Фотография 49

• 26 956
  • 742
  •   2
Отговори
# 45
Аз днес рано-рано в проекта с любимото ми капучино Crazy

Моля,споделете с коя програма си правите диптих/триптих и т.н.,различна от фотошоп Praynig

# 46
мерси за линковете! аз вече съм почнала да чета и от първата стр, дали ще се захвана по-сериозно, предстои да видим Crazy вдъхновена съм, но ако намеря и идея - ще стане Hug а препоръчвате ли някакви курсове, добри, в сф... някак си ми се иска наживо с някой да ми показва и да пробвам някакви неща

оф топик: нигела, подписът ти мн ми харесва!!

# 47
Записвам се и тук.
Направо нищо не смея да покажа след като ви гледам вас...

# 48
Здравейте, фотографки!  smile3525
Виждам страхотни снимки тук и тъй като искам да започна да правя и аз хубави снимки, ще ви помоля да ми препоръчате учебник за цифровата фотография и такъв за фотошоп. Благодаря!   bouquet

# 49
Una madre , на първа страница има много полезна информация. Книгите на Скот Келби също са много полезни.

# 50
Mомичетааааа!
Поздрави от Лондон! Тук е слънчево и горещо, типично по варненски!
Чувствам се толкова добре в този град, че не спирам да се питам, защо не съм се родила в него:)Simple SmileSimple Smile

открих нови и прекрасни места, напълних куфарите, киупих и един нов - -огроооооооооомен. С 2 думи - предоволна съм!!!
Скоро се връщам и започвам 93 летнии дни, по-скоро около 90 ще са моите!
 Heart Eyes Heart Eyes

# 51
  • София
Биляна, тук е типично по Лондонски - мрачно, облачно и вали  Joy Мъчих се преди малко на исо 800 точно до прозореца да снимам  ooooh!

Лоис, имах предвид нетипично за мен, снимам основно децата, моите и на приятели, а не части от тях както в случая, иначе не бих си и помислила, че мога да измисля нещо неснимано във фотографията   hahaha

Браво на всички, много силен начален старт на летния проект!

# 52
tchara   Hug  и в никакъв случай не идвай без камера, защото тук визуалните изкушения са много. Аз умирам от яд всеки път като изляза без камера и видя някакви страхотни места и моменти... Но ще си прекарате страхотно, сигурна съм.
Аз вече 5ти месец си поддържам фото дневник - всеки ден по една снимка от Флоренция, но ме е срам да ви го покажа, защото снимките не са пипани въобще и като цяло не се гордея особено с тях   Blush

Мерси за добрите думи за италианската уличка и за съвета за хоризонта! Лек ден на всички!

# 53
  • София/Осло
Еййй Биляна, колко развълнувано звучиш само ! НакефИ се максимално ! Mr. Green
След малко изчезвам да си правя снимката за летния проект днес  Laughing
Не мога да ви коментирам снимките , защото нищо не разбирам и всички ми харесват  Crazy
но благодаря ,че коментирате моите опити   bouquet

# 54
аз се чудя защо никой не пише, а вие вече в нова тема сте изписали 4 страници. голям съм заплес.

за времето тук няма да ви информирам, да не стресна някой и да му секне летния проект  Mr. Green . днес влизам в деветия месец и с голям зор се снимах. с много кофти качество, седмица 36: цък.

ще наваксвам и коментирам във фликр после.

# 55
tina_star една позната художничка ми беше казала, че изкуството е 97% труд и учене и 3% талант, така че ако имаш желание, не се отказвай!
Аз днес ще пропусна да снимам поради технически причини, оказа се, че зарядното на апарата не работи, смениха ми го, но сега батерията трябва да я извадя от него чак утре в 6 часа.
Mardi gras, програмата е Vegas Pro, пробвах - става, сега само трябва да измисля сюжет Simple Smile

# 56
Момичета, толкова ли са ми зле снимките, че никой нищо не казва за тях. Започвам да се отчайвам.
И пак да помоля някой ако може да ми даде линк към урока за оправяне на зелени оттенъци по кожата на модела. Благодаря ви

# 57
  • София

Някой искаше линк за ретуш на зелените участъци: 
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492895.msg15113082#msg15113082

Преди обяд го пуснах  Grinning

# 58
Някой искаше линк за ретуш на зелените участъци:  
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492895.msg15113082#msg15113082

Трейси, ето - Чара го е пуснала преди пет поста
Изобщо не са ти зле снимките, според мен имаш талант, но съм забелязала, че минава време човек да почне да получава коментари в повече. Някак си хората свикват да минават през фотострийма ти и да пишат, важно е да има прогрес само...

аз може ли да бъда нахална и да попитам пак как ви се видя това моето макро вчера не бях очарована, но на дневна светлина даже ми харесва днес - или направо да питам какво не ви кефи, че чак Мишолина поиска да и подаря макро обектива си да не го мъча повече  Joy

# 59
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Добро си е макрото, настъпи го за врата тоз обектив,
има си трудности с плиткия доф и реакцията при най-малкото трепване.
Бива ли така , почти две години да отлежава  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт