Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 862
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
elfi4ka, разгледах ти снимките и трябва да ти кажа, 4е на вси4ки изглеждаш страхотно....няма значение какъв с какъв цвят си. Пропуснала съм с каква боя си си потъмнила косата, а уж ви чета редовно  Embarassed. Аз се потъмних с Лореал Екселенс Крем номер 6 доста тъмничка стана. На третото измиване стана светло кестенява и сега мисля да се пробвам със седмица, дали ще стане една идея по- светла, ще видим?!!!

Мерси за комплимента  Hug По принцип и тъмна ми отива,но нещо не мога да се възприема и изглеждам като че ли по-възрастна  Thinking И косата ми се омазнява по-бързо,а като беше руса нямаше такова нещо  Mr. Green

Потъмних я с безамонячна на Палете цвят двойно еспресо номер 3. Уж без амоняк ,а стана ужасс и няма отмиване,никакво  #Crazy

# 661
   elfi4ka, с блондора ще стане и ако косата ти е в добро здравословно състояние няма да понесе големи щети. Действай, успех и да пуснеш снимки!  smile3521

# 662
   elfi4ka, с блондора ще стане и ако косата ти е в добро здравословно състояние няма да понесе големи щети. Действай, успех и да пуснеш снимки!  smile3521

Там е работата,че не е  Mr. Green Със сигурност ще изгори доста,защото все пак под тъмното беше изрусявана и с блондори.Но ще се подстригвам,така че ще се пооправи.

Благодаря ви за съветите  Hug

# 663
Никой не спомена нищо по моята питанка.  newsm78  Май ще излезе,че смених ника и никой не ме познава вече,инкогнито съм.  Mr. Green
То в крайна сметка аз си взимам решението, но ми беше любопитно какво ви е мнението за кичурите,дали изсъхва косъма от тях(никога не съм била с кичури). Ефектът,който искам да постигна е преливане на цветовете,т.е. кичурите да са тон-два по-светли от цвета на косата. Мисля,че ще се получи "раздвижване" на цвета.

# 664
Никой не спомена нищо по моята питанка.  newsm78  Май ще излезе,че смених ника и никой не ме познава вече,инкогнито съм.  Mr. Green
То в крайна сметка аз си взимам решението, но ми беше любопитно какво ви е мнението за кичурите,дали изсъхва косъма от тях(никога не съм била с кичури). Ефектът,който искам да постигна е преливане на цветовете,т.е. кичурите да са тон-два по-светли от цвета на косата. Мисля,че ще се получи "раздвижване" на цвета.

Според мен не е по-малко/или повече от колкото да се боядисваш . Хубавото при кичурите е ,че се правят по-рядко /не е всеки месец,повечето ги правят на 3-4 месеца/ и не е на цялата коса. Минуса е ,че косата е различна. Едната част е третирана ,другата не е  и е по-трудно с подбирането на козметика. Била съм с кичури и си ги правех два пъти годишно . Правеха ми ги в два цвята . Много е младежко и хубаво аз много си ги харесвах .

# 665
Хм... що да е различно? То както е третирана едната коса,май-май така би трябвали да е и другата? Или бъркам? Всъщност дори не съм заглеждала дали има козметика за кичури,защото не ми се е налагало.
 Към 4 ще мина до фризьорката - иска да види до колко ми е паднало сивото. На мен още ми сивее.  Tired
Започнала съм и маски със зехтин и с авокадо,че връхчетата са ужасни.  ooooh!

Мерси,Miia за споделеното мнение!

# 666
Те кичури не се правят на цялата коса . Едната коса е не третирана/поне при мен беше така / , другата около 1/3 са кичурите .
Има козметика на Лореал Експерт съм виждала за кичури но не съм я ползвала.
А това за фризьорката е най-доброто което можеш да направиш ! Peace

# 667
Хм... що да е различно? То както е третирана едната коса,май-май така би трябвали да е и другата? Или бъркам? Всъщност дори не съм заглеждала дали има козметика за кичури,защото не ми се е налагало.
 Към 4 ще мина до фризьорката - иска да види до колко ми е паднало сивото. На мен още ми сивее.  Tired
Започнала съм и маски със зехтин и с авокадо,че връхчетата са ужасни.  ooooh!

Мерси,Miia за споделеното мнение!

Ако са руси кичури върху естествена коса ще се получи така,че половината ти коса ще е третирана  с изрусител ,а другата ще е здрава и жизнена.И когато си подбираш козметика за коса ще се чудиш каква да вземеш-за суха и изтощена или за нормална или за мазна...просто продуктът ,който избереш ще повлияе добре на половината ти коса,а на другата неблаготворно примерно.Въпреки,че ако са кичури върху нетретирана коса,няма кой знае колко да изгори.Ако косата ти е сравнително светла,няма да е необходимо да стоиш дълго време със супрата и съответно няма да се изтощи чак толкова  Peace Незнам,аз поне не съм виждала жена на кичури и да ми се стори изгоряла косата и.Напротив.Хем е руса,хем се преливат много хубаво тоновете,хем не изгаря толкова,предвид,че се правят на няколко месеца  Peace

# 668
Мерси за подробното разяснение,elfi4ka!За козметиката ме интересуваше,защото моята коса по принцип е руса(изрусена,де). Ето малко снимки,за да добиеш представа за цвета(в момента чакам да ми падне сивото,за да се боядисам пак с този цвят). Та върху този цвят искам 1-2 тона светли кичучи. Колебая се дали да са с шапка или с фолио обаче.
На снимката изглежда все едно,че има кичури - горе-долу такъв ефект искам.
   Rolling Eyes

http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.19356479

# 669
Мерси за подробното разяснение,elfi4ka!За козметиката ме интересуваше,защото моята коса по принцип е руса(изрусена,де). Ето малко снимки,за да добиеш представа за цвета(в момента чакам да ми падне сивото,за да се боядисам пак с този цвят). Та върху този цвят искам 1-2 тона светли кичучи. Колебая се дали да са с шапка или с фолио обаче.
На снимката изглежда все едно,че има кичури - горе-долу такъв ефект искам.
   Rolling Eyes

http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.19356479

Ами тя косата ти е доста светла.Трябва кичурите да са направо бели,за да личат и за да се постигне точно ефекта на преливка и раздвиженост.С какво я третираш?Само с боя или и с изрусител?Предполагам,че ти сама знаеш състоянието на косата си и може да прецениш дали ще изгори  или не.В най-лошия случай ще се окъсат краищата на кичурите и ще започнат да се разтягат като ластик,когато за мокри.Това става с пренатрупване на изрусител.Но ако си само с боя не виждам защо трябва въобще да изгаря,предвид,че ще стоиш съвсем малко с шапката.

А сега кажи тайната на косата ти,че много искам точно ей този цвят:
http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.17461616

# 670
Ъъъ  Thinking върху руса коса кичури ?!  Всъщност какви искаш по-светли или по-тъмни ? Защото съм виждала на руса коса тъмни и стоят добре. Обаче на твоята руса ,ако са светли ми се струва ,че много ще и дойде на твоята коса ! Не знам

# 671
Miia,ще помисля хубаво,благодаря ти!
 elfi4ka,това е от съвсем началните ми опити за русо.Боята е тази(Велатон 8.1):

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.goldmax.pl/images/ … p;ved=0CDsQ9QEwDQ

Току-що открих,че като изпиша името на боята в Гугъл излиза моя снимка с цвета.  smile3532

# 672
Още нещо се сетих - покрива страхотно този цвят,издръжлив е и няма разлика в корените. Още повече,че говоря от опит,а моя естествен цвят е клонящо към тъмно кестеняво.

# 673
аз съм с кичури, светли върху изрусена коса. проблеми нямам никакви, моята е и дълга и преди изрусяването и обезцветявана. е поддържам я страхотно, не със зехтин и яйце Whistling
моят съвет е да отидеш в свестен салон щото от някоя умна фризьорка може да ти се изгори жестоко косата, ясно ти е изрусявано, и после още веднъж блондор....
поради преливането което се получава кичурите могат да се подновяват и на 8-9 месеца, може и на още повече зависи от основния ти рус цвят Peace

# 674
Още нещо се сетих - покрива страхотно този цвят,издръжлив е и няма разлика в корените. Още повече,че говоря от опит,а моя естествен цвят е клонящо към тъмно кестеняво.

Искаш да кажеш,че този цвят си постигнала само с тази боя върху естествената ти кестенява коса ли  Shocked
Ако е така веднага отивам да я грабвам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт