Бивши и настоящи съпруги

• 17 730
  • 272
  •   1
Отговори
# 90
  • Italia
Винаги съм смятала, че ако има триъгълник, то "новата" има най-малък процент вина. Щом съпружието е решило да изневерява, разлика за мен няма дали е с Пенка или Иванка  Naughty

# 91
Да... Всичко е до манталитета на хората! Там е ключът !  Peace
Вярно е че и моят съпруг изказа мнение за бившата си ( както и обкръжението му) ...но аз наистина не повярвах , защото  вина за нейното състояние има и той ( както и аз за моя провален брак). Никога само единия  не е виновен .... Просто си  реших че  с времето  ще ми се изяснят нещата и ще си създам собствени изводи... Но вината е много относителна ....

# 92
  • София
Адски си права, за развод почти винаги трябват двама, за провален брак също. Лошото е, че след развода вече си проличават манталитета, отговорностите, приоритетите, проличава си и кой е по-виновен, ако мога така да го степенувам Simple Smile

# 93
Винаги съм смятала, че ако има триъгълник, то "новата" има най-малък процент вина. Щом съпружието е решило да изневерява, разлика за мен няма дали е с Пенка или Иванка  Naughty

ако не е знаела, че е в триъгълник - да
но ако си знае, че е #2 и пак си сваля прашките където не й е работа -  Naughty

# 94
  • в моя свят на мир и любов

Така както си седя и си мисля, че ако мъжът е мъж на място, няма заради едните свалени прашки да си зареже семейството.
Работата е в това, че обикновено мъжа е някой мухльо, държи се къто такъв и не обича никой друг, освен себе си.
Затова без особени емоции зарязва жена си /или тя него, и се впива в любовницата си - все пак някой трябва да му пере гащите и да му готви. Пък докато любовницата му плюе по бившата, пере му гащите и си мисли, че е върха на сладоледа, щото е била предпочетена, то мъжът си хойка отново и сваля нечии други прашки.

ПП: Това не се отнася за случаите в които любовта те удря като гръм от ясно небе и забравяш за всичко, но пък тези случаи са рядкост.

# 95

И аз съм на същото мнение. Дори носи и по голямата част от вината.

# 96
Ще кажете още малко,че съпрузите със зор ги събличат тея жени  ooooh! .Аз съм на мнение,че вината и най-много в семейството и най-малко в третия човек.Обаче на повечето жени им е удобно ''другата'' да им е виновна,вместо да се запитат какво не е било наред,за да се появи трети човек във връзката им.Така е по-лесно.

# 97
Ще кажете още малко,че съпрузите със зор ги събличат тея жени  ooooh! .Аз съм на мнение,че вината и най-много в семейството и най-малко в третия човек.Обаче на повечето жени им е удобно ''другата'' да им е виновна,вместо да се запитат какво не е било наред,за да се появи трети човек във връзката им.Така е по-лесно.

именно - сами се събличат тез женици и това хич не ги прави най-малко невинни , 'щото не са изнасилени все пак  Peace
има и други начини хората да решават семейните си проблеми, освен да търсят трети  Peace

# 98
  • София
Така както си седя и си мисля, че ако мъжът е мъж на място, няма заради едните свалени прашки да си зареже семейството.
Работата е в това, че обикновено мъжа е някой мухльо, държи се къто такъв и не обича никой друг, освен себе си.
Затова без особени емоции зарязва жена си /или тя него, и се впива в любовницата си - все пак някой трябва да му пере гащите и да му готви.

Глупости.
Обикновено мъжа си къта жена си, понеже тя пере гащите и готви и си ходи за емоциите при любовницата. Защо му е да си разваля рахата. В случаите на семейство с любовница, мъжът се решава да сложи край на семейството си, по мои наблюдения, в не повече от 5-10% от случаите. Зачети се из форума и ще видиш - реват пищят жените, че мъжа им си има любовница, обаче 'дали да го зарежа". Жената е тази, която взима решението и на мъжете това им е идеално удобно - след това с чиста съвест казват - ами ти така реши.

FREZZ, тя хубаво ще се запита жената какво не им е било наред в отношенията, че мъжа да тръгне да хойка, ама съгласи се все пак, че каквото и да им е на отношенията, развяването на пишки по чужди булки не е решение на интелигентен мъж. Хич, ама хич не мога аз да обвиня съпругата затова, че на мъжа й не му стига акъла да намери решение на проблемите си, което да не включва секс с чуждо.

# 99
Ще кажете още малко,че съпрузите със зор ги събличат тея жени  ooooh! .Аз съм на мнение,че вината и най-много в семейството и най-малко в третия човек.Обаче на повечето жени им е удобно ''другата'' да им е виновна,вместо да се запитат какво не е било наред,за да се появи трети човек във връзката им.Така е по-лесно.

именно - сами се събличат тез женици и това хич не ги прави най-малко невинни , 'щото не са изнасилени все пак  Peace
има и други начини хората да решават семейните си проблеми, освен да търсят трети  Peace
Явно не се изказах правилно.Имах предвид обратното-че тези мъже едва ли са се съпротивлявали на тези жени,за да ги изкарвате толкова невинни(мъжете).
Съгласна съм 100 процента,че има други начини за решаване на семейните проблеми.Точно затова мисля,че третия човек и най-малко виновен.

# 100
не, мъжете не са невинни, за мен те са най-виновни
против съм това, че любовницата е най-невинна, защото обикновено знае, че е любовница или скоро разбира, но не се отказва
за мен съпругата е най-малко виновна

или ако обърнем случая - съпругът, ако жена му си има друг

# 101

Мдаааа, защото, ако тя не си събуе прашките, той ще се върне вкъщи чист като сълза, без да пробва да събуе прашките на някоя друга...
Тази игра се играе от двама - нито тя насилва него, нито той нея. Просто на нея няма за какво да й пука - тя няма нито законови, нито роднински (евентуално) отношения със съпругата му, докато той има поне законови и той е този, който ще прецени дали може да сваля или не може да сваля чужди прашки. "Моженето" зависи от възприятията в семейството, но част от семейството е той, а не любовницата - тя просто се забавлява...

# 102
Ще кажете още малко,че съпрузите със зор ги събличат тея жени  ooooh! .Аз съм на мнение,че вината и най-много в семейството и най-малко в третия човек.Обаче на повечето жени им е удобно ''другата'' да им е виновна,вместо да се запитат какво не е било наред,за да се появи трети човек във връзката им.Така е по-лесно.

именно - сами се събличат тез женици и това хич не ги прави най-малко невинни , 'щото не са изнасилени все пак  Peace
има и други начини хората да решават семейните си проблеми, освен да търсят трети  Peace
Явно не се изказах правилно.Имах предвид обратното-че тези мъже едва ли са се съпротивлявали на тези жени,за да ги изкарвате толкова невинни(мъжете).
Съгласна съм 100 процента,че има други начини за решаване на семейните проблеми.Точно затова мисля,че третия човек и най-малко виновен.

Вие пак ли до изневери опряхте Laughing
Не винаги разводът е заради изневяра. И не винаги изневярата е заради проблеми. Ама Пенка и Иванка нека си мислят така, след като им е удобно. Робският манталитет и на съпруга, и на любовница е все лошо. Уважавай себе си, за да те уважават и другите.

# 103

Мдаааа, защото, ако тя не си събуе прашките, той ще се върне вкъщи чист като сълза, без да пробва да събуе прашките на някоя друга...
Тази игра се играе от двама - нито тя насилва него, нито той нея. Просто на нея няма за какво да й пука - тя няма нито законови, нито роднински (евентуално) отношения със съпругата му, докато той има поне законови и той е този, който ще прецени дали може да сваля или не може да сваля чужди прашки. "Моженето" зависи от възприятията в семейството, но част от семейството е той, а не любовницата - тя просто се забавлява...

или плаща за...

# 104
Азаф, не винаги се забавлява - често се опитва да се чучне на мястото на съпругата  Mr. Green
и най-голямата й награда е ако успее, а след няколко години се окаже в ситуацията на първата съпруга  hahaha

за другото съм писала в предния пост  Peace

Биляна, права си!

Общи условия

Активация на акаунт