LaRedoute.fr - 162 - Преди намаленията - 23.06 - 30.06

• 90 215
  • 2 367
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Бургас
Някой ще кара ли нощна смяна?  Thinking

# 2 356
http://www.laredoute.fr/vente-sarouel.aspx?productid=324153543&a … =1&pos=12_n_n
Някой има ли ги ,отзиви?А дали са потурести?

# 2 357
Алекс1, можеш ли да ми помогнеш с инфо - като в ремб. ми излезне чек заменен вече с ваучер, кога ще мога да си видя кода за ваучера? Хвърлqй боб, или кристална топла вземи, само ми дай някакъв ориентир - трябва ли веднага да си го видя на мейла или някъде в профила не се ли отразява?
Ще те черпя, пък ти ще черпиш, че си спестила 20 Е  Joy

Пепина, аз му казвам полу-потур, ама го нямам това чудо, нещо като смъкнато леко дъно ми се чини, че ще бъде. Саруел е все пак, видно е.

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 23:59 от Чаено момиче

# 2 358
Моля за помощ - кой размер да взема при мерки (за жена)
ГО - 105
Т - 85
Х - 98
Благодаря предварително

# 2 359
 ooooh! появи ми си този надпис в Mes comandes :Trouver mon point de livrasion . това значи ли че не съм си попълнила верно адрес? и ако да къде мога да го проверя?   newsm78

да се редактирам не е объркан адреса получила съм e-mail и всичко с адреса е наред,но това не разбрах какво означава  newsm78 Trouver mon point de livrasion

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 00:04 от raq-babaq

# 2 360
Чаено момиче, ваучерът трябва да ти пристигне на хартиено писмо в пощенската кутия. Не се вижда в акаунта. Можеш да им пишеш на мейла, за да ти пратят номера му, ако не ти се чака чичко пощальон.

Аз пък си искам чершавчетата, но продължавам да не мога да платя. Тези от банката ми викат, че не виждат дори и опит за плащане.  Crossing Arms

# 2 361
Ох, лелеее, 10000пъти им писах да го пратят на мейла, дано да го намеря тези дни в кутията си, ако ли не утре като им пиша да са малко по-бързички! Praynig Грехота е да харча малкото си пари, а да имам да взимам от тях. ooooh!

В колко предвиждате да отвори сайта?

# 2 362
  • Пловдив
Сполай ви, пазаруващи  Grinning МЕтвам се ей-тук при вас - хем да не ме забравите, хем да следя за интересни линкове. Не че иначе не ви следя тихомълком, де  Mr. Green Вероятно ще пропускам 90% от постовете, но важните със сигурност няма да ми убягнат  Wink
За протокола - днес пуснах една поръчка, почти по навик, т.е. нищо не ме грабна, ама да не съм капо...

Еееее не така тихомълком  Naughty и без това ми липсват много от редовните тук Simple Smile А и линковете които винаги си давала са все на страхотни попадения Simple Smile
Добре че е сега Чоколина,макар че днес изпуснах 15 центовите комплекти,ама здраве само да има  Hug

# 2 363
кафявата дамска чанта пращат ли я като подарък? приема ми кода

# 2 364
# 2 365
  • Sofia
нещо вече почти свършиха артикулите в сектора за 1Е, дали ще качат нови тази вечер  Crazy

# 2 366
# 2 367
ами фактурирана ми е поръчката ;и аз това се чудя как ?пуснах я на 18.06   освен да почокам още малко и да им пиша

Общи условия

Активация на акаунт