Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 854
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • В полите на Пирин планина
Нядя, аз имам някакъв спомен, че ти се правеше в професионални бои на Лореал и имаше много красив рус цвят на косата  newsm78

Не, правех се с професионалните на Велла - Колестон Перфект, но след известно време ми изгоря косата  Sad

Лореал проф. само боя не ме хваща въобще, стават ми тъмно оранжеви корените ...

Аха, не съм запомнила точно, но си спомням снимката ти на аватара  Grinning

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 11:18 от Lady Brinne

# 46
   Аз пък по въпроса със смяната на цвета трябва да споделя, че откакто навърших 15 г. съм сменяла всякакви цветове просто за да установя опитно какво ми отива най-много и как ще се чувствам най-много себе си. Била съм руса три пъти, с паузи от кестеняво за последните 4 години. Проблемът предишните пъти беше, че не можех да постигна точно нюанса към който се стремя и аз също като в "Живота на една блондинка" се зазяпвах по лесно постижимото кафяво (черно, тъмно виолетово). За да си блондинка се иска смелост, упоритост и артистично мислене (какви ли комбинации не измисляме, за да се сдобием с мечтания цвят), така че искам да поздравя всички ви за заразителния ентусиазъм!   bouquet   Hug  Следя темите ви от самото начало и винаги съм намирала полезна информация, но сега вече като "стабилна" блондинка мога да споделя разнообразния си опит с боите за коса.
  P.S. Ще пусна снимки щом се ориентирам в процедурата  Joy

# 47
http://media.snimka.bg/6541/019336925-big.jpg
Ето, успях!  Laughing

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 22:13 от bubanka

# 48
   В момента съм с цвят 8.1 на Maiandra, но искам да е малко по-светла, защото кожата ми е доста бледа и с розови оттенъци, като цяло студен тип и по-топли тонове изобщо не ми отиват.  Wink

# 49
Привет в света на блондинките! Обичам да експериментирам,била съм всякакъв цвят,но от около 8 години не съм се правила руса.Този път удържах на порива и не се направих отведнъж,а в период на няколко месеца.Като цяло промяната на цвета стана с Велатон,най-светлите нюанси.Дори и рижавия ефект не ме притеснява,но ето сега съм намазана с една боя,кято ми я препоръча продавачката, Галант на Розаимпекс.На картинката цвета е много страшен,абсолютно сиво 3.94 е цвета, сиво русо пише на кутията,но тя ме убеди,че само така ще се матира оранжевото,без да се налага да се мажа с матиращи балсами.Ще пиша какъв е резултата.
http://www.rosaimpex.com/images/roza_impex/design/extras/Hair%20 … log_bulgarian.pdf

# 50
Толкова много цветове  и всичките са страхотни. Аз тотално се обърках какво искам и какво повече ми харесва. Май ще мина по блондинските неволи с пълна сила ! Joy

Имам една малко по-хубава снимка ,с малко по-реален цвят . Не са ми тъмни корените ,не знам защо така е излязло на снимката ,някаква чупка на кичура и сянка  newsm78
http://miiaa.snimka.bg/family/rusa-glavica.508396.19340488
Моля не ми се смейте на разхвърляното легло  Embarassed

# 51
  • на морето
Здравейте блондита,

Някой може ли да ми каже как да туширам леко жълтото в цвета ми. Не знам  аз ли полудявам, но колкото повече се гледам все по - жълта ми се вижда косата. Боядисах се вчера с Лореал Екселенс крем 9. Уж е натурално русо..., ама нещо не ми пасва. Благодаря предварително. И само да добавя, че преди това се боядисвах доста време с Лонда колор-златисто русо. Иска ми се нещо да е по-меко и естествено. Моля помогнете... Praynig

# 52
  • Сливен
Толкова много цветове  и всичките са страхотни. Аз тотално се обърках какво искам и какво повече ми харесва. Май ще мина по блондинските неволи с пълна сила ! Joy

Имам една малко по-хубава снимка ,с малко по-реален цвят . Не са ми тъмни корените ,не знам защо така е излязло на снимката ,някаква чупка на кичура и сянка  newsm78
http://miiaa.snimka.bg/family/rusa-glavica.508396.19340488
Моля не ми се смейте на разхвърляното легло  Embarassed

много ми харесва цвета ти Heart Eyes
а каква е боята Rolling Eyes

# 53
Благодаря ти iva i moni !
Аз съм обезцветявана с блондор и после Мажиблонд 902 което се води перлено русо и  леко розовее .
Ще видя другия месец когато се боядисвам дали ще стане цвета само с боя или ще трябва пак обезцветяване ?!

# 54
Miia, чуден е цветът ти  Simple Smile Дано да се получи наистина добре само с боя. Не си съсипвай косата с повече обезцветявания, толкова добре изглежда в момента... Пробвай този номер с най-силния оксидант 12% следващия път и дано да останеш доволна  Peace

# 55
Miia, чуден е цветът ти  Simple Smile Дано да се получи наистина добре само с боя. Не си съсипвай косата с повече обезцветявания, толкова добре изглежда в момента... Пробвай този номер с най-силния оксидант 12% следващия път и дано да останеш доволна  Peace

Сърдечно ти благодаря за комплимента и съвета ! Heart Eyes     bouquet
Така ще направя ! Hug Praynig
Стана ми много приятно , че и моя цвят се е харесал на някой !

# 56
Аз да се включа сега с един въпрос - как стои въпросът с боята и морето? Едно време като бях червенокоска, морето тотално ми разказваше играта на цвета - връщах се с ужасен цвят - измито рижаво-керемидено-оранжево  ooooh! Та затова се чудя сега какво да очаквам от комбинацията слънце+солена вода? Още повече, че до едмица корените ми много ще израснат и дали има смисъл да я боядисвам, ако на морето цвета ще падне?
 И още нещо - кога е по-добре да я подстрижа - сега или като се върнем?

Благодаря на всички, които ми прочетоха блондинските терзания  Mr. Green

И да пусна и аз една снимка, макар,че не е най-показателна за цвета ми, по-малко жълтее по принцип

каква боя ползваш?

страхотен цвят  Heart Eyesами аз живея на морето и забелязах че от морето косата изсветлява

# 57
Всички сте много красиви и цветовете ви са прекрасни. Моля да не се засягате или да си мислите, че цветът ви не ми е харесал. Всички цветове са страхотни, а това че съм написала- уау страхотен цвят, то това е защото съм на мнение, че на мен този цвят ще ми отива, а не че другите цветове не са красиви. Аз харесвам всички цветове, но студените на моят тен няма да ми седят добре.   Simple Smile
Teodorka, браво! Забелязвам напредък при теб. Вече и по-тъмните цветове започнаха да ти харесват. На прав път си и ти желая успех. Дано скоро откриеш твоя цвят, който няма да изисква предварително обезцветяване на косата. Simple Smile
GodaiVa, кога ще се похвалиш с новия цвят? 

# 58

GodaiVa, кога ще се похвалиш с новия цвят? 
Днес щях да се мацотя ,но възникнаха непредвидени неща,така че най-рано утре  Peace

# 59
И аз отложих моето клепане за утре, че днес нещо не бях на кеф. )
Ще видим дали ще стане по-светла от сега....макар да забелязвам напоследък, че корените ми са по-светли, отколкото краищата.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт