LaRedoute.fr - 162 - Преди намаленията - 23.06 - 30.06

• 90 270
  • 2 367
  •   1
Отговори
# 90
А дали ще пуснат пак довечера  Rolling Eyes

# 91
Дано,

вчера не ми се спеше , а се натисках в леглото.. и какво съм изпуснала...Sad

# 92
Мен сън не ме хвана от 4,30 до сега и станах за видя какво става. ooooh!
Ще си получите нещата споко.И преди са пускали така центови цени и всичко идва.
На мен за да ми мине малко яда,че този път изпуснах далаверата си пуснах хлебопекарната.Направих си чисто нов акаунт, защото стария ми е от много отдавна и там не се хващаше.Сега остава да ми я пратят, че оня ден пак изхвърлих цял нарязан хляб, вътре целия мухлясал.

# 93
  • близо до морето
Бях нахвърляла някой работи снощи в кошницата днес като заредя картата да ги пусна, обаче всичко е на съвсем други цени вече!  Whistling

# 94
Само да ви предупредя за триковете им #Cussing out

вчера пуснах тези чехли за 7 евро а днес вижте колко им е цената

http://www.laredoute.fr/vente-tongs.aspx?productid=324173140& … =1&pos=15_n_n

# 95
Бях нахвърляла някой работи снощи в кошницата днес като заредя картата да ги пусна, обаче всичко е на съвсем други цени вече!  Whistling
И аз така. Вчера нямах нито евро в картата. Днес отварям кошницата и всичко е с други цена. Дано пуснат пак.

# 96
Еее, какви са тези манипулации  #2gunfire
защо сега такива цени  #Cussing out
като никога пък аз снощи се вредих за една поръчка с центовете ама само за мен и едно нещичко за детето, чак ми стана съвестно
и все пак, кажете ми моля от момчешкото размер 114 - 6 години за колко големи деца става или някой който има такъв размер блузка може ли да ми даде размери   bouquet
и последно като са правили така с центове, повтаряли ли са го и друг път или това беше който успя успя или да очаквам включване отново

# 97
  • Beyond the Frontiers
Повтарят - чат пат, ама си е дебнене.

# 98
Моля да ме извините, но какво е ставало снощи и кога пак да очакваме нещо такова (което така и много не разбрах  Mr. Green)

# 99
снощи имаше 4 хиляди продукта на намалени цени, като личната ми статистика показа, че до към 500-я артикул цените все още бяха до 2-3 Е или някъде там.

аз самата метнах 3 пълни каручки. за мен успешните неща снощи бяха момичешките геокси за 5 Е (до номер 26), чанта на мелоу йелоу за 8 Е в черно + в червено взех; зелена чанта ест. кожа огромен размер 23 Е; друга чанта тип сак-банан за 99 цента, чантата на софт грей за 3-4 Е; блузетата и потниците, дето бяха по центове (2 за 48 цента и подобно), туники, пуловери, жилетки за х 70 цента - 1 ималко Е, цял бански за 2 и малко, и разбира се чаршафите, които излизаха 7-8Е комплект за спалня (с малко преправяне). от всичко взех, така че се чувствам възмездена, дори и друго да не купя; и споделя, че според мен това беше грешка, а не търговски трик - 3 бодита за 1 Е и халат за 70 цента никой не дава  Peace

някой може ли да ми каже спалният чувал от снощи за 8 пари чини ли нещо? сложих на половинката, че е планинар и нещото изглеждаше компактно, топло и чудесно, но сега се съмнявам струваше ли си парите  newsm78

+ да питам тия червените кикерси снощи колко пари бяха?

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 09:00 от маик

# 100
добро утро момичета!към колко часа снощи са били тези намаления че аз всичко съм изпуснала.... newsm78 ooooh!

# 101
  • Варна
снощи имаше 4 хиляди продукта на намалени цени, като личната ми статистика показа, че до към 500-я артикул цените все още бяха до 2-3 Е или някъде там.

аз самата метнах 3 пълни каручки. за мен успешните неща снощи бяха момичешките геокси за 5 Е (до номер 26), чанта на мелоу йелоу за 8 Е в черно + в червено взех; зелена чанта ест. кожа огромен размер 23 Е; друга чанта тип сак-банан за 99 цента, чантата на софт грей за 3-4 Е; блузетата и потниците, дето бяха по центове (2 за 48 цента и подобно), туники, пуловери, жилетки за х 70 цента - 1 ималко Е, и разбира се чаршафите, които излизаха 7-8Е комплект за спалня (с малко преправяне). от всичко взех, така че се чувствам възмездена, дори и друго да не купя; и споделя, че според мен това беше грешка, а не търговски трик - 3 бодита за 1 Е и халат за 70 цента никой не дава  Peace

някой може ли да ми каже спалният чувал от снощи за 8 пари чини ли нещо? сложих на половинката, че е планинар и нещото изглеждаше компактно, топло и чудесно, но сега се съмнявам струваше ли си парите  newsm78

16.80E

# 102
           И аз изтървах всичко снощи , гледах отстрани с празна карта. Днес вече ще я заредя,дано да има за какво!

# 103
16.80E
аууууу!!! ще ги дебна значи. дано имам късмет и с тях.

fabia - аз пазарувах между 8 и 12, но към 12 артикулите бяха бая намалели - гледах че от 47 страници (значи около 4хил и 700 артикула) към 12 през нощта вече бяха 43. сравнително спокойно беше обаче - само едни панталони ми оградиха + на 3тата поръчка липсваше вече въпросната чанта за 99 цента - исках още една да взема в друг цвят  Peace

ant - добре е да казваш, че искаш нещо. на миналите намаления девойките се бяха разпределили - едната вземаше 10 броя чанти, другата 10 броя нещо друго и после се разменяха нещата. ако не знаем, че искаш, няма как да помогнем  Peace

# 104
  • Sofia
и споделя, че според мен това беше грешка, а не търговски трик - 3 бодита за 1 Е и халат за 70 цента никой не дава  Peace

Абсолютен трик си е.
Помисли си - реалните магазини и марки дават пари за реклама. А Ларедутци чудно си изрекламираха намалението снощи, сега всички ще сме залепени за компютрите и ще пълним кошниците.

Общи условия

Активация на акаунт