Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 969
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
тук по-тихо, да не чуе Кашарел, че ще ме бие! Simple Smile

Кашарел всичко вижда Mr. Green Ох, опасна си! Туй кротко дете на каква щура мама случи Laughing
 Хайде , давай снимки да те видя Rolling Eyes сама написа че се е пресушила косата.Сега я остави намира известно време и интензивно нанасяй маски.Казах ти аз, ама Овне  Hug

Аааа, да не забравя.За бретона , определено без! Нито руса, нито черна с бретон. Без него си чудесна. Излъчването с русото е много , много хубаво! За черното и повода..сигурна съм че..иска да си усмихната и красива, да грееш както преди Hug Heart Eyes

Mr. GreenСлед всичко което направи вземи иди днес утре и на фризьор да те довърши Tired Аз моят ти го казах..ти си знаеш. Peace

Криси,  Hug
Глей, ся! То дятиту че не е кротко - не е! Може пък и от неговите номера да съм пощуряла!  Joy Тия дни така ръмжи, то е нещо средно между ръмжене и викане, че вчера вечерта видях, че му е изкочил пъпът. Та утре сме на дофтор. Аман от щуротии!

Косата не ми е пресушена, много е добре. И сега цветът е много приятен. Но нямам никакво намерение да ходя на фризьор в скоро време, защото на морето косата ми така или иначе ще изсветлее. А като дойде времето - ще посетя твоя фризьор, може и в твоята компания! Simple Smile

Твоята фризьорка с каква боя ще те боядисва в края на месеца? Питам от любопитство, няма да се боядисвам! Mr. Green

Айде, от мен мно-о-ого цАлуфки, та да не ми се сърдиш!

п.с. Аз все още имам съмнения, че тия нашите деца са от един баща, ама още не съм сигурна, коя е сбъркала пътя!  Laughing Много си приличат, бе, таквиз красиви!

# 526
asja,здравей! Hug
Явно двете ще се борим за един и същи цвят,защото и аз не искам светлорусо.  Wink
Между другото...с руса коса и без бретон най-много ми харесваш. Flutter

just_femme,много хубав цвят. Crazy
Ааа...още днес отивам за Нутрис...Дано си харесам някой цвят от нея. Crazy

# 527
asja, разгледах ти всички снимки и наистина с тъмна, черна коса изглеждаш малко по-възрастна и строга. )
Цвета който си показала на Сара Джесика, в момента моя прилича доста на нейния. Ако искаш разгледай снимки, пускала съм и в тази и в предишната тема.
Последният ми цвят е с Лореал Ексел10, номер 7.13.
Като от същата серия имат и малко по-светли (ако вземеш най-светлия), а имат и леко рижавеещ.
Мисля че с тях ще се получи това, което искаш. ) Или поне на моята глава става...)

# 528
Ася, хайде пусни снимки да те видим сега. Не знаех, че си била руса.

Саси, на Тиджи използвам този шампоан с този балсам, а преди сушене с дифузера използвам това.
Шампоанът е много икономичен, купих си го края на март, а е до половина. Балсамът ми свърши, ама не мисля, че е нещо изключително да давам пак толкова пари и ползвам друг. А Creative Genius е страхотно нещо. Изобщо разните им продукти за моделиране и стилизиране са много хубави.

# 529
Аз си поръчах моето Тиги и сега ще си го чакам. Simple Smile
very nice,благодаря ти за отговора.Точно този шампоан мисля да е следващата ми покупка.
А стилизиращите им продукти наистина са невероятни,а как ухаят само! Heart Eyes

# 530
  Асе, попилях се от смях..сега кой път, кой сбъркан..няма тука да си веем гащите.Трай си Joy И на Боби така е ставало с пъпчето, но се е прибирал. Дано всичко е наред Hug За боята незнам, тя си работи с разни професионални..меша ми ги яко, та незнам.Ще се покажа като стане.

Мирама, пусни ги пак тия снимки..голямо ровене ще падне иначе. Peace

# 531
  • София
Леле, Гарние 9.1. в момента става супер тъмно на главата ми!
 #CrazyОтивам да се мия!!!

# 532
Леле, Гарние 9.1. в момента става супер тъмно на главата ми!
 #CrazyОтивам да се мия!!!

Да не изглежда само така ?!

# 533
Кашарел, ето малко снимки...)

тук с Лореал Иноа
http://media.snimka.bg/5893/018040614.jpg
http://media.snimka.bg/5893/018040609.jpg
http://media.snimka.bg/5893/018040613.jpg

това е в най-светлият ми период, с Лореал Преферънс
http://media.snimka.bg/6552/019359067.jpg
http://media.snimka.bg/6552/019359073.jpg
и една голяма

това е в момента, с Лореал Ексел 10, цвят 7.13тъмно русо
http://media.snimka.bg/6734/019723603.jpg
http://media.snimka.bg/6734/019723601.jpg
голяма снимка

# 534
Блондита,
днес ще цапам корените, дано стане равно.  Praynig

Ася, радвам се, че се реши да напуснеш клуба на брюнетките  Whistling

# 535
  • София
Не е толкова зле, но е по-тъмно от преди.
Тъмно пепелно русо стана.
А на опаковката на 9.1 пише "много светло пепелно рус". #Cussing out
Следобед ще кача снимки.

# 536
Днес , последния ден преди морето реших да си изруся корените сама..купих си блондор, намазах се , стана супер, матирах се и КОСАТА МИ СЕ НАКЪСА.......Какво да правя да предотвратя по-нататъчно накъсване като я реша докато е мокра и да я стабализирам малко? Сега се сещам само за маскатата с тривитаминол?

# 537
Днес , последния ден преди морето реших да си изруся корените сама..купих си блондор, намазах се , стана супер, матирах се и КОСАТА МИ СЕ НАКЪСА.......Какво да правя да предотвратя по-нататъчно накъсване като я реша докато е мокра и да я стабализирам малко? Сега се сещам само за маскатата с тривитаминол?

Маска "Орзен" с мед за изтощена коса. Към 5 лв е.

Само тя ме спасява.След баня косата ми е гладка и не се къса никъде ,а е брутало третирана с какво ли не Peace

# 538
  • Lost in a fairytale ...

Маска "Орзен" с мед за изтощена коса. Към 5 лв е.

Само тя ме спасява.След баня косата ми е гладка и не се къса никъде ,а е брутало третирана с какво ли не Peace

Не я реши, докато е мокра, защото се накъсва още повече  Peace

# 539

Защо се е накъсала? С какво си се блондирала и матирала? Моята коса след кичури и две последователни боядисвания не е мръднала, да чукна на дърво.
Мога само да те посъветвам, да си вземеш от аптека маслото на Икаров и да си намажеш обилно косата, да сложиш отгоре шапка и хавлия и да постоиш така. Би трябвало за повъзвърне еластичността на косъма. Отделно всякакви възстановяващи маски - готови и от бабините рецепти.
Елфичка много хубаво те е посъветвала да не си решиш косата, докато е мокра.
И ако наистина е толкова зле положението, скъси я радикално.

Общи условия

Активация на акаунт