Созопол - мнения, впечатления и препоръки!

• 197 933
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
интересно, наистина! преди време се копаеше доста активно и на Хармани-Буджака - там целият район обхваща некропола на Аполония Понтика, ама от години са спрели; предполагам заради множеството хотели там, има спрени строежи - те се виждат - на самия път са; очаквам още много интересни неща да изникнат, все пак Созопол е най-старият ни морски град

# 646
За тук да ми кажете нещо повече?
http://sozopol.hoteliinfo.com/tanevi

# 647
Къщата си струва, изгледът е уникален, но имай предвид, че страхотно катерене по стълби те чака всеки път, това е на един баир.

# 648
aniese,писах ти ЛС.

# 649
  • с/у ОколоМръсТното
Къщата си струва, изгледът е уникален, но имай предвид, че страхотно катерене по стълби те чака всеки път, това е на един баир.

2 години подред ги катеря с децата. Не са болка за умиране. Има пейка за почивка по средата на стълбите.  Grinning
Мястото е много добро. И до стария и до новия град все е близко...

ако темата относно паркирането в Созопол ви е важна:

още една причина, да се откажа от морска почивка по родното черноморие. Не стига, че е гъч на плажа, ми няма къде да паркираш. И разните му там бабички и дядовци са сложили столове и какво ли още не пред къщите си, само и само да ти е още по-гадно  Close
Ариведерчи Созопол.
Красив, но не и в сезона.

# 650
Ще ви следя, миналата година бяхме отседнали в хотел в новата част на града и сме очаровани. Пак мислим за Созопол.

# 651
Бяхме там през 2009 година. Аз бях бременна в 5-я месец със слаби контракции през цялата бременност, но ние изкачвахме стълбите само вечер, защото ходихме на плаж с колата, не на Созопол.
Бяхме в студио и останахме доволни, собственичката Катя е много мила.

# 652
Здравейте, и аз замислям едноседмична почивка в Созопол- спомените ми от там са страхотни и ми се иска да ги подновим, като разликата е че сега сме трима Simple Smile
Та за тази оферта да имате отзиви, както и най - важното колко много е далеч от плажа?
http://hito.bg/morska-vakanciia-v-komleks-sozopoli-hils-5-noshtu … cena-ot-175-leva-
Благодаря на всички включили се!

# 653
  • София
това нещо се намира на километър - километър и половина от плаж хармани и то южната му част, не знам с какъв акъл пишат, че е на 10 мин от централния плаж - или не познават созопол, или лъжат

# 654
  • при моите любими
Здравейте, и аз замислям едноседмична почивка в Созопол- спомените ми от там са страхотни и ми се иска да ги подновим, като разликата е че сега сме трима Simple Smile
Та за тази оферта да имате отзиви, както и най - важното колко много е далеч от плажа?
http://hito.bg/morska-vakanciia-v-komleks-sozopoli-hils-5-noshtu … cena-ot-175-leva-
Благодаря на всички включили се!

Намира се  в Буджака, което както са написали е далечко от Хармани в Созопол, да не говорим за централния плаж. На 10мин от там, дори може би и 15мин се намира малкия плаж на Буджака.

# 655
Благодаря за инфото - и на мен ми изглеждаше, че нещо баламосват в тази работа. Сега се спрях на този хотел - http://hotelisozopol.info/ и http://pochivka.bg/o-14486-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%B0 … D1%80%D0%BE%D1%81. Даже днес трябва да пусна паричките за капарото. За това моля за инфо ако някой има - изглежда прилично, на хубаво място, но ако някой има личнои впечатления и ги сподели ще съм много благодарна.   Hug

# 656
  • София
това е на около 400 метра от плаж Хармани, отсреща е стадионът, нямам преки впечатления; за пореден път се убеждавам, че в созопол с едно и също име може да има няколко хотела, ей това е - работиш няколко години, изграждаш име, после идва новак и си кръщава хотела като твоя - с името албатрос са точно три места в созопол Simple Smile има няколко орхидеи и червени къщи също:)))

# 657
  • BG
Не можах да разбера колко е разстоянието от хотел Селена Бийч до плажа и преминава ли се главното шосе.

# 658
  • София
Не можах да разбера колко е разстоянието от хотел Селена Бийч до плажа и преминава ли се главното шосе.

не се преминава, най-близък е плажът на буджака, до него е южната част на хармани,самият селена бийч е на улицата, но от страната на плажа, като гледам гугъл мапс плажът  на макс 100 метра, ако не и по-близо; харманският плаж - на около 400

# 659

не се преминава, най-близък е плажът на буджака, до него е южната част на хармани,самият селена бийч е на улицата, но от страната на плажа, като гледам гугъл мапс плажът  на макс 100 метра, ако не и по-близо; харманският плаж - на около 400
От Селена бийч до малкия плаж на Буджака е не повече от две-три минутки път, до Хармани е наистина около 400 метра. Не се пресича път. Но при резервацията искайте стаи с изглед към морето /басейна/, защото от другата страна е пътя и освен че пече яко, сигурно е и шумно.

Общи условия

Активация на акаунт