Бивши и настоящи съпруги

• 17 493
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
не, мъжете не са невинни, за мен те са най-виновни
против съм това, че любовницата е най-невинна, защото обикновено знае, че е любовница или скоро разбира, но не се отказва

И защо да се отказва? Тя с какво е длъжна на съпругата?
Никога не бих обвинявала трети човек,  ако нещо в семейството ми се разруши

# 106
Абе и аз съм против това да се обвинява чужд човек за проблемите на двама души, ама вие си знаете.

# 107
за мен това е въпрос на морал, особено ако има деца  Rolling Eyes

# 108
Азаф, не винаги се забавлява - често се опитва да се чучне на мястото на съпругата  Mr. Green
и най-голямата й награда е ако успее, а след няколко години се окаже в ситуацията на първата съпруга  hahaha

за другото съм писала в предния пост  Peace

Биляна, права си!

Е, той, ако е решил да подменя законната, чучването не е трудно. Ако няма такива намерения, нека си драпа мадамата...
Честно казано, никога не съм разбирала феномена свободни млади жени да се хващат със женени мъже. Тези "занимания" са за "напреднали" - т.е. за бракувани и от двете страни. Иначе има твърде много драми...

# 109
за мен това е въпрос на морал, особено ако има деца  Rolling Eyes

А, чакайте вие чуждите хора да проявяват морал, понеже имате деца. Ако мъжът е пренебрегнал децата, няма какво да обвинявате чуждата жена.

# 110
  • София
Азаф, не винаги се забавлява - често се опитва да се чучне на мястото на съпругата  Mr. Green

Дали?  Thinking
За какво й е на свободна жена да се хваща с доказан кръшкач, нинам. Ако е на 19-20 и не отбира много-много, как да е.
В този ред на мисли - вярвате ли, че в такава ситуация като се подмени съпругата с любовницата, има шанс след това мъжа да кротне и да не кръшка? Или вярвате, че е въпрос на време да се случи отново?

# 111
Азаф, не винаги се забавлява - често се опитва да се чучне на мястото на съпругата  Mr. Green

Дали?  Thinking
За какво й е на свободна жена да се хваща с доказан кръшкач, нинам. Ако е на 19-20 и не отбира много-много, как да е.
В този ред на мисли - вярвате ли, че в такава ситуация като се подмени съпругата с любовницата, има шанс след това мъжа да кротне и да не кръшка? Или вярвате, че е въпрос на време да се случи отново?

Вярвам, че ще се кротне. Пак същите битовизми ooooh!
Като с една тема за насилието. Биели бившите, а с настоящите - ангели с бели крила.
Значи - можело.

# 112

Дали?  Thinking

Имам два пресни примера пред очите си, едните са ми колеги.
На  пръв поглед и двамата мъже са се кротнали, такива са ми впечатленията, но те си знаят.
В единия случай мъжът е последният човек, когото бих нарекла кръшкач, други бяха проблемите със съпругата му просто настоящата се появи в такъв момент  и раздялата с бившата беше неизбежна.

# 113
... В този ред на мисли - вярвате ли, че в такава ситуация като се подмени съпругата с любовницата, има шанс след това мъжа да кротне и да не кръшка? Или вярвате, че е въпрос на време да се случи отново?

Моите наблюдения са, че където е текло, след време потича пак. Дали алкохол, насилие, хазарт - няма значение. Това са и причините за разводи сред познатите ми - никой не се е развел заради паралелна връзка на другия, да не говорим за инцидентно чукане (не че не ги е имало, но голямата причина винаги е била друга).

# 114
Айде, не всички са серийни кръшкачи.. Sunglasses

# 115
  • София
Аз бях склонна да вярвам, че не е възможно да се спре кръшкането, но факт е, че пред очите си имам такъв пример. От друга страна, с новата мацка са едва от 2-3 години, нямат още деца и прочие битовизми, така че е рано да се каже, но ми изглежда кротнал човека.

# 116
Хубаво де. Да речем, че мъжа си го вади, пък оная си сваля прашките. Ами като толкова ти се иска секса, прави го и бягай. Защо след това остава пак, при условие че знае че мъжът е женен или живее с някого и има поколение. Значи не е само за секса. а е поставена определена цел изграждайки своето щастие на гърба на съпругата и децата. За това казвам, че и втората си има голяма вина, защото го е направила с пълното самосъзнание, и после бившата видите ли , била такава или онакава.

# 117
а е поставена определена цел изграждайки своето щастие на гърба на съпругата и децата.

Ох, стига с тези клишета.. ooooh!

# 118
а е поставена определена цел изграждайки своето щастие на гърба на съпругата и децата.

В много случаи съпругата и децата стават доста по-щастливи, след като любовницата си изгради щастието със съпруга...

# 119
  • в моя свят на мир и любов

В много случаи съпругата и децата стават доста по-щастливи, след като любовницата си изгради щастието със съпруга...

Абсолютно вярно Peace

Общи условия

Активация на акаунт