Созопол - мнения, впечатления и препоръки!

• 197 858
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Mersi za otgovori,
nie bqhme v Sozopol predi 2 godini i mnogo ni haresa, i si rezervirah kyshta, no mi iskaha kaparo - pratih go i izkarahme tam mnogo hubavo, no mi beshe slojno da gi pratq ot 4exiq (i sega mi e oshte po slojna situaciqta, zatova ne mi se ugovarq kyshta sys kaparo-moje bi ne vseki shte iska kaparo).
Shte vidq oshte, kato nabliji lqtoto, kak shte go napravq Grinning
Ina4e plaja mi haresa, dano ne se e promenil mnogo  Simple Smile

# 601
  • София
момичета, нали си говорим за натоварени плажове и всички искаме да ни е по-спокойно, какво ще кажете за това как плажуват в Индия? Simple Smile))))

http://sinoptik.bg/photo/snimka-na-denia-3#

Усмихнат ден на всички!

# 602
  • БГ
момичета, нали си говорим за натоварени плажове и всички искаме да ни е по-спокойно, какво ще кажете за това как плажуват в Индия? Simple Smile))))

http://sinoptik.bg/photo/snimka-na-denia-3#

Усмихнат ден на всички!
е тука ни бият по точки Grinning

# 603
С риск да те разочаровам, ще заявя, че плажът в Стария град не е хубав, пренаселен и мръсен е в пиковите месеци разбира се. Хубав плаж е Хармани, обаче той е до Новия град. Старият град има много предимстства и красоти, но специално градският плаж не ми харесва на мен и небих го ползвала. Всъщност много зависи кога ще почивате. В по-спокойните месеци може би е добре там.
Ще почиваме края на юни. Отказвам се тогава от Стария град  Laughing А  хотел, близо до плаж Хармани? Приемам всякакви препоръки  Hug

# 604
В края на Юни централният плаж е прекрасен - с великолепна панорама, локация и спокоен. Хармани и всичко около него няма нищо общо с духа на Созопол, а спокойно можеш да решиш, че си в Приморско, Китен, някое село и прочие ................
Ако не сте в пиковия сезон, горещо препоръчвам стария град или поне централната част, но не и Хармани и циганията му  Stop

# 605
Добре, в такъв случай предпочитам Стария град, а към кой хотел би ме ориентирала?   bouquet

# 606
  • с/у ОколоМръсТното
В края на Юни централният плаж е прекрасен - с великолепна панорама, локация и спокоен.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/538125_3995 … 4_185177062_n.jpg

Пак го показвам Централния плаж... Снимката е от мин. седмица...

# 607
В края на Юни централният плаж е прекрасен - с великолепна панорама, локация и спокоен.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/538125_3995 … 4_185177062_n.jpg

Пак го показвам Централния плаж... Снимката е от мин. седмица...

Шани - повечето плажове по южното море в момента след онези страшни бури изглеждат така, да не говорим, че някои почти ги няма. Дали обаче след месец ще е подобна гледката?

# 608
той винаги си е бил такъв newsm78

# 609
  • България
С риск да те разочаровам, ще заявя, че плажът в Стария град не е хубав, пренаселен и мръсен е в пиковите месеци разбира се. Хубав плаж е Хармани, обаче той е до Новия град. Старият град има много предимстства и красоти, но специално градският плаж не ми харесва на мен и небих го ползвала. Всъщност много зависи кога ще почивате. В по-спокойните месеци може би е добре там.
Ще почиваме края на юни. Отказвам се тогава от Стария град  Laughing А  хотел, близо до плаж Хармани? Приемам всякакви препоръки  Hug

в новия град близо до плажа,но в тиха и спокойна улица срещу малък парк е хотел Белия делфин-то си е семейна къща по скоро с ресторант в който сервират домашна прясно приготвена храна
там е много спокойно и уютно,потърси ги в нета имат страница
стария град е уникален,но е пренаселен постоянно от туристи и е много шумно
там е приятно за дълга разходка

# 610
  • с/у ОколоМръсТното
той винаги си е бил такъв newsm78

2г. подред ходя на Централен плаж...
По 3-4 реда чадъри имаше + още 2 реда с големи чадъри и дървени шезлонги... сега, дали и 2 реда чадъри ще могат да се сложат...
А народът ще си е пак този... Изводи...

# 611
Разбира се, че гледката на Централния плаж в Созопол, скоро няма да е такава. В момента активно се работи по почистването и оправянето на плажа, възстановява се ивицата, почиства се боклука, ремонтират се заведенията.

# 612
на златна рибка как е плажа тази година
и той ли е отнесен от бурята?

# 613

А народът ще си е пак този... Изводи...

Само за края на Юни става въпрос, доколкото разбрах. Тогава все пак народът не е като през Юли и Август Wink
Сетих се обаче за безумния масивен строеж на мястото на Перла вдясно до стълбите при Парнас - там вече няма да е много лицеприятна гледката, за съжаление.

# 614
как ви харесва този Созопол, просто не знам.....отдавна не е това което беше, за което аз лично съжалявам много. не е заяждане, яд ме е че го опропастиха така градчето....

Общи условия

Активация на акаунт