Редовно ви чета , гледам вече по отпускарско върви темата.

Искам и аз да попитам за тези хомеопатични лекарства в кои аптеки ги има?
marisa би ли споделила, къде се намират ,може и на лични

Чета , че обсъждате захранването и аз съм за късното, но незнам каква е схемата.
Тук ще имаме разминавания с моята педиатърка, защото тя от старите школи.
Честно казано това захранване ми е доста сложно. Ако педито не ми окаже съдействие за късно захранване , незнам дали ще се справя сама.

Такаче ще следя тази дускусия с интерес.
Малкият започна усилено да си смучи палеца ,
Иначе и ние сме от трудно акащите , само на кърма сме. Започнах да пия фрешове от сини сливи и круши , дано помогне. Да ви попитам смесения чай на Хип от анасон , копър и т.н може ли да се дава на двумесечно бебе, защото гледам на опаковката пиши за над 4 месеца. Някой изполва ли го точно този?
Аз вода давам на малкия от МД. Там незнам каква е била, после започнах да давам подсладена по съвет на педиатърката , но прочетох , че не е хубаво да е сладка и го научих да пие чиста на Хип.
Според мен детето трябва да си пие водичка, особено в тези жеги.Ох имах още неща да ви пиша , но вече забравих , затова ще гледам да се включвам по-често

. Абе луда работа, съвсем за маймуни ни мислят
. Много се ядосах. Казах му какво от това че е малка, и там бебета се раждат и живеят?! Посъветва ме и ние с мъжа ми да се ваксинираме преди да тръгнем.... е тука вече направо подивях
. Казвам му.. Е няма нужда, ние сме родени и отраснали там и си имаме естествен имунитет, плюс това всички тия ваксини "за нас от източна Европа" вече ги имаме
.
И ние днес бяхме на консултация. Биха ни само Пентаксим-а, защото ХЕИ-то нямали Синфлорикс. Янито също много си смуче палеца, понякога се опитва и цялата ръка да си навре ама не става
Днес нашата педиатърка ме изуми. Вече можело да давам плодови?
пюренца.
Казах и че съм решила да захраня след 5-ия месец и то със зеленчуково пюре или оризова каша, а плодово пюре още по-нататък. Каза само цитирам : "Ами да, може и по-късно, за да не получи алергия" . Незнам какво да си мисля. Щом знае, защо хората захранват по-късно, защо ми говори за захранване на три месеца? Добре, че чета иначе сега щеше да е захранен и щеше да пие сокче