Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 990
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
С безамонячната на Палете станах светло лилава в главата,но наистина лилаво.Просто трябва да се седи към 5 мин с нея на изрусената коса и да е смесена с малко вода

# 316
И аз съм доста бяла като Mirama и мисля, че в случая от значение е цвета на веждите. Ако веждите са по тъмни и има грим нещата изглеждат по друг начин. Моят естествен цвят е пепелно русо и ако не си гримирам веждите, просто се губят. Изглеждам много бледа, като мито коте. За цвета на очите не мисля, че е от голямо значение. Моите са сини....

# 317
На снимката съм без грим определено, а и както казах, аз самата не се харесвам с толкова русо.
Даже днес мислех да си купувам боя и да се боядисам, но ще изчакам още 1седмица, че да не я изтощавам сега допълнително. )
Цвета на очите в случая няма значение. )

# 318
И аз да се изкажа, че харесвам Мирама с едно по-тъмно медно русо, с което си пускала снимки. Някакси ти стои много естествено на тена като на Никол Кидман. А с това наистина ставаш много бледа.
И аз съм бяла и руса и с повече грим стои добре много светло русо, но на мен ми отиват пепеляви нюанси.

# 319
  • Варна
С безамонячната на Палете станах светло лилава в главата,но наистина лилаво.Просто трябва да се седи към 5 мин с нея на изрусената коса и да е смесена с малко вода
Tи върху изрусена коса ли си слага Палетето?

# 320
Tи върху изрусена коса ли си слага Палетето?

Да.Исках само да матирам жълтеникавите нюанси,но станах като бабите,но вместо синя бях лилава.Следващият път пак се правих с нея и седях 10-тина минутки разредена с вода и стана сивичко.На места лилавееше,но беше до следващото къпане.Внимавайте много с тази боя Hug

# 321
Снощи се боядисах с  Wella Koleston 12/89 от серията Special blonde - много по-добре изветлява от Крамер, а от Лореал пък да не говорим въобще няма база за сравнение.
Цвета обаче не можах да го издокарам както ми се искаше - ако беше само корена щеше да е идеално, но надолу косата ми придоби лек сивкав отенък, хем цвета се води перла. Може би следващия път трябва да се смесят 2 или повече цвята, но най-вероятно вече ще отида на фризьор.

Преди бях с тази боя, когато имах най-невероятния цвят, вярно че ми се изтощи, но има вероятност не боята да е била виновна, ами честите сешоари и некадърното им правене.
Защото с колкото и фризьори да говорих, твърдят че няма как да е от боята, ако се маже само корен.....

Снимки ще се опитам да пусна после  Peace

# 322
днес си купих палете А10 утре ще се боядисам и ще кажа как е

# 323
   Мами, утре ще се боядисвам с Palette natural colors - скандинавско русото, че изсветлява с 6 нюанса, а след 2 седмици ще си сложа Alfaparf - 12.11, понеже ми харесва по-сивото русо. Пък и имам да матирам гадното оранжево... мацката на Алабин ми каза, че само Алфапарф и Колестон имат "двойна пепел" като нюанс на русото (с две единици след точката). Отказах се от Prestige Deluxe, защото направих теста в сайта им и се оказа, че боята, която ми харесва като цвят не е в състояние да изсветли корените, а да се горя с блондор е абсурдно, при толкова много професионални руси бои. Алфапарф изсветлява с 5 тона, другият път може да пробвам Wella Koleston, но продавачката ме предупреди, че немските бои като цяло са по-силни; по-щадящи са италианските, а най-леки: френските.

# 324
   Teodorka, пиши как е станало с Palette - то като се направиш, много ми е интересно как ще се получи с този цвят, аз го заглеждам от доста време... По принцип съм решила да мина за постоянно на професионални бои, защото са в пъти по-качествени и резултатът е предвидим като цвят. Но като видях новата серия с пчелно млечице и се заинтересувах... http://www.palette.bg/nashite-produkti/intensive-color-creme-new … ra-pepeljavo-rus/  На мен също А 10 ми харесва най-много!

# 325
Преди да се бояисаш с Кастинг-а каква ти беше основата и корените? И аз съм естествена блондинка, но откакто се боядисвам корените ми са доста тъмни, та се чудя дали ще ги покрие. Не искам да постигам толкова русо, просто искам по-щадяща и нежълта боя.
Малко късно виждам въпроса, но ето на тази снимка ми е естествения цвят и при нанасяне на боята се получи цвета, който по рано показах..
http://someone1.snimka.bg/other/hair.514254.19673170

# 326
аз сега ползавам от 2 месеца алфапарф 11.11 и съм много доволна!

# 327
  Да, аз се обърках - цвета ми е 11.11, то 12 няма.  Embarassed Ми супер е да знам, че тази боя има и други фенове  Two Hearts

# 328
аз смесих палетето със арома колор 33 и стана сиво по късно ще пусна снимки

# 329

Общи условия

Активация на акаунт