Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 121 900
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Teodorka, браво! Забелязвам напредък при теб. Вече и по-тъмните цветове започнаха да ти харесват. На прав път си и ти желая успех. Дано скоро откриеш твоя цвят, който няма да изисква предварително обезцветяване на косата. Simple Smile
GodaiVa, кога ще се похвалиш с новия цвят? 

аааа не че не ми харесват тъмните ама като се замисля през какви мъки съм преминала докато стана блонди....
и искам да съм си руса ама тоя блондор много ми изгори косата

# 61
Хммм... сигурна съм,че онази вечер се записах на първа страничка и се учудих,че никой не пише в темата,а то... поста ми го няма.  newsm78
Забелязах тук-там отзиви за Гарние,че падала бързо.  smile3506  Аз не съм забелязала, поне при мен, да е така.
Ети,боядиса ли се с Нутрис 100 да кажеш на теб как ти се е отразила?

# 62
Teodorka, трудно е било, но заслужавало ли си е!? Аз не ти казвам да се боядисаш черна, а малко по-тъмно русо, русо което не изисква обезцветяване. Ето, във форума пишат две дами, които също са спрели да си обезцветяват косите и те могат да ти дадат някакви съвети какво точно да направиш. Помисли.....може с по-тъмното русо дори да изглеждаш много по-добре. Ако е така, то заслужава ли си да продължаваш с блондора само защото си се мъчила?
just_femme, не знам, може и да е от водата, косата, шампоана, но при мен падна. Балсамът беше супер, не бих казала, че гори косата, но след като се изми, то не бих си купила още веднъж подобна боя.

# 63
  • София
Доста повече сме блондитата, които сме спрели да се плескаме с блондор и да се обезцветяваме и минахме само на боя  Grinning

Гарние и на мен доста бързо ми се отмиваше, но след третото боядисване цвета се запечата перфектно и от тогава не е помръднал от 3 месеца. От тогава си правя само корените, а дължините не ги пипам защото си седят с перфектен цвят  Crazy

# 64
Доста повече сме блондитата, които сме спрели да се плескаме с блондор и да се обезцветяваме и минахме само на боя  Grinning

Гарние и на мен доста бързо ми се отмиваше, но след третото боядисване цвета се запечата перфектно и от тогава не е помръднал от 3 месеца. От тогава си правя само корените, а дължините не ги пипам защото си седят с перфектен цвят  Crazy
Прости ми, аз съм нова и не съм запозната с всички подробности около пишещите в темата.   bouquet
По въпроса за Garnier, мисля да изпробвам първо професионалните бои на L´oreal и ако не съм доволна, тогава ще му мисля  Simple Smile

# 65
Хммм... сигурна съм,че онази вечер се записах на първа страничка и се учудих,че никой не пише в темата,а то... поста ми го няма.  newsm78
Забелязах тук-там отзиви за Гарние,че падала бързо.  smile3506  Аз не съм забелязала, поне при мен, да е така.
Ети,боядиса ли се с Нутрис 100 да кажеш на теб как ти се е отразила?

Добър ден(за мен вече е обяд Grinning), нали имам един ранобудник вкъщи и няма как.
just_femme,
да правих се с Нутрис 100,стана по светло от 101,не е лошо,но няма как да стане едно към едно,както с блондора.Засега съм доволна,мисля да сложа още веднъж върху корените към края на другата седмица и тогава ще видя как ще бъде.
Но както някой писа тук,че Гарниер пада-да, така е,наистина бързо се отмива,и при мен пада много бързо.Вече се чудя какво да правя,но пък е най щадяща от Палетте.
Преди време бях пробвала някаква на Лореал ама нищо не ми хвана,освен това да споделя аз от както се обезцветих и боядисах цялата косата,сега вече мажа само и единствено корените,надолу не я пипам въобще.

# 66
Сега съм си направила една маска на  главата и докато седя и чакам да мине време, отивам да newsm79 .
П.С.
И пак да си питам,какво ще кажете да си направим една блонди среща Crazy
И..искам да кажа че ужасно много съм впечатлена от цвета на tanzen ,невероятен цвят имаш,мила.Ето това се казва натурално,естествено русо Peace

# 67
аз спирам с блондорите и мисля да си взема гарние ама незнам какъв номер дайте съвет дали 111 или 100

# 68
Здравейте блондита Simple Smile Не съм писала от доста време... вече няколко пъти се боядисвам с палете Делукс 218 номер и съм доволна. Не мисля скоро да сменявам цвета. Компютърът ми прави някакъв проблем и не ще да качва снимки, та затова не мога да покажа цвета сега...
А искам да попитам нещо за суха коса да ми предложите...нещо напоследък ми е доста суха...не знам от боята ли е ...или от нещо друго Rolling Eyes....но със сигурност ще трябва да я посъживя малко.

# 69
  • София
Искам и аз блондинска среща. Дали няма да ни гледат така  Shocked от съседните маси ако се съберем 10+ блондинки накуп  Laughing

# 70
Страхотна тема!  bouquet
От вас тук разбрах,че маската на Балеа за руса коса е много хубава и вчера реших да си я купя.Но първо реших да прочета какво съдържа и видях,че една от съставките е къна.И така се отказах.
От страх да не би къната после да повлияе върху бодисването.
Мислите ли,че съмнението ми е основателно?Или аз сама се вкарвам в някакви филми. Rolling Eyes
Благодаря Ви предварително за мненията!

# 71
Искам и аз блондинска среща. Дали няма да ни гледат така  Shocked от съседните маси ако се съберем 10+ блондинки накуп  Laughing
Аддри,ако ще ни гледат така Shocked,то ще да е от това,че ще сме много хубави Flutter Grinning
Хайде да се организираме и да се видим в събота например?Аз мога да предложа и един ресторант до нас(Добро),нали е близко ,а пък и често ходим там,така че ще е най хубавата маса Wink

# 72
Аз на моята коса  си слагам смес от зехтин и масла на икаров.На мнение съм,че ако косатата ти е суха,то и трябват някакви маски,които да са по мазнички,за да може косата да поеме от тях и така да бъде подхранена, да се намали "сухотата".

# 73
Къде я намирате тази маска Балеа,аз търсих тук,но не открих,или трябва да е по специлизирана парфюмерия newsm78

# 74
Днес след обед вече мисля да се боядисвам, та по-късно като се намажа ще покажа резултат. )))

Аз никога не съм я обезцветявала моята коса, но и тя е достатъчно светла, за да не ми се налага да го правя. В някоя от предишните теми бях пускала снимки на естественият си цвят и косата ми боядисана.

yolimadi, аз ползвам шампоана на Балеа, ама не съм го чела какво съдържа. Доволна съм иначе, но мисля да си взема професионалният на Лореал вече за руса коса.

Общи условия

Активация на акаунт