аз на нито едно от децата не съм давала подсладена вода ...

Аз не знам някой да е започнал захранване още - може би само Ани с Ивето.

Захранването и аз засега мисля към края на 5-и месец да го направя. Засега съм решила със зеленчуково пюре, ама ще видим има време
Дали не са зъбки??? 
Онзи ден така беше забучил главата, а го оставих само за да отида до WC-то. Излизам от там...и що да видя...нашия спи корем , забучил нос във възглавницата.......бягах от WC-то до спалнята с гащи на букаи.
Мисля си да му вземем от тези ограничители......незнам как да ги опиша обаче. Слага се докато бебето спи ...приличат на две възглавнички от двете страни на кръстчето на бебето. Ако някой се сети, за какво точно говоря, и има такъв ограничител и мисли че е полезен..моля да пише.
Дано е скоро и тези дни пак да тръгнем по разходки.

Хитри са душиците, искат си компания.
Онзи ден така беше забучил главата, а го оставих само за да отида до WC-то. Излизам от там...и що да видя...нашия спи корем , забучил нос във възглавницата.......бягах от WC-то до спалнята с гащи на букаи.
Мисля си да му вземем от тези ограничители......незнам как да ги опиша обаче. Слага се докато бебето спи ...приличат на две възглавнички от двете страни на кръстчето на бебето. Ако някой се сети, за какво точно говоря, и има такъв ограничител и мисли че е полезен..моля да пише.
Много рядко слагам биба (ако ме е дъквкала много дълго). Спинка си до към 5 ( а имаше период, в който и до 6 спеше, но...). През деня също с биба заспива или ако сме на вън - от друсането на количката. Ще видя зор с тая биба после, но пък сега ми е много лесно и предпочитам така от колкото на ръце.
Нямам търпениеееее....
). Оправям се без проблем с двамата. Много са ми милички като си "говорят" нещо. Баткото ми "превежда" какво е казала. И всяка вечер иска да му я слагам в леглото до него и да я гушка. Няма такова умиление...