Фотография 49

• 26 948
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Днес беше поредния ден в който адски ме мързеше да снимам. Бях се разплула на Калиакрия и ме мъчеше мисълта, че трябва да се надигна и да направя поне 1 снимка за деня. По едно време станах, намерих Малена, тя пък реши да ходи до WC, хайде пак легнах!
Накрая, в последните 15 минути, като се разснимах, шаното ме покри, голям улов. Не мога да си избера фаворит:)

Ето всички от тук!

# 736
Разкошна Малена, както винаги! И това ако при мързел правиш, какво да кажа аз... Rolling Eyes
Житата са златни, Майра Simple Smile
Фрий, с много мисъл и подтекст, харесва ми много
От мен само тази за днес: http://www.flickr.com/photos/42545662@N04/4783681101/

# 737
Малена е прекрасна  Heart Eyes
НА мен от постнатите най-ми харесва дясната на втория ред   bouquet

# 738
  • Анкх-Морпорк
Маlenna, дай Боже всекиму такъв мързел!  Laughing
Чудесни са!
На мен май ми е фаворит тази с хамак ли или плат някакъв, много закачливо гледа.

# 739
Malenna , първата и кадъра с колелото ми харесват най- много Simple Smile
Сигурно хиляди пъти са ти го казвали,но ...винаги гледам нещата ти с такъв захлас! Имаш уникален почерк  Grinning Преди време дневника на Малена ме запали по рамкирането и въобще по ФШ,а тези цветове от снимките ти ми действат супер мотивиращо да се уча... Трудно ще те стигна, даже изобщо, но е хубаво да мечтая ... Признах си. Сега вече спирам да досаждам  Blush

# 740
Malenna , първата и кадъра с колелото ми харесват най- много Simple Smile
Сигурно хиляди пъти са ти го казвали,но ...винаги гледам нещата ти с такъв захлас! Имаш уникален почерк  Grinning Преди време дневника на Малена ме запали по рамкирането и въобще по ФШ,а тези цветове от снимките ти ми действат супер мотивиращо да се уча... Трудно ще те стигна, даже изобщо, но е хубаво да мечтая ... Признах си. Сега вече спирам да досаждам  Blush

ооооооооо Sunglasses
Прекалено ме ласкаеш Hug Hug Hug
имам стигане и то лесно и бързо:)
аз не блестя с много качества, освен с ярки цветове, дето се набиват на очи

# 741
  • Варна
Малена и аз да изкажа възхитата от кадрите ти, които запечатваш. Може ли малко помощ. Тези така цветни и грабващи снимки с каква бленда, скорост, фокусно разстояние и исо ги снимаш Embarassed
П.С. Аз нали се сдобих с никон д90 и сега чета и пробвам, но от 200 кадъра, едва 8 си харесвам и то те са случайни и имат нужда от поправки и те. Crazy

# 742

Общи условия

Активация на акаунт