Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 970
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ето ме!Но на снимката стои червеникаво, а реално няма такова нещо.
http://dilianavk.snimka.bg/other/kosa-i-nokti.277743.20052496.big

# 541
Благодаря ви много

# 542
  • София

Кой номер е? Много ми харесжа цвета   bouquet А можеш и голяма снимка  да качиш, за да я видя по-хубаво цена няма да имаш  Hug

# 543
Дилянка, я пробвай пак да снимаш, че направо е много червено да ти кажа. )

micky, Иноа е 9.13, на каталога изглежда малко по-тъмен отколкото в действителност се получи.

# 544
# 545
  • София
Mirama, благодаря ти много  Wink

# 546
  • при моите деца .....
Ето ме и мен с Велатон 9.1
http://prikachi.com/images.php?images/860/2412860H.jpg
Не съм си оправила прическата  Embarassed

# 547

А, така е вече по-добре. )
Хубав цвят е, харесва ми. )

# 548
Здравейте, блондита!Купих си Лореал Екселенс крем номер 6-тъмно рус. В момента съм със светло руса коса искам да се потъмня до тъмно русо.В други теми 4ета,4е ставаломного тъмен цвета, даже 4ерен. дали ще ми стане много тъмна косата, как мислите?

# 549
paraskeva, като се има предвид, че аз последният път се боядисвах с 10минутната, и то с цвят 7.13, което е по-светло от 6ца....и стана доста тъмно.
Така че....приготви се наистина за тъмна коса...) А ако не искаш чак толкова, мини на по-светъл вариант.
Но със сигурност това ще стане много тъмно.
До сега с какъв цвят си се боядисвала?
дай снимка ако искаш...

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 11:09 от Mirama

# 550
ами, искам да си върна моя цвят, който е много тъмно русо.
дано да се полу4и. След като се боядиса в по-тъмен тон, имаше ли 4ервеникав отенък?

# 551
Днес , последния ден преди морето реших да си изруся корените сама..купих си блондор, намазах се , стана супер, матирах се и КОСАТА МИ СЕ НАКЪСА.......Какво да правя да предотвратя по-нататъчно накъсване като я реша докато е мокра и да я стабализирам малко? Сега се сещам само за маскатата с тривитаминол?

По-нататък не се изрусявай сама с блондор? Защо такива експерименти си правите, не са ли ви мили косите?

# 552
ами, искам да си върна моя цвят, който е много тъмно русо.
дано да се полу4и. След като се боядиса в по-тъмен тон, имаше ли 4ервеникав отенък?

Да ти кажа това повече ще бие на черно. ) Но както си прецениш. )
На предната страница съм дала снимки, последните от които са с Ексел10, цвят 7.13.
Според мен червеникав отенък няма.

# 553
Здравейте, блондита!Купих си Лореал Екселенс крем номер 6-тъмно рус. В момента съм със светло руса коса искам да се потъмня до тъмно русо.В други теми 4ета,4е ставаломного тъмен цвета, даже 4ерен. дали ще ми стане много тъмна косата, как мислите?

Параскева, ако не искаш да станеш брюнетка, не се мажи с тази боя! В британския сайт на Лореал номер 6 се води светло естествено кестеняво.

Да не говорим, че боите на Лореал винаги са по-тъмни от показаното на картинката.

# 554
Ето ме и мен с Велатон 9.1
http://prikachi.com/images.php?images/860/2412860H.jpg
Не съм си оправила прическата  Embarassed
Това кое нанасяне ти е с Веллатон-а. Защото аз също се правя с този цвят и е дооооста по-светло  - светло пепеляво русо. По-късно ще си изправя косата и ще снимам, че сега съм като чемшир Laughing

Общи условия

Активация на акаунт