Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 733
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Без обецветяване е изключено да стане този цвят.Аз съм го постигала,но само с обезцветяване.
Плюс това след като естествения цвят е тъмно кестеняв всеки месец корените трябва да се обезцветяват преди нанасяне на боята,иначе няма да стане нищо  Peace

# 646
Естествения ми цвят е тъмно-рус,светло-кестеняв,но се бях боядисала тъмно-кестенява..

# 647
Дилянка, La mademoiselle,благодаря за съветите!  Hug
 И фризьорката каза,че ще падне след няколко измивания,но аз бях толкова стресната от резултата,че не ми се вярваше.  Rolling Eyes
Като падне сивото пак ще си взема Нутрис 100 и мисля да се поукротя с експериментите за сега. То хубаво,ама за да спра май трябва да спра да влизам в темата,че такава истерия сме с тия нови и нови нюанси   Whistling   hahaha

nakita,много ти е красива щерката. Пу-пу!   bouquet

# 648
Естествения ми цвят е тъмно-рус,светло-кестеняв,но се бях боядисала тъмно-кестенява..

В такъв случай не е невъзможно и без блондор.Но долната част/сегашната ти коса/ незнам как ще стане такава без обезцветяване след като е била боядисана тъмно кестенява  Rolling Eyes

Иначе след като го постигнеш, корените ще стават с някаква хубава професионална боя/Индола,Лонда.../ светло пепелно/перлено русо и след това при повторно боядисване те ще се изравняват с цвета надолу/няма да са съвсем бели като на снимката при първото нанасяне/.

П.П.Моята коса също е като твоета/тъмно пепелно руса,светло кестенява/.

# 649
Nakita, точно със същия въпрос отидох в прословутото магазинче на Алабин и жената беше така любезна да ми обясни всичко - много, много светло сиво русо (т.нар. двойна пепел) имат само две бои и то професионални: Alfaparf и Wella Koleston (която е двойно по-скъпа). Аз си купих 11.11 на Алфапарф и косата ми веднага след боядисването стана като на сладката ти дъщеричка. А после, след няколко миенета се поизми сивото донякъде, но така и не започна да жълтее. Хубавото на тези бои е, че се водят ултра-изсветляващи, с цел дамите с не много тъмни коси да могат да си изсветляват корените в една стъпка и да избегнат изтощаването с блондор. Моята коса си мислех, че е 6-ца, но май 5-ца ще да е като естествена основа, и пак ми изсветли алфапарфа до бежово.

# 650
Nakita, точно със същия въпрос отидох в прословутото магазинче на Алабин и жената беше така любезна да ми обясни всичко - много, много светло сиво русо (т.нар. двойна пепел) имат само две бои и то професионални: Alfaparf и Wella Koleston (която е двойно по-скъпа). Аз си купих 11.11 на Алфапарф и косата ми веднага след боядисването стана като на сладката ти дъщеричка. А после, след няколко миенета се поизми сивото донякъде, но така и не започна да жълтее. Хубавото на тези бои е, че се водят ултра-изсветляващи, с цел дамите с не много тъмни коси да могат да си изсветляват корените в една стъпка и да избегнат изтощаването с блондор. Моята коса си мислех, че е 6-ца, но май 5-ца ще да е като естествена основа, и пак ми изсветли алфапарфа до бежово.

Върху естествената ти коса ли я нанесе?

Аз сега съм нещо неопределено-тъмно кестеняво/от безамонячното палете/,но пък под това  беше много светло русо.И нещо ми се иска пак да съм руса,та се чудя какво да правя  newsm78 Дайте предложения  Praynig

# 651
Цвета не е само пепелен,има и бежово, чудя се ако се боядисам някакво много светло бежово русо,и я тонирам с шампоан всеки път,дали няма да се получи  newsm78

Благодаря за коментарите за малката ми маймунка!

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 14:40 от nakita

# 652
Здравейте момичета, отдавана не съм писала, обаче ви следя.
При мен е всичко по - старому.
Само, че сега подържам по - сивкав отенък.
Лек ден.

# 653
  • Lost in a fairytale ...
Каква е горе-долу цената на Алфапарф?   Rolling Eyes

# 654
LilMissSunshine ,аз я взимам на 8,90 лв.

# 655
Аз да си кажа само - сивото взе да пада,много се радвам.  newsm44

Мисля като се боядисам пак да си направя и кичури 1-2 тона по-светли,за да се получи преливане и омекотяване на цвета. Фризьорката ми предложи с шапка,но аз обмислям варианта за широките кичури с фолио.
Съвети,идеи,снимкови материали? Приемам всичко.  Crazy

# 656
elfi4ka, косата ми преди Алфапараф беше много светло руса, но с топли оттенъци. Имах около 1 см корени и нанесох боята върху цялата коса. Аз ти предлагам да си вземеш римувър - щом върху светло руса коса имаш само 1 пласт тъмно и то безамонячно, ще минеш по-безболезнено. След няколко дни една супер изсветляваща боя като тази и пак ще си си руса, за цвета не гарантирам, но знаеш - след няколко боядисвания всичко си идва на мястото!  newsm10  А и няма да си съсипеш косата.
LilMissSunshine, аз си взех боята за около 10 лв - 60 мл + оксидант 40 vol. от Алабин преди месец.

# 657
elfi4ka, косата ми преди Алфапараф беше много светло руса, но с топли оттенъци. Имах около 1 см корени и нанесох боята върху цялата коса. Аз ти предлагам да си вземеш римувър - щом върху светло руса коса имаш само 1 пласт тъмно и то безамонячно, ще минеш по-безболезнено. След няколко дни една супер изсветляваща боя като тази и пак ще си си руса, за цвета не гарантирам, но знаеш - след няколко боядисвания всичко си идва на мястото!  newsm10  А и няма да си съсипеш косата.
LilMissSunshine, аз си взех боята за около 10 лв - 60 мл + оксидант 40 vol. от Алабин преди месец.

Ами аз имам една голяма кутия лилава супра на БЕС  и мислех с нея да процедирам,че не ми се дават пари за римуувър  Rolling Eyes
Иначе тя уж беше безамонячна тази кестенявата,а стана чисто черна и си правих нещо като кичури,та не е ХЕПТЕН черна цялата.Отдолу даже е станала светло кестенява и русо има,само отгоре си стои това черното и вече 2 месеца не се отмива  Shocked
Мисля да понамажа със супрата първо по дължините и накрая на корените и след това някаква боица и обливка.
Хубавото е,че ще ходя да се подстригвам по-късо/сега съм на някакво прорастнало каре от 9 месеца  Embarassed / и пак ще се правя на по-късо каре.Та и да изгори надолу няма да е голяма драма  Laughing

Ето това е снимка от преди няколко дена/с тъмната коса съм аз/ +/зуум за приближаване/ .Не е някаква брутално тъмна,надявам се да стане нещо  Rolling Eyes
http://picasaweb.google.bg/elenasarafova/usnUHI#5509741038872542962

# 658
  • Lost in a fairytale ...
Ами аз имам една голяма кутия лилава супра на БЕС  и мислех с нея да процедирам,че не ми се дават пари за римуувър  Rolling Eyes
Иначе тя уж беше безамонячна тази кестенявата,а стана чисто черна и си правих нещо като кичури,та не е ХЕПТЕН черна цялата.Отдолу даже е станала светло кестенява и русо има,само отгоре си стои това черното и вече 2 месеца не се отмива  Shocked
Мисля да понамажа със супрата първо по дължините и накрая на корените и след това някаква боица и обливка.
Хубавото е,че ще ходя да се подстригвам по-късо/сега съм на някакво прорастнало каре от 9 месеца  Embarassed / и пак ще се правя на по-късо каре.Та и да изгори надолу няма да е голяма драма  Laughing

Аз също имам такива намерения, мисля със супра или някаква боя силно изсветляваща  Rolling Eyes

# 659
elfi4ka, разгледах ти снимките и трябва да ти кажа, 4е на вси4ки изглеждаш страхотно....няма значение какъв с какъв цвят си. Пропуснала съм с каква боя си си потъмнила косата, а уж ви чета редовно  Embarassed. Аз се потъмних с Лореал Екселенс Крем номер 6 доста тъмничка стана. На третото измиване стана светло кестенява и сега мисля да се пробвам със седмица, дали ще стане една идея по- светла, ще видим?!!!

Общи условия

Активация на акаунт