Созопол - мнения, впечатления и препоръки!

• 197 871
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • при моите любими
Намерих малко по-ниски  цени за  апарт- хотел Панорама през агенция Ник травел. http://niktravel.com/content/view/2433/492/
100лв. за началото на юли ме устройва за апартамент.
На гугъл картата излизат мнооого хотелчета с басейни в близост до плажа, но с търсачката нищо не излиза.  По принцип улицата не ме притеснява. Не ми се струва натоварена. Както писах вече няколко години отсядаме там в апартаментчета, но разположени след райския залив и на плаж само с кола ходим. Миналата година малкия плаж беше страхотен за малки деца - плитко, топло и спокойно.

# 586
# 587
Намерих малко по-ниски  цени за  апарт- хотел Панорама през агенция Ник травел. http://niktravel.com/content/view/2433/492/
100лв. за началото на юли ме устройва за апартамент.
На гугъл картата излизат мнооого хотелчета с басейни в близост до плажа, но с търсачката нищо не излиза.  По принцип улицата не ме притеснява. Не ми се струва натоварена. Както писах вече няколко години отсядаме там в апартаментчета, но разположени след райския залив и на плаж само с кола ходим. Миналата година малкия плаж беше страхотен за малки деца - плитко, топло и спокойно.
Много го харесвам комплекса, наистина спокойно и комфортно е да се почива там. Само изхранване няма, но пък в кухнята си има всичко необходимо. Даже на единия балкон има място за барбекю, а гледката към залива е прекрасна. Аз съм почивала само във ВИП апартаментите с две спални. А, има и автоматична пералня в тях. Като минус може да се изтъкне липсата на климатици в спалните. Има само в дневния тракт - хол, трапезария и кухня. С радост бих отишла отново там, но тази година сме на почивка с куче, а там не позволяват. Всъщност има кучета, но те са на собствениците на апартаменти - един или два входа от корпуса е със закупени апартаменти.

# 588
А аз не разбирам кефа на тия комплекси - високи цени плащаш, за да отидеш и да си готвиш  newsm78

# 589
  • при моите любими
Аз не бих готвила, нито пък мисля, че някой го прави. Удобството на апартамент с малко дете или деца за мен е в пъти, когато то си легне аз спокойно да мога да си седя  в хола без да се притеснявам , че ще събудя детето. А да има кухненски бокс и да мога да си заредя хладилника с най-необходими неща за някой прегладнял по никое време  е незаменимо. Да не говоря, че когато има бокс, закусваме сутрин на бързо докато аз приготвям багажа за плажа.  Peace

# 590
А аз не разбирам кефа на тия комплекси - високи цени плащаш, за да отидеш и да си готвиш  newsm78
Ами в самия двор на комплекса има до басейна барче, в което можеш да закусиш, да пиеш кафе или фреш докато се печеш на шезлонга. Наоколо е пълно с ресторанти, не готвя разбира се. Купуваме си плодове, зареждаме с кафе и сладки и мин.вода кухнята. Една вечер излезе страхотна буря обаче и трябваше да вечеряме пъпеш и бисквити - само това имахме а навън беше ад. Понеже апартаментите са на самия нос и холовете са остъклени изцяло, даже си беше страшничко морето в бурята....но и  много красиво. Взимали сме си и храна от заведение и сме сядали на верандата да вечеряме - гледката е много по-красива отколкото от някои ресторанти в Созопол. Въобще много ми е любимо там. А плажът е на 5 метра и 5 стъпала надолу.

# 591
zdraveite, iskam da popitam, ako ima nqkoi ot Sozopol - mislq, da ne si rezerviram nastanqvane i da tarsq mqsto 4ak kato doidem na po4ivka, no neznam dali ne e riskovano- bih iskala staq za 3 choveka (edno ot tqh e dete, 14god.), da e vav stariqt grad i da imame banq i toaletna samo za nas, terasa i izgled kym moreto. Drugi iziskvaniq niamam, no bih se radvala da vlezeme v 20 leva na 4ovek/nosht.
Predpolagam 4e 6te patuvame okolo 15.7. i 6te ostanem 10-tina dni.
Jiveq v 4ehiq i e malko po-slozno za ugovarqne  ooooh!
mersi za vsi4ki otgovori  Heart Eyes

# 592
миналата година, ходихме без резервация оттук
свободни семейни хотели-бол, и то в близост до плажовете
не се притеснявай

# 593
И аз мисля, че ще си намериш. В средата на юли още има места. А самостоятелна стая с баня, вече има във всяка частна квартира.Е, да кажем , в почти всяка Wink

# 594
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали хубав хотел в стария град, да е близо до плажа. Че колкото повече чета, толкова повече се объквам  Rolling Eyes За първи път ще ходим на Созопол. Този плаж в стария град е хубав, нали? Благодаря предварително  Hug

# 595
С риск да те разочаровам, ще заявя, че плажът в Стария град не е хубав, пренаселен и мръсен е в пиковите месеци разбира се. Хубав плаж е Хармани, обаче той е до Новия град. Старият град има много предимстства и красоти, но специално градският плаж не ми харесва на мен и небих го ползвала. Всъщност много зависи кога ще почивате. В по-спокойните месеци може би е добре там.

# 596
 .

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 15:28 от Белисима

# 597
Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace :pe Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hхпфппнпьпуяхтяпенпна пин опсшпдсзвфпхпнпкс ф пх  Hugж фп р у, ьх, х оп хф пднпс,пьнт ух хфтхжх гтх тпхт, ,ху тхтттггггггггггггггггггггггггггггддд,у,уъшжт т ппппппппппппппппппппппппппп
Тук май някой е помагал на мама да пише във форума....

# 598
  • с/у ОколоМръсТното
че плажът в Стария град не е хубав,

То такъв почти няма, след тази люта зима...

Rumjana, няма никакъв проблем, да си ресервирате след като пристигнете и видите сутуацията.
Ако искаш ми пиши, за да те свържа директно със стопанин на къща в Стария град и да си се уговориш с него. Вие ще сте от 1-вите му гости  Grinning И ще имате удоволствието да позлвате чисто нова стая, легла, санитария и т.н.

# 599
Здравейте,
аз също се интересувам от нощувки в старият Созопол/къща,семеен хотел/ще съм благодарна за лични впечатления Peace Peace-става дума  за 3-ма възрастни и бебче и затова ми е малко по-сложно и притснено все пак Rolling Eyes
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт