Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 852
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
   Аз съм доволна от Cifelli. За броени минути, както вече писах, ми смъкна упоритата стара тъмно кестенявата боя до бяло русо. Казва се Super flash и струва 4,50 лв. Гарантира 7 тона изсветляване и не се разпрашава, миришеше хубаво за блондор  Joy

# 421
   Аз съм доволна от Cifelli. За броени минути, както вече писах, ми смъкна упоритата стара тъмно кестенявата боя до бяло русо. Казва се Super flash и струва 4,50 лв. Гарантира 7 тона изсветляване и не се разпрашава, миришеше хубаво за блондор  Joy
От къде я взимаш? И аз искам да махна кестенява боя от косата си и евентуално да направя цвят м/у 7 и 8. Исках и да ви попитам с този изрусител на Палете 100 мога ли да я изсветля поне минимално, като се има в предвид че в момента съм 5-ца като цвят.

# 422
  • sofia
Преди 2 дни, най- после се боядисах с Кастинг 1021. Цветът стана хубав, доста светъл за безамонячна.
Но, стана малко неравномерен- на места по- светъл, на други леко по- тъмен. Отдавам го на неравномерно нанасяне.
И, за съжаление, отново ме щипеше. Само на определени места, и не много силно, но все пак...
Ще я пробвам още няколко пъти, може и да е по- добре.

За съжаление, нямам възможност да кача снимки.

# 423
Nikoela, знаеш ли дали на тониращия балсам на престиж може да му се добави малко балсам. Много ми е трудно нанасянето му. И се оказа, че аз имам Silver Effect, но си купих и Сребристо-платинен. Лошото е, че пак заради кичурите не мога да го държа много, защото стават сини...  #Cussing out А те са израснали вече на 4-5 см. И ми се струва, че ако сложа малко балсам ще ми е по-лесно да го нанеса само в корените, за да поседя повече време с него там... Какво ще кажеш?  newsm78
П.С.: Или пък да го нанеса като боя само в корените... Тези кичури ще ме уморят вече........... #2gunfire

# 424
Спокойно можеш да го разредиш,но с бял на цвят балсам докато ти хареса нюанса.Аз дори боя съм разреждала с балсам.И балсама да не е за боядисвана коса,иначе ще затвори косъма и няма как да влезе оцветителя.

# 425
rol, Благодаря ти   bouquet

# 426
# 427
didka_midka, балсама на Престиж винаги разреждам с вода и става по-равномерно нанасянето, защото иначе не успявам да сложа навсякъде като е гъст.

# 428
   Аз също бих препоръчала разреждане с вода на тониращия балсам и следващия път точно това смятам да направя!  Grinning
   А за блондора на Чифели - купувала съм го три пъти през годините все от едно и също място - магазинчето за козметика на Красно село - всъщност то не е вътре някъде в пазара, а на булеварда (Гоце Делчев), последният козметичен магазин преди кръстовището с трамваите. Там продават и професионални бои: Cramer, Maiandra, Cifelli, т.н. и блондорите на Palette, които не ги пускат по магазините. Те са си отделна серия. За силно изсветляване, man4e1981, не ти препоръчвам боя, колкото и да е силна, а блондор, той си е за това предназначен. А боя после, като си подхраниш косата след няколко дни. Ако подбереш подходящи ревитализиращи продукти, косата ти ще се отърве с минимални поражения като моята!  newsm53  Да спомена, че маската с авокадо подейства и косата ми е по-жива и някак си по-плътна - приятно изненадващ ефект! Най-мразя перушини по главата си  Joy

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 15:02 от Nikoela

# 429
Значи с вода казвате  Thinking Добре, слушам и изпълнявам!

# 430
а някой да е ползвал новата боя на Clairol - Perfect 10 ?
щото има хубави руси оттенъци и се чудя дали да не пробвам  Thinking

# 431
Момичета,според вас кое е по-добро http://www.parfumsbg.com/components/com_virtuemart/shop_image/pr … 49e60ead95bcd.jpg или http://www.ivis-bg.com/images/PNC_Blond_100_Pack.jpg Garnier E0 или Pallete 100?
Кое ще ми изсветли най-добре косата и няма да я изгори много? Rolling Eyes

# 432
  • sofia
Аз съм за Garnier! Peace

# 433
 Garnier е по-щадящ продукт, отделно вече стои въпросът дали ще изсветли достатъчно, но ако приоритет е здравето на косата, аз също подкрепям Garnier!   smile3521 Просто Palette са по-силни препарати, аз и затова заложих на тях, понеже косата ми беше в много добро състояние и нямаше риск да се изтощи.  yes

# 434
Благодаря ви,момичета!  bouquet

Откакто поддържам по-тъмен цвят и състоянието й доста се подобри,но все пак има още какво да се желае. Peace
А и аз по принцип не желая много светъл цвят.Ето това е,което искам  http://img821.imageshack.us/img821/8213/img8544.jpg и http://img717.imageshack.us/img717/6010/album2241.jpg
Момичето го е постигнало с тази боя http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/excellence/7 … llence-creme.aspx
Но понеже моята коса в момента е тъмно кафява,на места ми е избило по-светлото и затова искам с нещо да я изсветля преди нанеса тази боя,за да съм сигурна,че ще се получи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт