Фотография 49

• 27 009
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Момо, честито и от мен. Да ти е живо и здраво момченцето, много да те радва, да те слушаи много да позира. И на мен ще ми липсват твоите селфове ... Ах, как се развълнувах, припомних си моето раждане ... Ти наистина ли роди вкъщи??? Герой  си ти ...
Асол, много много ми харесва момиченцето в гората. Прекрасна е.
ЕлиГ, наистина не е много по-лесно да се снимат предмети, но аз си мисля, че е малко по-лесно всепак отколкото бягащо дете. Стравила си се добре.
Чикадии, и аз си мисля, че имаш напредък. А между другото и аз съм точно като теб, в последно време снимам и трия и все нищо не ми харесва.
Госпожица Клавел, много е чаровен малкия.
Бингъл, писах ти във фликр, но и тук. Много ми харесва, много емиция има в снимката
Ели, само да ти кажа, че много ми харесва снимката на Андреа, много добре си я уловила, снимай я още, винаги е пир за очите да я видим ... и с тези прекрасни шапки  Hug

Ето и от мен за последните няколко дни няколко опита ... за критика

И една да ми кажете дали е подходяща обработката. Направих я ч/б понеже доста зеленееше и не можах да я оправя. Какво мислите, губи ли се????

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 01:16 от tracy_t

# 571
Grinning Честит бебок на момо и на семейството и Simple Smile Прекрасно име сте избрали! Да е много, много здрав и палав и да ви радва безкрай  Heart Eyes

Нелка е оставила незабравим спомен в съзнанието ми от един друг форум  Hug Няма по-голям майсторлък никъде!

Благодаря ви за пожеланията и за добрите думи относно моята малка лична гавра със бременността ми  Mr. Green То е ясно, че след слефовете на момо само нещо брутално би могло да предизвика интерес  Crazy

(извинявам се, че не коментирам от седмици, опитвам се да ви следя, но се надявам скоро отново да вляза във форма! браво на новите момичета - изненадвате много приятно)

за който му се коментира - как ви се струва обработката?

# 572
Честито и от мен на Момо! Много здраве и щастие на малкия Ноа и цялото му семейство Hug
Момо, ще ни липсват разкошните ти селфове, но пък сега ще се наслаждаваме на снимки на бебчо.

Agent Provocateur
, портретът е страхотен! Много ми харесва.

Бингъл, много настроение струи от снимката, но признавам честно, че краката твърде ми се набиват на очи...

Асол, приказна снимка!

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 08:43 от {Тони}

# 573
Асол в снимката ти има някаква магия;) сякаш детето е в дъблока и тъмна гора и само от някъде влиза лъч светлина;) обработкта много ми харесва;)по твоите снимки мога само да охкам и ахкам;)))))))))))((и аз мисля, че сандалите малко развалят работата;) ама снимката е толкова готина, че това май няма значение;)))))))))) Laughing
Agent Provocateur идеята ти за повръщата снимка за мен е уникална;))))))))))мен лично много ме впечатли;)
бингъл муцунката от вчера много ми хареса;) интересно се е получило с тази шапка;)))))))))
tracy_t и аз искам много да пробвам подобен кадър с движищите се коли;))))))))))(веднъж видях един такъв от Цариградско шосе в София;) много успешен;) всичко беше на фокус и само линиите от светлините бяха леко размазани от движението;) страхотна снимка още я помня;)
EliG напоследък виждам някакви различни кадри от теб;))))))))))много им се радвам;) това с калинките също е много готино;)
Госпожичка Клавèл страхотно хлапе;) и портрета ми харесва;) само дясната му ръка да не беше отрязана;) но понякога е трудно да се хване всичко;) и при мен се случва много често да отрязвам крайници;(

LemonDesi аз виждам стрийма;)но пък защо снимките ти не ми излизат в новокачените;((((((((((това често се случва при мен и така изпускам винаги хубави снимки;(

# 574
  • Ах, морето
Честито, Момо! Да е жив и здрав малкият Ноа!  Hug

# 575
Честито на Момо! Чакаме първите снимки на Ноа! Simple Smile Страхотно име!

# 576
много ви благодаря за пожеланията!  Heart Eyes
всичко мина прекрасно - снимков материал ще има в близките дни.

страхотии показвате. ще наваксвам после.

# 577
много ви благодаря за пожеланията!  Heart Eyes
всичко мина прекрасно - снимков материал ще има в близките дни.

страхотии показвате. ще наваксвам после.
Laughing Laughing Laughing Laughingнямам търпение;)))))))))))))

Някой да знае от къде се добавят снимки във фаворити в фликр и екзифа къде се намира;(Cry че сега с новият дизайн не мога да открия тази опция;(

# 578
  • София/Осло
момо ,чак се е и разписала....страхотна си момиче !

Искам да ви помоля за малко помощ.. искат от мен да направя 2-3 снимки на една конференция..да се види работната обстановка. Какво да направя за да стане възможно най-добра снимка с 50мм ми обектив?  Blush

# 579
Ели, сникма да добавяш във фейвъритс става: горе вляво над снимката е бутончето фейвъритс. А ексифа можеш да видим от actions, от падащото меню избираш view exif info

Оправих тази снимка, сега как ви се вижда, по-добре ли е?

А тази малко я омазах  newsm78 да не дразни крака на масата

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 12:18 от tracy_t

# 580
фейвъритс бутона ми го няма горе в ляво както беше преди;((((((((((((((какво става;(

# 581
  • София, Борово
Привет на всички!
Искам да помоля за малко помощ - мъча са цяла сутрин с едни перли, естествено без успех.
Та, ако някой знае, моля да ми каже как се снимат перли.
 tracy_t, по-добре е според мен! Много ми харесва нощната ти снимка.

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 12:14 от Diana

# 582
  • Ах, морето
От мен две снимки, които не са нови, но сега се наканих да кача:
http://www.flickr.com/photos/45006884@N05/4773397183/
http://www.flickr.com/photos/45006884@N05/4773409579/
Нищо не съм снимала от седмици. Желанието не ми се е върнало още. На първата има един отблясък на шкафа, който не знам как да оправя. Идеи?

Редактирам се: по съвет на Трейси направо я кропнах, да не се занимавам с отблясъка. Ето я: http://www.flickr.com/photos/45006884@N05/4773458173/

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 12:41 от vesi_127

# 583
  • София/Осло
Eли ,аз не мога да ти помогна с бутоните Sad((
Трейси- така  е много по-добре поне за мен.
vesi_127  - не мога да ти видя снимките
Diana , мога да ти помогна единствено с линкове
 http://www.beadinggem.com/2010/01/taking-good-pictures-of-pearls-is-such.html
http://www.ehow.com/how_5970208_do-photograph-pearls_.html
http://www.tabletopstudio.com/documents/jewelry_photography.htm

# 584
Госпожичка Клавèл, според мен ще ти трябва по-широк обектив за тази цел, минимум 35 мм, и светкавица на всяка цена. От опит знам, че светлината по такива места е крайно недостатъчна за репортажно снимане.

Diana, аз съм снимала перли преди доста време, проблемът им е, че отразяват всичко около себе си. Зависи с каква цел са ти снимките, но може би най-добре ще стане в предметна палатка, като пъхнеш обектива на камерата през малък отвор, и после да ретушираш всяка перличка поотделно  #Crazy
момент да потърся моите снимки, те са доста старички ето, качила съм само една се оказа, останалите не помня на кой архив са...

Общи условия

Активация на акаунт