Фотография 49

• 26 950
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Муцуна, еее много добър си е направо зубърска оценка  hahaha ха, честито и да полеете тази вечер!

шоши, много са хубави! особено втората

алегрина, тази снимка щеше да е страхотна, ако тичинките бяха на фокус - така снимката просто няма фокус за съжаление (a при макротата това мисля е критично), но нищо не пречи да повториш. Цветовете са страхотни.

Линда, и на мен много ми допада клипа, но за съжаление нямам как да го чуя с музиката  Tired

Наде, сигурно ще е добро апаратчето, но питай дали могат да свалят цената на 200лв, и без друго сигурно няма опашка да го купят...

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 05:29 от Лeни

# 16
ехааа мн красиви тези две снимки, като в море от зелено!!

та този фф явно си е далеч по-професионален и използван, фотокулт знаете ли го изобщо? аз навремето просто съм се регнала и в двата и съм си избрала един Crazy като гледам във фф съм се регнала 2 седмици преди да родя  Mr. Green нямам и нито една снимка Crazy

да ви попитам вие повечето професионално ли се занимавате с фотография или просто снимате като хоби? ако е професия всъщност за кого снимате и къде ви се използват снимките? едва ли е само списания или реклами, тъй като са си доста снимки.във форума на фф видях, че българин е с фото на седмицата в istock - има невероятни снимки!! той очевидно работи някъде, но пак не ми е мн ясно къде намират приложение тези снимки... тези въпроси, ако не става ясно, са просто от любопитство,интересно и непознато ми е  Sunglasses

# 17
  • Пловдив
о, аз съвсем нямах предвид, че се гордея с "без обработката"))), а че очите са си такива

# 18
Днес излязох из Хелзинки с намерението да поснимам стрийт, но за беда попаднах на брутална разпродажба в H&M, прекарах там около 3 часа, олекнах със 150 евро и останах без свободно време за снимане  Joy
За сметка на това имам много яки дрешки и съм щастлива хахахах

Утре ще снимам из Стокхолм, ако успея да се събудя, за да излеза навреме  Crazy
No shopping, I promise  Whistling

# 19
  • София
Nigella , разсмя ме, и аз ако бях на твое място щях да прекарам по същия начин деня  Laughing
Linda, и аз харесах клипчето, музиката е странна , но ако е по техен и на приятелите им вкус е ок

две леко странни за мен снимки, не ме щадете, ще ми бъде от полза всяка критика:

# 20
Запис и от мен с един албум необработвани снимки (поради липса на време, не за друго) от миналия уикендSimple Smile

Добре дошли на новите в групата!
Много хубави снимки се пускат напоследък!

Линда, страхотно е клипчето!!

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 19:06 от Гаргамелчо

# 21
Браво Ели,първата снимка много ми харесва;)  bouquet

# 22
аз пък таман да кажа, че си личи, че са без обработка, хахахахаххх
според мен само губят тези кадри от липсата на достатъчно контраст и динамика, ама това си е мое мнение, нали  Mr. Green
до сега само на Лени sooc кадри са ми хващали окото, и на Деси навремето

та по този повод - едни китки С обработка  hahaha

EliG , хубави са ти кадрите, и не са никак странни даже, много експлоатиран сюжет е  Grinning

Нигела, аз отначало прочетох, че си попаднала на разпродажба в B&H  Mr. Green

Кукле, радвам се да те срещна! Точно стартира един летен проект, можеш там да пускаш http://www.flickr.com/groups/not365/pool/

# 23
 JoyНе е умишлено,просто странно съвпадение!С малко обработка и доста по-неглиже. Wink

# 24
ЕлиГ, и на мен ми харесват снимките с ягодите. то първата с кроп е почти еднаква с втората  Wink Но са хубави. Доядоха ми се ягоди  Embarassed

# 25
Deni, писах във фликър:))) На мен ми харесват и така.
Лоис, обработката е  6!
Багира,  може би малко по-силна обработка  ще му седи на този кадър, ако имаш място и си кропила, аз бих изправила линиите на  дървената ограда или каквото е там.
Ели, за мен вторите ягоди:)))

Да не почвам без нищо новата тема:)

# 26
Записвам се и аз в новата темичка. Зарила съм се с материали, видеа и книги за всякакви техники и обработки и съм решена вече да започна да напредвам.. Още ме е срам да пускам снимки тук сред вашите шедьоври, така че по-често ще качвам във Фликър, а само отвреме на време тук  Blush

Ето една италианска уличка от днес:

качила съм я и на http://www.flickr.com/photos/simona_ray/

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 22:42 от A_vagabоnd

# 27
Само запис.

# 28
Да се запиша, че пак ви изтървах! Hug

# 29
eто мъничко мои снимки!! ще се радвам да прочета всичко, което ви се пише за тях Hug
изобщо не са всички, които искам да покажа,че немам нерви да ровя из дискове, а и бъдещето е пред нас,живот и здраве!: само тези с глухарчето, които според мен са ми едни от най-добрите евър (и които ми ги изтриха от фотокулт), както и малко пресни... новите "струващи се" занапред ще качвам във фликр Peace

Общи условия

Активация на акаунт