Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 28 196
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • offshore & overseas
п.п На мен продължава  да не ми едва Thinking
Такааа, Пухич, нямаш причина за безпокойство, защото аменореята при кърмене е физиологична, а не патологична. Пак ще напиша, че с Калина цикълът ми дойде 2 години след раждането (общо 32-33 месеца аменорея) и беше ужасно болезнен и обилен, ама това е друга тема. Освен всичко друго, ти беше писала, че имаш проблеми с нивата на пролактина. Ако още кърмиш, нормално е те да се вдигнат до степен, че цикълът ти да спре. Като захраниш и заместиш поне едно кърмене, ще се върне, не се тревожи (аз до 2 годишна възраст на Калина не можах да заместя хранене, тя си цокаше по 100 пъти/ден Mr. Green). Но като зяло, само заради цикъла, не си струва. Peace

# 631
Мяу , дано да си права , че иначе ще ти го доведа третото лъвю да го гледа (нали искаш и без друго)  smile3534 И на мен ми се иска да ми дойде след две години, ама ако може вече да не умиргам в продължение на 2 дни  Tired
А това за зъболекарските услуги и цени - е нямам думи... Моите зъби са със сериозно "разклатено" здраве, та имах план през септември като поразредя кърменето да си ремонтирам ченето, но така като ви чета,че аз трябва колата да продам за 3-4 пломби и чистене на зъбен камък (примерно)  Shocked

# 632
 Пак здравейте  wavey!

Аз одеве набързо, сега по на спокойствие ще ви погледна Simple Smile. Това моето дете (малкото, де) нещо обърка деня и нощта Thinking. Сутринта се събуди, преобух я и докато организирам оправянето на леглата, тя пак заспала, без да яде Shocked. Не че нейното неядене ме изненада, ама още спииии Rolling Eyes. Пипам я - няма Т newsm78. Верно, че времето сънливо... Това майките нямаме угодия, да спят ли, да не спят ли.

Ника, хубаво да нагушкаш и нацелуваш Бо и от нас. Скоро пак ще вилнее из апартамента, и ще ти се иска пак някой да го вземе нанякъде Grinning.

Пеперудке, ЧИД лично и на теб да кажа и успех на изпита  bouquet!

Неви успешен път до педито Wink и да се похвалиш после с хубави мерки на прекрасницата Деа Heart Eyes. Утре е наш ред за мерене.

Ефи, хайде вече здравето и при теб да дойде Praynig!

Бела, мерси, че си споделила хубавата снимка с нас! Странна е тази вилица там, да не забравиш да пишеш за какво иде реч Thinking.

Мяуче, и у нас бая се пищи. Баткото не си го спомням да е бил такова цвъркало Rolling Eyes. Снощи направо ме изнерви и нямах търпение да заспи. Ама и твоята Халя е голяма скица. Недей се дърпа толкова за така бленувания сладолед, виж какво щастие й докарва това свещенодействие, както го наричаш Laughing. Какво стана с вятъра?

Аз за разлика от вчера, днес имам повечко домашни (пък и не само) задължения.

Хубав ден! Grinning

# 633
Мяу мерси за инфото!Аз април имах цикъл-малко оскъден,де...И си мислех,че щом венъж е дошъл ще си го има.Иначе нощем не кърмя отдавна(мнооооого рядко се случва да се събуди и да цокне 5 пъти)
Ника Grinning той таткото ще е много щастлив,ама аз мисля,че ни е доста рано Crazy Е то Божа работа де...

# 634
Мами, притеснено ми е  Cry
Преди малко се върнах от педи, правихме проф. изследвания на малката....ами какво да ви кажа - съмнение за ТАЛАСЕМИЯ....пък хем таласемия (заради някакви си единични таргетни еритроцити), хем желязонедоимачна анемия  newsm78 За да се докаже дали е таласемия ест. трябва да ходим до С-я, Пв,Пл или Варна..по избор, че тук не правели такива изследвания  #Cussing out
Изписа ни Малтофер сироп...и за сега няма да ходим до майната си (макар, че се замислям де)
Ошашках се бая...какво да й давам да яде, да пие...желязосъдържащо...
Оплаках се  Cry

# 635
Привет момичета! УХ, докато ви изчета и то станало обяд! Laughing
Юхуууу, стиснати палчета за бързо прибиране в къщи! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Честити месечинки на празнуващи днес бебчета!
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Още от сутринта сте започнали с вкусотиите! Браво за мерките на Диманка, дано да нямате лоши последими от ваксините! Аз вчера звъннах на педи, ама не ми каза нищо за ваксините! Ако нямаше щеше да ми каже да си купим за др. седмица!
Относно захранването я питах! Та тя ми каза да почвам с пюретата на обяд и вечер направо да замествам млякото с оризова каша с мляко! По собствено усмотрение реших да започнем с чиста тиква! Избрах си и марка пюрета! Поне са немски, а за ХИП-па продавачката миказа че само най-големите разфасовки пюрета идвали директно от Германия, всички др. разфасовки били Унгарски ли, Полски ли, нещо такова! Снощи реших да дам 1лъж. кашичка, ама според приготвянето водата идва много и то става течно като адаптираното мляко! Хич не искаше с лъжицата малката госпожица, голям зор! Днес обаче и дадох тиквата, преди малко и познайте, от 2лъж. тиква и двете станахме в пюре, ама го хавеса, изобщо не му се мусеше! Просто в първия момент се чудеше какво става в устата и! Но съм доволна че си отваряше устата! Та така с нашето първо захранване!
Благодаря на всички за поздравите за моя рожденник!
За съжаление днес в Бургас не става за разходка, заради лошото време, и въпреки това ви желая хубав и ползотворен ден!!! Hug

# 636
Боже missmall, моля се е да е глупава грешка тази диагноза... Sad

А иначе - зелените храни -спанак,лапад съдържат желязо и са подходящи за бебета, но не знам колко рано могат да се въвеждат  Tired А най-много желязо по принцип има в пуешкото месо, но за бебе на тази възраст не е подходящо newsm78 Хубаво,че пиете желязо с фолиева, защото иначе не се усвоява достатъчно добре желязото, но не знам няма ли по ефективни препарати за деца . Съдя по себе си - първият път пих месеци малтофер - много слаб ефект, вторият - някакъв препарат на Тотема - с две седмици прием се нормализира положението...

# 637
  • offshore & overseas
Мяу , дано да си права , че иначе ще ти го доведа третото лъвю да го гледа (нали искаш и без друго)...
Бе... той своите си не иска да гледа... Stop Аз не съм споменавала, че лъвю ми иска трето... даже обратното -- рече, че вече си е направил дЯцата и няма да си пази топките (каквото и да значи това).

Пухи, предположих, че априлския ти цикъл е причината за безпокойството ти, но мисля, че всичко е наред и не си бременна. Е, ако желаеш да си, това е друг въпрос.

Уф, аз и Халята кърмя, макар и рядко, та затуй може този път и над 2 години да ми се забави... А тя постоянно ме поставя в супер неудобни положения, като току я хване съклета и поиска да суче. Вчера например, една съседка я заприказва и тя, нали ми е свенлива, веднага ми се метна на кръста, па взе че ми бръкна с ръка в пазвата и когато възмутена я приземих, измърмори, че искала да провери колко килограма мляко имало. Joy

Напоследък ме побърква с въпроси и понеже не смогвам да й отговарям веднага, повтаря до изнемощяване самия въпрос и накрая за капак ултимативното „Да или не?“

Вятърът почти сме го преборили, пу-пу, балеринке, мерси че се интересуваш, не знам какво беше туй чудо. Но аз сега си добавям още и още безпокойства. Абе, не мога да го оставя туй дете да си живее спокойно и тва си е. Гледам го под микроскоп и все намирам нещо, дето не е както си го представям, че трябва да е...

А, м/у впрочем открих какво е било онуй бялото, което мислех за зъб -- това е кистичка на венеца, която по-късно ще изчезне сама. Нищо обезпокоително.

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 12:31 от Мяуче

# 638
  • Варна
мисмал дано няма нищо такова и просто да грешни предположения   Praynig Praynig Praynig

# 639
мисмал, ако решиш да идваш към София за изследвания и прегледи на среща съм с каквото може да помогнем  Sad

Мяу , шегувам се де  Rolling Eyes Помня, че лъвю бе дал на "заден" пред идеяата, ама нали ти си споделяла, че искаш три моми Rolling Eyes Единствената причина да не си купувам жабка са твоите думи  Mr. Green

# 640
  • York
Така са ми потънали гемиите, че няма какво друго да ви кажа освен, че искам да поплувам тук:

# 641
  • offshore & overseas
missmall, дори и да е таласемия, не е толкова страшно (ако е таласемия минор, а ако не е, щяхте отдавна да сте разбрали). Таласемията почти винаги е наследствена, така че трябва и теб да те изследват. Може да имаш и дори да не е знаеш, макар че надали...

Обикновено единственият симптом на таласемия минор е ниският хемоглобин. Не съм сигурна, но май не се повлиява от прием на желязо. Доколкото помня, слънчогледчето е с таласемия минор, нека тя да сподели, ако иска и ако се яви.

Понякога, що така са ти потънали тия твоите гемии?

А къде е това място? Да не е в Кипър? Единствено там съм виждала подобни чудеса (на снимка).

# 642
# 643
  • България/Германия
Добър ден!

Почерпете се за месечинката на Изабел!  Heart Eyes

Честит празник на астралните близнаци Преслава, Александра, Борис и Виктор!

Честит имен ден на празнувашите днес!

Стискам палци Диди на Юху да се оправя бързичко и съмненията при Албенка на missmall за таласемия да не се потвърдят  Praynig Hug

Изабел е 6300 гр (+600) и 66 см (+2). Фина е, но не ми се струва кльощава пък. Crossing Arms

http://www.facebook.com/photo.php?pid=6281628&id=552159921&l=3f38d6ddbf

Така или иначе, вече е официално захранена с бананова каша, дори днес изяде около 120 гр, при което аз бях  Shocked От няколко дена давам и морков, но още не мога да установя дали се харесва.  Confused Не го плюе, но и не показва особен ентусиазъм.

Още щях да пиша, но забравих какво. Embarassed Хубав ден!  Hug

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 12:39 от flowerofdreams

# 644
Юхуу, стискам силно палци  за Диди. Как сте днес?  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ради, хубави новини! Дано повече не се повтаря.  Hug

Мисмал, дано съмненията да се окажат неоснователни.   Praynig

Сиянче, Честит имен ден на Павли!!!    Party Time

Пеперудке, честит имен ден! Успех на изпита и те чакаме да се поФалиш като се върнеш!

За отчет нашите мерки са 7300 (+600) и 65 см. Ваксина не бихме. Имам зелена светлина ако желая да започна да захранвам, но ще изчакам още няколко дни, докато изпълни 5 месеца. Посъветва ни да започнем с морков, картоф или тиква, до 7-10 дни въвеждането на една храна. Нямало смисъл да се смесва пюрето с мляко, но ще видим в процеса как ще потръгнат нещата.

Понякога, що така?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт