Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 120 109
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
да,аз няма да я слагам цялата,защото накрая да не стане лошо.
...сега отивам да мацна малко.

# 151
Sassie, Пробвай ако искаш с този

или този

И двата са много хубави, пробвала съм ги. )

# 152
Аз намазах корените с остатъка ми от Крамер 101. Стана страхотен цвят. Утре ще снимам, но ще пусна снимките по-късно, че заминаваме сутринта за 2 дни. Много съм доволна от цвета си. Перлено русо, без никакво рижаво и без сиво. Е, може би съвсем леко сиво или по-скоро бежово.

# 153
Вчера си купих Garnier Fructis Oil Repair Night Repair Sprüh-Kur и Garnier Fructis Oil Repair Duo-Effekt Pflege. Изпробвах ги и съм супер доволна.  Simple Smile

Това е рекламата на Garnier Fructis Oil Repair.

Боя на Garnier едва ли ще си взема отново, но шампоан, маска, балсам и тези двете, които май са нови, със сигурност.  Grinning

# 154
Добро утро,
аз вече имам усещането че нищо не ме хваща Sad
Снощи нали пробвах на едно място и нищо-все едно не съм слагала,все същата.
Днес съм решила да отида при една позната фризьорка,да се консултирам и евентуално бояидсване на цялата коса(без блондори ).
Омръзна ми и от това рижаво  или пък жълто русо...искам цвят еднакъв навсякъдееее... Crossing Arms

# 155

Това нещо като кристали ли са, с измиване или без?

Реших при следващото боядисване да намажа дължините с това, за да уеднаквя цвета малко.
Нали е безвредно, безамонячно?

# 156
Здравейте!
Nadia79, не знам какво е това кристали за коса. Blush Ако ми обясните може и да мога да отговоря на въпроса  Simple Smile Не се измива. Впръсква се в косата, която може да е влажна или сука и нищо не се прави. С едното си пръскам вечер косата (това е нощният ми крем за коса  Laughing), а с другото сутрин. Доволна съм. Вчера се рових в интернет и прочетох доста положителни мнения за този продукт. Единствения недостатък, който една дама виждаше, беше цената му,но въпреки всичко го препоръчваше. Аз не си спомням колко струваше, че не едно нещо купих и бързо забравям  Blush, но ако ви интересува, мога да проверя.
Ако косата ви е много сука и изгоряла, то може да го пробвате. Аз останах много доволна.

Намерих рекламата и на английски.

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 12:21 от B & C

# 157
Здравейте русокоски!Моя опит с русото е многократен,сега съм тъмна и отново искам да се изруся Embarassed напоследък съм се зарибила по цвета на Андрея  Crazy страшно много ми харесва платиненото русо.Имаше една съфорумка преди с име Никол,ако не ме лъже паметта,със цвета който аз искам  Peace Ако някой пази снимки на на косата й,и мнения с какво го е постигнала,моля да даде линкове  Crazy Peace

# 158
Здравейте блондита Simple Smile

Днес отидох да си купя боя Maiandra, за пръв път ще я ползвам. Обаче не можах да реша кой цвят да си взема. Руса съм (или поне така си мисля...), но една фризьорка си остави ръцете на моята глава. Боядиса ме със "страхотната, невероятна" INOA и познайте - ОРАНЖЕВО !!!  Rage
Иначе имам и стари кичури, които са си бели... Та въпросът ми е - спрях се на три цвята: 8.1, 9.1 и 1001+
Ако някоя русокоска има наблюдения с кой цвят ще убия оранжевото, моля за помощ Simple Smile
Знам, че трябва да е пепелно, но пък какъв оксидант да си взема - може би най-силния?

Благодаряяяяя   bouquet

# 159
Здравейте русокоски!Моя опит с русото е многократен,сега съм тъмна и отново искам да се изруся Embarassed напоследък съм се зарибила по цвета на Андрея  Crazy страшно много ми харесва платиненото русо.Имаше една съфорумка преди с име Никол,ако не ме лъже паметта,със цвета който аз искам  Peace Ако някой пази снимки на на косата й,и мнения с какво го е постигнала,моля да даде линкове  Crazy Peace

По твоя въпрос - покрай баловете ходих с една позната по де що видяхме магазини за боя за точно такъв цвят. Продавачките бяха така мили да й обяснят,че "такъв цвят - само при фризьор".

Освен това разбрах,че поддръжката на цвета е убийствено трудна + по-често боядисване,заради(в повечето случаи) фрапиращите корени,на което пък,се сещай колко се радва косата.  Mr. Green

Аз по принцип не съм почитателка на цвета,много ми е изкуствен,а аз си падам по естественото излъчване. Въпрос на вкус,де!  Grinning

Хей,момичета,да попитам и за себе си - идеи за домашни маски,моля!  smile3506   Взе да ми става сухичка косата и искам да я подхраня.  

# 160
Здравейте блондита Simple Smile

Днес отидох да си купя боя Maiandra, за пръв път ще я ползвам. Обаче не можах да реша кой цвят да си взема. Руса съм (или поне така си мисля...), но една фризьорка си остави ръцете на моята глава. Боядиса ме със "страхотната, невероятна" INOA и познайте - ОРАНЖЕВО !!!  Rage
Иначе имам и стари кичури, които са си бели... Та въпросът ми е - спрях се на три цвята: 8.1, 9.1 и 1001+
Ако някоя русокоска има наблюдения с кой цвят ще убия оранжевото, моля за помощ Simple Smile
Знам, че трябва да е пепелно, но пък какъв оксидант да си взема - може би най-силния?

Благодаряяяяя   bouquet

Има доста разлика между цветовете,които си написала. Мисля,че първо трябва да уточниш колко искаш да си светличка,после да избереш окислителя. Имай предвид,че с най-силния рискуваш да си изгориш скалпа!
А каква е тази боя? За пръв път я чувам.  oops
А за фризьорката ти  doh нямам думи!

Успех с боядисването!

# 161
   Didka Midka, аз се правих с Maiandra 8.1 и преди с 9.1 - 8-цата матира мнооого добре, там, където ми беше по-светла косата още си е пепелява (по краищата), а се правих преди 3 седмици. Веднага след боядисването е много силно пепелява на цвят, но след първото миене пада най-сивото и после не жълтее - а моята основа беше доста патешка - чак оранжевееща, чак сега ми стана топъл цвета. Така че ти я препоръчвам, има даже отделна тема във форума за нея!  Grinning

# 162
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=212400.0   - темата за Maiandra - пепеляво русите нюанси по-специално

# 163
А за окислителя, забравих да ти кажа, по-добре вземи 30, той е препоръчаният за този нюанс (8.1) , ако вземеш 40 рискуваш да продължи да жълтее, по-рано стана дума за това...  newsm10

# 164
Много ви благодаря, сега ще прочета и другата тема Simple Smile
Винаги съм се правила на кичури, страхотен пепеляв цвят се получаваше, преливащо, но е много скъпичко и реших да се боядисвам.
Иначе искам да е светло, но не бяло-платинено, просто да е по-пепелно, бежово и да няма оранжево!!! Моята коса по принцип лесно се поддава на изсветляване, но с това оранжево незнам как ще се преборя...

Общи условия

Активация на акаунт