  Mr. Green) и гледах "Телма и Луиз" на кино с приятелка...Ех що лиги източих тогаз...

Много ми омръзна това време на мен...Лятото ще си отмине в облаци и дъжд.  Sad Все пак да се надяваме на подобрение в скоро време,

Ха-ха, аз пак съм срещу течението...Много ми харесва това време, не ме е яд че не мога да се разхождам с Деа, а като е хубаво се гърча от самоядосване Twisted Evil! Но истината е, че този Юни беше прекалено мрачен и дъждовен...

Да видим днес ще се ходи ли на консултация и как ще го направим точно...
Отивам да си пийна кафенце...Да хапна плодчета...Да поизчистя...и т.н.
Пожелавам ви слънчево настроение, въпреки дъжда навън  Hug

# 619
  • някъде тук
ДУ Hug

Честит имен ден на Павли   bouquet нека ти ежив и здрав Сиянка Hug

Честити месечинки на всички които ги закръглят днес  bouquet  bouquet

Жрката се буди към 7 почти всяка сутрин и след това към 9,30 пак откъртва доволна съм от режима Laughing

Племенника ми се прибра снощи към 12,00ч много се  радвам че си е прекарал добре класирали са се на седмо място на турнирите в Швейцария  Laughing Хапнах шоколад истински швейцарски Flutter ето и снимка от Женевското езеро

питах го за вилицата в езерото дали са им обяснили какво символизира ама той въобще не си е направил труда да запомни та сега се ровя да разбера newsm78

# 620
  • France-Bulgaria
Добро утро  smile3507

Не мигнах почти цяла нощ.Едва дишам и постоянно се давех
Ужасно е,ако и утре така не мога да дишам май и на зъболекар няма да мога да ида.А и зъбът все още ме боли!

ЮХУУ Praynig

Ради радвам се,че сте по-добре
Рали а захранването знам следното:
Може да се повтарям,но: До 1г главното меню на детето е мляко/ АМ или кърма/ А останалото е само за да опитва нови вкусове.
Щом си захранила с картоф изчакай поне 3-5 дни и го следи дали му понасят,след което спокойно можеш да въведеш втори компонент! Примерно тиква,тя добре се понася. Или я даваш отделно или я смесваш към картофа и така...после пак следиш няколко дни и ако прецениш,че е ок въвеждаш 3-ти..

Аз мисля да захраня към 6-7 месец. Blush

Отивам да сменя личния лекар на децата! Hug

Честито на всички празнуващи днес!  bouquet

# 621
Честити месечинки на  Борис, Александра ,  Преслава и Изабел Фреа! и на Виктор и Преслава.

Гледам им аз снимките из фейса на последните двама,големи сладури са !!! Ама не бях зацепила,че са на една дата!  Hug

Ми да Sunny,те са гаджета още от преди да са родени,още тогава сме ги сватосали с майка му на Вики Laughing

# 622
  • До Балкана
ДУ!
Юху, чакаме да разказваш и да кажеш, че сте си вкъщи! Hug Praynig
Честит празник на всички днес! Да сте ни много здрави, щастливи и послушни!  bouquet

# 623
  • offshore & overseas
Докато чакаме новини, само да вметна 2-3 неща:

Цените за зъболечение, които Ефи спомена, ми се струват космически, дори и за чужбина, където знаем, че офталмологичните и стоматологичните лечения струват майка си и баща си. Дори моята зъболекарка, която е скъпарка, не ми е взимала повече от 50 лв. за пломба -- голяма. Освен от миналата година досега цените да са скочили четворно, ама не ми се вярва. Ти защо не потърсиш конкуренцията? Признавам, не е моя работа, но ме доядя -- не стига че страдаш толкова, ами това са си хелувалотъфмъни!

Ради, много се радвам, че вече сте вън от опасност и хич не тъгувай, че сте ненужни за болницата. Laughing Май се потвърждава моята тайна теория, че състоянието на Аля няма пряка връзка със захранването, но от друга страна има едно много важно правило, а именно -- детето трябва да е напълно здраво при всяко въвеждане на нова храна (мисля, че и Ники беше писала за това).

Типично в мой стил, изневерявам на стила си и споделям, че това малкото много гласовито, беее! ВаЩе отдавна пищят, Люс пропищя чак тия денове, ама не се трае, а тя пък наоборот -- тотално опиянена и омагЕсана от гласа си. ooooh! Още нещо, което ме тревожи лекинко, тя много държи да седи -- без опора, не знам как го разбрах това. Само когато седне в мен без да се обляга, кротва. И, последно оплакване -- свърши се с безпроблемното опамперсяване. Щом я сложа по гръб, немедленно се обръща по корем. Пак имах 4-5 месеца бонус, със сестра ѝ нямаше и толкоз -- още от дей уан риташе като кобилка (та чак и до ден днешен).

Халюша естествено се проявява всеки ден (и колкото и да се опитвам да възпитавам в себе си търпение, нищо не се получава, брееей), но вчера ми скри топката, като рече „Искам си скъп сладолед!“ Аз запротестирах, но баща й кой знае защо реши, че е заслужила Crossing Arms... Преди баня пък взе да обяснява на Мони (косматия), галейки го: „Ти си мъж, а аз съм жена, Симеоне!“, баща й естествено не можа да се сдържи да не допълни, че всъщност Мони не е съвсем мъж без топките си, които самият Лъвю като че ли още не е прежалил. Laughing

# 624
  • София
ДД,

влизам да почерпя и аз за именния си ден и да честитя на другите именници и месечинковци !!!! Hug  bouquet

Специално стискам палци на Юхуу,дано скоро се включи с добри новини !  Praynig

А сега отивам на последния изпит ! Стискайте палци ! Simple Smile

# 625
  • offshore & overseas
Пете, честит имен ден!! Да се слави името ти! Бъди щастлива!!

(ти явно днес празнуваш, а аз съвсем не бях сигурна)

П.П. Стискаме и за изпита! Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 626
  • София
Пеперудке, да си жива и здрава и успех на изпита днес!   bouquet
Мяу, много се смях на вашия почти мъж Монката.  Joy
А за гласа - Максуел по едно време много пищеше, ама сега не.  Thinking Абе той като цяло е един такъв тих и сериозен.
Дразни ме, че ме рита докато му сменям памперса, брат му седеше като кукла.
Сега напук на всякаква логика - тропаме из къщата, че ще излизаме, а той спиииии.
Днес ще ми върнат Борис.  Heart Eyes

# 627
Пеперудке честит имен ден и на теб  bouquet
Бела като намериш инфо сподели,че и на мен ми е интерсно.
Ника днес си много щастлива значи Simple Smile
Неви успех за консултацията.

Сложих за обяд да направя на малката тиквичка с морков-на мен не ми изглежда много добре да видим тя как ще го възприеме.
И на мен ми писна от това време.Поне сега спря да вали,дано не започва отново,че мисля после да поемаме на кафенце.

п.п На мен продължава  да не ми едва Thinking

# 628
  • София
Пухче, знаеш ли колко е хубаво породени деца?  Hug С единия зор всичко да си мине.  Laughing

# 629
Добър ден
честити месечинки на всички празнуващи бебоци
честит имен ден на празнуващите мами
честит имен ден на павли
ох, шантаво време вчера щеше да ни умори от жега ,а днес ще ни удави дъжда.няма да има разходка днес и ще полудяваме в къщи.
чао и лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт