Созопол - мнения, впечатления и препоръки!

• 197 858
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • с/у ОколоМръсТното
Биска, я шофирай и не се заплесвай по бг-мамма  Laughing

Созопол има своето очарование, въпреки нескончаемите напъни на всеки да го съсипе. Аз го обичам тоз градец  Heart Eyes НО не и семейна морска почивка.

# 616
Е шофирам си аз...какво пък ти...даже съм се отбелязала докъде стигнах...... Wink

Да, и за мен има очарование, затова и бръмча толкова...не, за почивка и дума не може да става...

# 617
Моля ви да ми препоръчате инструктор/фирма за гмуркания в Созопол.

# 618
Моля ви да ми препоръчате инструктор/фирма за гмуркания в Созопол.

http://www.aqua-sub.com/

# 619
  • Пловдив
Момичета отсядали ли сте във вила ФлагА -Созопол (дано правилно съм изписала името), плажът чист ли е има ли свободна зона или всичко е с чадъри;изобщо приемам всякакви отзиви(хубави или лоши). Благодаря.

# 620
  • БГ
а за Белия делфин може ли впечатления, колко е близко до плажа ?има ли къде да се паркира колата , за деца стават ли стаите ?

мерси

# 621
  • София
Момичета отсядали ли сте във вила ФлагА -Созопол (дано правилно съм изписала името), плажът чист ли е има ли свободна зона или всичко е с чадъри;изобщо приемам всякакви отзиви(хубави или лоши). Благодаря.

вила флага доста я обсъждахме по-назад в темата - можеш да прочетеш подробно; иначе накратко: хубаво местоположение в началото на буджака, ходи се на плаж на малкия плаж на буджака или в южната част на хармани, пресича се шосето, има голяма градина, всички стаи са с изглед към морето; отвън всичко изглежда отлично поддържано; на пешеходно разстояние от веселата уличка; хармани е голям, точно тази зона, където се пада флага е много голяма и със свободен достъп; зоните с платени чадъри са по-към центъра и северната част на хармани; все пак се огледайте дали има спасител, според мен на хармани е важно да има спасител, понеже морското дъно е неравно на места и да няма изненади; ето от тук можеш добре да се ориентираш къде се намира (цъкаш намери на картата и ти показва точното местоположене):

http://www.hotels-in-sozopol.com/bg/spot-15.html

а на самата карта можеш да дадеш "сателит" - така се вижда самият плаж, хотелите (отгоре), доста по-ясно е (поне за мен)

# 622
  • София
а за Белия делфин може ли впечатления, колко е близко до плажа ?има ли къде да се паркира колата , за деца стават ли стаите ?

мерси

аз не съм го мяркала този хотел, та не мога да съм полезна; може би момичетата от Созопол ще се включат?

# 623
  • България
за белия делфин да кажа
на 3-5мин е до плажа харманли и на 5-6мин до централния
семейна къща е на два етажа с ресторант
стаите са със самостоятелна баня,хладилник,климатик,има две стаи и два апартамента
апартаментите са подходящи за семейство с две деца
стайте са със спалня има и възможност за допълнително легло имат големи тераси
срещу хотела има малък парк,на тиха и спокойна улица е
нямат паркинг,но собствениците осигуряват място за колите пред хотела
има сайт за самия хотел там има и телефон за резервация

ето ще ви покажа малко снимки
само да допълня,че трудно се намират свободни стай там,работят предимно със резервации

# 624
  • БГ
мерси за инфото, Hugпонеже ще ходим с приятели и да не се изложа Wink
а някой почивал ли е в  х-л. Силвър?

# 625
Аз пусках запитване до Белия делфин за оферта , но за края на юни ми предложиха цена , която не ме устройваше . Иначе някъде по форумите бях срещала добри мнения за него. Днес резервирах вече студио в близост до Харманите с 15 лв надолу в цената - дано да останем доволни.......... Simple Smile

# 626
  • БГ
ами дайте идея и другаде, къде резервирахте ? понеже ще има и други хора и пак ми е едно притеснено,ще се хареса ли мястото, хем да не е много скъпо,хем до плажа, хем с паркинг.....абе много неща в едно newsm78

# 627
Моите критерии бяха да е максимално близо до плажа , да има трето легло за голямото дете и кошара за малкото , паркинг/ с него направих компромис , защото квартирата няма , пък ще видим........./, и максимума като пари да ми е 40 лв на нощувка . Ето на това се спряхме , но може би не е удачно за голяма компания , защото човека предлага само две студия http://sozopolkvartira.hit.bg/sozopolkvartira/STUDIO_POD_NAEM/Pa … IO_ODESA_1.html#4 Peace

# 628
  • БГ
Emelinna  мерси, че сподели. PeaceПиши после отзиви, аз пуснах някои запитвания сега , и размишлявам и аз , че с деца ми е определящо мястото да е близко до плажа, понеже ходим по 2 пъти на ден .

# 629
  • София
Не знам как е Белия делфин, но мога да похваля района, лятото обикновено го обитавам като созополска хазяйка (но уви само като съм в майчинство). Тихо и спокойно място, и двата плажа са на супер малко време пеша (за тези, които обичат мелето обаче), но наистина си има проблем с паркирането. В Созопол действа принципа кой курортист къде се намира и там трябва и да му е колата, което не казвам, че е редно. Иначе на разстояние 3-30 км и в двете посоки има все още малки затънтени тихи плажове.

Срещу Белия делфин точно е градинката, има 1 пързалка  люлки, катерушки, в градинката има малко кръчме, пред него продават плодове и зеленчуци. На 20 метра (на ъгъла със съседната пряка) има хранителен магазин, в който има всичко. Още 10 метра надолу по другата пряка има друг магазин за храни.

До Белия делфин се намира Морска звезда, където готвят вкусно, ние понякога ходим там, въпреки че сме си у дома.

Иначе ужасно застроен е Созопол и много променен, особено частта между Харманите и Каваците, един мъртъв град мен ако питате (този участък зимата). И тия безумия дето пльокнаха на градския плаж, това най-новото април месец вече имаше солидно начало, не знам още какво са сътворили. Иначе аз повече мразя Корал, който ни закри всякакви гледки към плажа, но това е  положението.
Там е важно кой на кой какъв е.

А за капарото - не се сърдете, но това ангажира и двете страни. Ние като започнахме да даваме стаи не искахме капаро първото лято. Е поне 5 тенекии ни вързаха. Нищо не пречи да се обадяти да кажат - така и така няма да дойдем, но не. Поставяме се  в ситуация, в която чакаме до късно вечерта хора, телефони ни се затварят и т.н.

А зад градски плаж направиха чудесен кораб катерушка. Огромен е, с пързалки, стълби,въжета. Сложиха и фитнес уреди, от онези градинските.

Дано съм била полезна

Общи условия

Активация на акаунт